site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Canan Karatay Selçuk’ta

Canan Karatay Selçuk’ta
17.01.2019
A+
A-

Ülkemizin değerlerinden Dünyaca ünlü İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay İzmir Selçuk’ta. Efes Antik kentini gezen Canan Karatay gezi esnasında hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Efes antik kentine ve doğasına hayran kalan Karatay burada yaşayanlar çok şanslı dedi.

Canan Karatay’dan Selçuklulara mesaj var:

Gezi esnasında Selçuk Haber Gazetemize özel bir röportaj veren Doktor Canan Karatay Şunları söyledi; “Bütün Selçuk halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum. Kendinize iyi bakın, çok güzel cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz. Gençliğinizin ve sağlığınızın da kıymetini bilin. Bol bol zeytinyağı için, bol bol köy tereyağı yeyin” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.