Selçuk Haber

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kent Belleğine Hayran Kaldı

cagdas-yasami-destekleme-derngi (1)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof.Dr. Aysel Çelikel ve yanındaki heyet Selçuk’u ziyaret etti.

Selçuk Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Metin Çıtak ve dernek üyeleri ile buluşan ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunan heyet ardından Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleğini ziyaret etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel ile birlikte Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleğini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, İzmir Şube Başkanı Gönül Kaya, Torbalı Şube Başkanı Tanzer Boğan Selçuk Belediyesinin bu çalışmasına hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Kendisinin de mübadil bir ailenin çocuğu olduğunu ve kent belleği çalışmasından çok etkilendiğini söyleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel “Burada ailemin geçmişinden izler gördüm. Bu çalışma bütünüyle çok etkileyici. Selçuk’a daha fazla anlam katmış. Başta Sayın Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Ardından Selçuk Carpouza Cafe’de dinlenen heyet Selçuk’un şehir merkezinin de en az şehir merkezi dışında kalan tarihi ve turistik yerleri kadar etkileyici olduğunu belirterek bu kadar yeşil, bu kadar temiz ve bu kadar sağlıklı yapılaşmanın yaşandığı çok az yer olduğuna vurgu yaptı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel tüm bu nedenlerle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin gençlere yönelik olarak düzenlediği yaz kampını bu yaz Selçuk’ta yapmak istediklerini söyledi.

Exit mobile version