site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çarşı Esnafı Kırmızı Listeye Kucak Açtı

Çarşı Esnafı Kırmızı Listeye Kucak Açtı
21.01.2022
A+
A-

Yönetim Kurulu adayları ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek Kırmızı Listeye destek isteyen Genç Başkan Adayı Okan Kamak, “Bizlere kucak açarak gücümüze güç katan esnaflarımıza selam olsun! Bizi güler yüzleri ile karşılayan ve bu yolda yalnız olmadığımızı hissettiren her bir esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Sizleri asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri kapsamında geçtiğimiz gün basın açıklaması ile listesini tanıtan ve seçimlere kırmızı liste ile gireceklerini belirten genç Başkan Adayı Okan Kamak, beraberindeki Yönetim Kurulu adayları ile birlikte çarşı esnafını ziyaret etti. Oldukça keyifli geçen ziyaretlerde Kırmızı Liste esnaf tarafından güler yüz ile karşılandı.

22 Şubat 2022 Salı günü yapılacak olan Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri için çalışmalarını hızlandıran Kırmızı Liste, esnaf ve bir dizi ziyaretlerine her geçen gün devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.