site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Cennetin Bir Parçası Olarak Anılan Şirince’nin En Güzel Otelleri

Cennetin Bir Parçası Olarak Anılan Şirince’nin En Güzel Otelleri
13.03.2020
A+
A-

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı bir mahalle olan Şirince, huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenlerin Ege Bölgesi’ndeki ilk durakları arasında yer almaktadır. Selçuk ilçe merkezine 8 km, İzmir’e ise 83 km mesafede yer alan bu turistik mahalle, yemyeşil zeytin ağaçlarının çevrelediği konumu ile adeta ustaca çizilmiş bir tabloyu andırmaktadır. Maya Takvimi’ne göre kıyametin kopmayacağı nokta olarak duyurulduktan sonra tüm dünyanın da dikkatini çeken Şirince, yıl boyu elverişli iklimi ile hem yurt içi hem de yurtdışından çok sayıda ziyaretçi ve turist ağırlamaktadır. Taş evleri ve taş sokakları nedeni ile yılın en sıcak günlerinde dahi hafif esintisi ile bunalmanızı önleyen bu turistik mahallede dilediğiniz zaman huzur dolu bir tatil planlayabilirsiniz. Bölgenin mimarisine uygun şekilde dekore edilmiş konaklama birimleri ile konaklama olanaklarına sahip olan noktada tatil planınızı yaparken, Şirince en güzel oteller hakkında detaylı bilgi alarak, zevkinize uygun olan tesisi seçebilirsiniz.

Şirince’nin Büyülü Atmosferini Yaşamak İçin Şirince Taş Konak

İzmir’in doğası ve tarihi atmosferi ile ziyaretçilerini büyüleyen noktası Şirince’de konuklarını ağırlayan Şirince Taş Konak, misafirlerine kusursuz bir konaklama deneyimi vadetmektedir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 65 km, Selçuk ilçesine 8 km mesafede yer alan tesis, aynı zamanda bölgenin meşhur gezilecek yerlerine de yakın konumdadır. Rahat edeceğiniz şekilde tasarlanmış olan tesisin konforlu 7 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, misafirlere her sabah lezzetli ve doğal ürünlerden oluşan bir kahvaltı sunulmaktadır. Şirince’nin meşhur konaklarından birinde konaklama deneyimi yaşamak için siz de tercihinizi tesisten yana yapabilir, https://www.taskonaksirince.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Doğanın Kalbinde Kusursuz Bir Konaklama Deneyimi İçin Kayserkaya Dağ Evleri

Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe bir tatil hayal edenler için eşsiz konumu ile dikkat çeken Kayserkaya Dağ Evleri, yılın dört mevsimi birbirinden özel hizmetleri ile en güzel tatili yaşamanıza olanak sunmaktadır. İzmir il merkezine 86 kilometre, Adnan Menderes Havaalanı’na 66 kilometre ve Selçuk Otogarı’na ise 9 kilometre uzaklıkta yer alan tesis farklı özelliklere sahip 9 odasında konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste gün boyu özel lezzetler tatmanız için 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Denize yalnızca 350 metre mesafede hizmet veren tesis içerisinde 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Çocuk misafirler içinse gün boyu eğlenceli aktiviteler düzenleyen mini kulüp bulunmaktadır. Şirince’nin doğasını, sıcak bir misafirperverlikle deneyimlemek isterseniz http://www.kayserkaya.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Hayal Evlerinde Konaklama Keyfi Sunan Salkım Konakları

Şirince’nin merkezinde konumlanmış olan Salkım Konakları, hayal evleri olarak isimlendirilen ağaç evlerinde konuklarını ağırlamaktadır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 45 km mesafede yer alan tesisin, huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşayacağınız 11 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, organik ürünler kullanılmaktadır. 1 adet açık yüzme havuzu bulunan tesiste, yaz aylarında konuklara eşsiz bir doğa ile iç içe serinleme olanağı sunulmaktadır. Geniş bahçesinde dinlenirken, yılın tüm stresini unutacağınız tesis, aynı zamanda sakin ve rahat atmosferi ile balayı çiftleri için en uygun konaklama seçenekleri arasında yer almaktadır. Şirince’de huzurlu bir tatil vadeden Salkım Konakları’na https://www.salkimkonak.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Tarihi Bir Rum Konağında Unutulmaz Bir Tatil Nikbin Konak

Yemyeşil bir bahçe içerisinde hizmet veren Nikbin Konak, doğa ile iç içe bir tatili tarihi bir Rum evinde konuklarına yaşatmaktadır. Efes Antik Şehri’ne 8 km, Artemis Tapınağı’na ise 11 km mesafede yer alan tesis, muhteşem dağ manzarasına sahip konak odalarında misafirlerine rahat bir uyku ve huzur dolu bir konaklama vadetmektedir. Odalarda sunulan şömine, veranda, oturma alanı gibi alternatifler, dört mevsim konaklama olanağı sunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, misafirler güne ev yapımı reçellerin, doğal zeytinyağının tadılabileceği organik bir kahvaltı ile başlamaktadır. Avludaki taş fırın ve barbekü alanları ise en özel lezzetleri tadabilmeniz için hizmet vermektedir. Tarihe bir yolculuk yapacağınız Nikbin Konak’ta keyifli bir konaklama deneyimi için http://nikbinkonak.net/ ‘e tıklayarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.