site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Caner ve Gökhan’dan F.Bahçe’ye muhteşem geri dönüş

Fenerbahçe’den ayrıldıkları 2016 yazından sonra yaz transfer döneminde sarı-lacivertlilere geri dönen Caner Erkin ve Gökhan Gönül, performanslarıyla göz dolduruyor. Tecrübeli ikili, ilk 6 haftada 5 gole etki ederek Süper Lig’in “en iyileri” arasına girdi.

Caner ve Gökhan’dan F.Bahçe’ye muhteşem geri dönüş
27.10.2020
A+
A-

Fenerbahçe’de Caner Erkin ve Gökhan Gönül mutluluğu… Beşiktaş’la sözleşmeleri biten ve 4 yıl sonra Fenerbahçe’ye geri dönen Caner Erkin ile Gökhan Gönül performanslarıyla göz kamaştırıyor.

Fotomaç’ta yer alan habere göre, son olarak Trabzon maçına da damga vuran ikiliden Caner, sarı-lacivertli formayla ligde 6 maçta 3 asist yaparken, Gökhan Gönül ise 5 maçta 1 gol, 1 asistlik grafik sergiledi. Erkin, ligin en fazla isabetli orta açan bek futbolcusu. 32 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de 6 haftada 15 isabetli ortayla bu alanda lider durumda. (Toplamda 58 orta denemesi).

TOP KAPMADA ZİRVE GÖKHAN’IN

Aynı zamanda 13 kornerle en fazla başarılı korner kullanan oyuncu olan ‘Fişek’in 8 isabetli frikiği bulunuyor. Gökhan Gönül de sağ bekte Caner’den aşağı kalmadı. Rize deplasmanında kritik bir gol atan, Trabzon’a karşı ise 1 asist yapan Gönül, hücum dışında savunma anlamında da başarılı bir performans sergiliyor. 35 yaşındaki futbolcu oynadığı 5 maçta 16 kez top kaptı ve bu alanda ligin en başarılı beki durumunda. Caner ise 9 top kapma başarısıyla ilk 10 arasında 7. sırada.

5: Kanarya geçen sezonun tamamında kornerden bulduğu gole bu sezon ilk 6 haftada ulaştı (5 gol/Caner- Gökhan farkı).

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.