site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Burası tinercilerin mekânı oldu

Burası tinercilerin mekânı oldu
18.02.2015
A+
A-

selcuk-tinerci

Şuanda kullanılmayan ve kaderine terk edilmiş bir şekilde olan 14 Mayıs Mahallesi 4007 sokak’ta bulunan yıkılmış virane halinde ki ev harabeye dönüştü. Harabeye dönüşen ev, geceleri ise tiner kullanan gençlerin mekanı konumunda bulunuyor. Mahalle sakinlerinin ‘burası yıkılsın’ diye imza toplamaya başladığı yıkıntı ev, adeta suç üreten merkez durumunda bulunuyor. Mahalle sakinleri acilen bu alanın yıkılmasını isteyerek, belediye ve diğer kamu sorumlularını göreve davet ettiler.

Selçuk ilçemizin 14 Mayıs Mahallesi 4007 sokağında bulunan kaderine terk edilmiş ev, adeta tinerci ve uyuşturucu kullanan kişilerin mekânı konumuna dönüştü. 14 Mayıs Mahallesinde bulunan eve geceleri giren çıkan kişilerin belli olmadığını burada bazı kişilerin alkol ve diğer zararlı maddelerden kullandıklarını belirten vatandaşlar, tedirgin olduklarını ve emniyet yetkililerinin acilen bu alanda tedbir alması gerektiğini söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.