site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ceren Akın Selçukluları coşturdu

Ceren Akın Selçukluları coşturdu
08.09.2018
A+
A-

49. Selçuk Efes Festivali Ceren Akın Konseriyle devam etti. Selçuklular İzmirli genç yıldızın söylediği şarkılarla gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

49. Selçuk Efes Festivali eğlence ve coşku içerisinde devam ediyor. Kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerinin yanı sıra eğlence ve coşkunun da doruğa çıktığı festivalin dördüncü günüde İzmirli Genç Yıldız Ceren Akın sahne aldı. Geçtiğimiz yıl çıkardığı “Sevgiliye” adlı parçasıyla büyük beğeni toplayan, Türkiye’nin en sevilen eğlence programlarından biri olan Beyaz Show’da Orkestra Solisti olan genç yetenek seslendirdiği şarkılarla hem eğlendir, hem de eğlendirdi.

Pazar Yeri’nde düzenlenen konserde Ceren Akın şarkılarını Selçuklularla beraber seslendirdi. Çocukluğu boyunca yaz aylarını geçirdiği Selçuk’ta sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ceren Akın Türk Pop Müziği’nin hit olmuş parçalarının yanı sıra zamana meydan okuyan eserleri de seslendirdi. Konseri devam ederken dinleyicileri sahnenin hemen önüne davet eden genç sanatçı; “Selçuk benim için çok özel bir yer. Sizlerin enerjisini daha yakından hissetmek ve sizlerle şarkı söylemek benim için büyük bir keyif” dedi.

Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Aracı konserin sonunda sahneye çıkarak genç sanatçıya çiçek verdi. Aracı; “Ceren Akın bizlere güzel şarkılarıyla keyifli bir gece yaşattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

49. Selçuk Efes Festivali renkli etkinliklerle devam edecek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”148″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.