site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bu Mevsimde Ne Tür Kokular Kullanılmalı?

Bu Mevsimde Ne Tür Kokular Kullanılmalı?
09.05.2014
A+
A-

eyfel-parfumeri (3)

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı 3 gün kalıcı kokusu olan dünyaca ünlü marka kokuları bay ve Bayan EYFEL Perfume Selçuk şubesi ilgi odağı. EYFEL Perfume Selçuk şubesinde 5 TL’ye istediğiniz dünyaca ünlü marka kokulu parfüme sahip olabilirsiniz. Eyfel parfüm ürünleri Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı 3 gün kalıcı kokusu olan ürünler ve aynı zamanda marka tescilli ürünlerdir. Türkiye’de ve dünyada hızlıca yayılan EYFEL parfüme kısa sürede milyonların vazgeçilmez markası haline geldi.

Atatürk Mahallesi Kızılay Caddesi No:18 de yer alan Eyfel Parfüm Selçuk şubesinin İşletme sahibi İbrahim Demiroğlu, “Tarzınız kokunuz, kokunuz tarzınız olsun“ dedi ve şöyle devam etti, “Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı fark yaratan Eyfel parfüm seçeneklerini mutlaka deneyin. Parfüme servet ödemeyin. Sadece 5 liraya sınırsız parfüm seçeneklerinden birine sahip olun” dedi.

Parfüm kullanımı mevsimlere göre değiştiğinden, kişilerin yaz aylarında doğru parfümü kullanması açısından Eyfel Parfüm Selçuk şubesinin İşletme sahibi İbrahim Demiroğlu açıklamalarda bulundu.

YAZ aylarının gelmesiyle insanlar, giyimlerinin yanı sıra tercih ettiği kokularda da değişiklik yapıyor. Hal böyle eyfelolunca yanlış tercih yapılmaması için Selçuk’ta parfüm satan esnaflardan biri olan Eyfel Parfüm’ün işletmecisi İbrahim Demiroğlu’ndan konu ile ilgili açıklamalar geldi. Kış aylarında daha çok tatlı, baharat veya tatlı-baharat karışımı kokular tercih edilirken yaz aylarında ise bunların rafa kaldırılması gerektiğine değinen İbrahim Demiroğlu, “Hava sıcaklıkları arttıkça kullanılması gereken kokular fresh, çiçek-fresh, tatlı-fresh, oryantal ve hafif odunsu kokulardır. Hava sıcaklıkları arttıkça baharat kokulu parfümler raflara kaldırılmalıdır. Tabi bu seçimi tenlerin uyumu da etkilemektedir. Bunlara dikkat ederek parfüm alınması gereklidir” şeklinde konuştu.

‘HER İKİ CİNSİYET İÇİNDE GEÇERLİ’

PARFÜMÜN doğru kullanımıyla kendinizi daha iyi hissedeceğinize değinen Eyfel Parfüm’ün işletmecisi İbrahim Demiroğlu, “Her iki cinsiyet içinde söylediğim kokular geçerlidir. Parfüm kullananların bilmesi gereken en önemli nokta tene göre ve mevsime göre parfüm kullanılmalıdır. Parfüm yaz aylarında ve kış aylarında nasıl kullanılır bunları iyi bilmek gereklidir. Güneşle birlikte mutlaka hafif ve taze kokular tercih edin. Kış ayları içinse bu durum daha farklıdır. Kışın soğuklarında parfümün daha kalıcı ve etkili olması gerekmektedir. Tabi sadece tene ve mevsime göre seçmekle de kalmıyor. Mutlaka uygulama taktiklerini de iyi bilmek gerekir. Maalesef çoğunlukla çok yoğun parfüm sıkma hatasına düşülür. Parfüm sizin tercih ettiğini ve size yaklaşan insanların algılamasını istediğiniz bir araç olmalıdır. Yani kokunuzu duymak istemeyen biri buram buram onu koklamak zorunda olmamalıdır. En kalitelisi de olsa hangi parfümü çok sıkarsanız zaten etkisinin dışında rahatsız edici bir koku elde edersiniz. Bu sebeple yeteri kadar doğru bir şekilde sıkmanız yararınıza olacaktır” dedi.

eyfel-parfumeri (1)

eyfel-parfumeri (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selcukta kaliteli ucuz parfümün adresi. Bol kazançlar. Efesli kemal.