site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

“Cafe Pes” hizmete açıldı

“Cafe Pes” hizmete açıldı
28.11.2014
A+
A-

pes-acilisi (2)

Selçuklu genç işletmeciler istikrarları ile dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde CAFE PES adı altında play station dükkanı açan Tolga Avcı, genç yaşta işletme sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, herkesin istikrarlı bir şekilde çalışıp başarıya ulaşabileceğini vurguladı.

Atatürk mahallesi 1016 sokakta hizmete giren CAFE PES, tüm oyun severlerin dikkatini çekti. Kısa zaman önce açılmasına rağmen müşteri kapasitesi genişleyen işletme, her kesime hitap eden ve ilk tercihlerde yer alan bir mekan olma yolunda ilerliyor.

İşletme sahibi Tolga Avcı, “Genç yaşlarda işletme sahibi olmak, sorumlulukları erken üstlenmek ve hayata daha sıkı tutunmak, kendimi daha güçlü ve istikrarlı hissettiriyor. Risk almak hayatın temel kurallarından biridir, hele ki bu riski erken yaşlarda alarak başarılı olmak benim için onur vericidir. Başta ailem olmak üzere, desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. İşletmemiz Selçuk’a hayırlı olsun” dedi.

pes-acilisi (1)

pes-acilisi (3)

pes-acilisi (4)

YORUMLAR
  1. akin.karan dedi ki:

    Allah utandirmasin inşallah hayirli olsun

  2. fikret torun dedi ki:

    hayırlı olsun.

  3. uğur fırat dedi ki:

    Hayırlı olsun allah utandırmasın

  4. Anonim dedi ki:

    PS KAÇ?

  5. onur yılmaz dedi ki:

    Tolga cım hayırlı olsun bol kazançlar

  6. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    HAYIRLI UGURLU OLSUN BASARILAR DILIYORUZ…

  7. metin caferoglu dedi ki:

    hayirli olsun basarilar..