site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çanakkale Zaferi 100 Yaşında

Çanakkale Zaferi 100 Yaşında
18.03.2015
A+
A-

selcuk-18mmart (1)

18 Mart 1915 tarihinde yüce lider Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Çanakkale zaferinin 100. yılı birçok etkinlik ile kutlanırken, Çanakkale şehitleri ise saygı, minnet ve dualar ile anıldı. Atatürk Anıtında gerçekleşen çelenk koyma törenine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yusuf Gökhan Özdemir, Selçuk Emniyet Müdürü Uğur Er ile birlikte birçok vatandaş katıldı. Düzenlenen programa Gaziler Derneği başta olmak üzere, bazı siyasi partilerin ve Sivil Toplum Örgütlerinin katılmaması gözlerden kaçmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, şehit mezarlığı ziyareti ile devam etti. Mezarlığa akın eden protokol üyeleri ve vatandaşlar, şehit mezarlarının başına karanfil koyarak dua etti.

Çelenk töreni ve mezarlık ziyareti akabinde Efes Tiyatro salonunu dolduran öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyeleri, 18 Mart Çanakkale Zaferini coşkuyla kutladı. Şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödül takdim edilirken, Gazi Mustafa Kemal Okulu öğrencileri tarafından seslendirilen oratoryo ve şiirler büyük beğeni topladı. Çanakkale savaşını canlandıran öğrenciler, dönemi en iyi şekilde yansıtarak salonda bulunan misafirlere duygulu anlar yaşattı. Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Okulu öğrencilerinden oluşan koro da seslendirdiği türküler ile ayakta alkışlandı.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

selcuk-18mmart (2)

selcuk-18mmart (3)

selcuk-18mmart (6)

selcuk-18mmart (5)

selcuk-18mmart (7)

YORUMLAR
  1. Apasel dedi ki:

    Tetikçi yine trene bakar gibi bakıyor ya