site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çekildi Denilenler Halay Çekiyor

Çekildi Denilenler Halay Çekiyor
12.06.2013
A+
A-

pkk-senlige-katildi

Hani teröristler sınır dışına çekiliyordu ?

AKP’nin yıkım ortaklığı kurduğu PKK, tamamen zıvanadan çıktı. AKP’nin ihaneti yüzünden yıllardır silahla elde edemedikleri her ne varsa, tamına sahip olmanın şımarıklığı ile azdıkça azıyorlar. Ülkenin belli bir bölgesinde kontrol tamamen bu ihanet güruhuna kaldı. Hafta sonu Diyarbakır’da yapacakları toplantıya “Kuzey Kürdistan’ın geleceği” ismini vermeleri, asıl hedeflerinin ne olduğunu ibret verecek biçimde ortaya çıkarırken, AKP’nin ihanetinin de belgesi oldu.

İhanetin bir başka yüzü de Diyarbakır’ın Kulp ilçesi arasında kalan Kozma Dağı eteklerindeki Şenyayla’da düzenlenen şenliklerde ortaya çıktı. Bu şenliklere PKK’lı teröristler de katıldı. Türküler söylenip halaylar çekilirken, güneşin battığı sıralarda üç ayrı tepede PKK’nın gözcüleri ortaya çıktı. Bir kişi kamyonetle Kozma dağına çıkarak silahlı 6 PKK’lıyı alıp alana getirdi. Bu sırada tepede kalan PKK’lılar ise gözcülük yaptı. Bu yaşananlar Türk milletin, “çekilme oyunu” ile nasıl kandırıldığının bir başka ispatı olarak dikkat çekti.

AKP’nin yıkım ortaklığı kurduğu PKK, meydanın tamamen kendilerine bırakılmasıyla birlikte iyice zıvanadan çıktı. AKP’nin ihaneti yüzünden yıllardır silahla elde edemedikleri her ne varsa, tamına sahip olmanın şımarıklığı ile azdıkça azıyorlar. Ülkenin belli bir bölgesinde kontrol tamamen bu ihanet güruhuna kaldı. Hafta sonu Diyarbakır’da yapacakları toplantıya “Kuzey Kürdistan’ın geleceği” ismini vermeleri, asıl hedeflerinin ne olduğunu ibret verecek biçimde ortaya çıkarırken, AKP’nin ihanetinin de belgesi oldu.

İhanetin bir başka yüzü de Diyarbakır’ın Kulp ilçesi arasında kalan Kozma Dağı eteklerindeki Şenyayla’da düzenlenen şenliklerde ortaya çıktı. Bu şenliklere PKK’lı teröristler de katıldı. Türküler söylenip halaylar çekilirken, güneşin battığı sıralarda üç ayrı tepede PKK’nın gözcüleri ortaya çıktı. Bir kişi kamyonetle Kozma dağına çıkarak silahlı 6 PKK’lıyı alıp alana getirdi. Bu sırada tepede kalan PKK’lılar ise gözcülük yaptı. Bu yaşananlar Türk milletin, “çekilme oyunu” ile nasıl kandırıldığının bir başka ispatı oldu.

HANİ ÇEKİLMİŞLERDİ ?

AKP hükümetinin İmralı canisiyle anlaşmasının ardından sınırlarımızı terkedeceği söylenen PKK’lı katiller şenliklere katılıp halay çekiyorlar. Diyarbakır’ın Kulp ilçesi arasında kalan Kozma Dağı eteklerindeki Şenyayla’da düzenlenen şenliklere, henüz çekilmeyen PKK’lı teröristler de katıldı.Kozma Dağı Şenyayla Bölgesinde ilki düzenlenen şenliklere bin kadar vatandaş ile BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ve Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan da katıldı. Türküler söylenip halaylar çekilirken, güneşin battığı sıralarda üç ayrı tepede PKK’nın gözcüleri ortaya çıktı. Bu arada bir kişi kamyonetle Kozma dağına çıkarak silahlı 6 PKK’lıyı alıp alana getirdi. Bu sırada tepede kalan PKK’lılar ise gözcülük yaptı.

TERÖRİSTLER ŞOV YAPTI
 
Alandaki kalabalığın uzaklaştırılmasının ardından, şenliğe katılanlar kol kola girerek, sahnenin bulunduğu alana kadar bir koridor oluşturdu. Şenliğe katılanların tezahüratları arasında PKK’lılar koşarak sahneye çıktı.

PKK’lılar geldikten sonra görüntü ve fotoğraf çekilmesine izin verilmedi. PKK flamaları ve teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın posterleri ile donatılan sahnede konuşma yapan bir PKK’lı barışın savaştan çok daha zor olduğunu, barış için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Yaklaşık 30 dakika boyunca alanda kalan PKK’lılar yine aynı araca binerek dağa çıktı. Geri dönüş sırasında gözcülük yapan PKK’lılar havaya ateş açınca, şenliğe katılanlar da havaya ateş açarak PKK’lıları selamladı.

Kaynak: Ortadoğu Gazetesi

pkk-dagdan-inip-senlige-katildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.