site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bu Kış Yeteneklerine Bir Şans Ver!

Bu Kış Yeteneklerine Bir Şans Ver!
20.09.2021
A+
A-

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında kış okullarının kapılarını öğrencilere açtı.

Bünyesinde bulunan Kültür Sanat Okulları sayesinde sorumluluk bilinci gelişmiş, 21. yüzyılın gerektirdiği tüm becerilere sahip, spor yapan, sporu ve sanatı seven, entelektüel, özgüven sahibi ve topluma karşı sorumlu bireyler kazandırmayı amaç edinmiş Bahçeşehir Koleji; 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında da spor ve sanat alanında daha büyük başarılar elde etmek için öğrencilerini yeni projelerle buluşturuyor.

Torbalı Bahçeşehir Koleji Kurucusu Yıldırım Baytekin; “Okulumuz bünyesindeki Kış Okulu programı çocuklarımızın daha sağlıklı, zinde ve entelektüel bireyler olmalarını sağlamak amacıyla planlanmıştır. Bu plan dâhilinde, kaliteli eğitim ve uzman eğitmenlerle birlikte öğrencilerimizin fiziksel, ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Kış Okulu programımızla öğrencilerin sanatsal ve sportif anlamda ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkararak kendi alanlarında geleceğin sanatçılarını ve sporcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Kış Okulu programı dâhilinde; Voleybol, Futbol, Basketbol, Resim, Bateri, Tenis, Piyano, Keman, Satranç, Seramik, Robotik Kodlama, Yüzme, Buz Pateni ve Pilates kursları uygulanan kampüste öğrenciler hem cumartesi günlerini kaliteli bir ortamda geçiriyor hem de arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı öğrenip topluma kişilik sahibi, sağlıklı, dinamik genç insanlar olarak yetiştiriliyorlar.

Kampüs Müdürü Ufuk ÖZBAŞ “Ekim ayında başlayıp Mayıs ayı sonuna kadar devam eden Kış Okulu programı öğrencilerimizin ilgi alanlarındaki gelişimi sağlamakla birlikte, yaratıcılık ve fiziksel becerilerinin geliştirilmesi konusunda büyük rol oynamaktadır. Düzenli bir şekilde, modern ortamlarda uzman eğitmenlerle yapılan bu kurslar geleceğin yaratıcı bireylerini yetiştiriyor. Fiziksel düşünsel ve ruhsal gelişimi aynı anda içinde barındıran kış okulları programı Bahçeşehir Koleji öğrencilerine sunulmuş ayrıcalıklı bir programdır” dedi.

KIŞ OKULU BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİSİ OLMAYANLARA DA AÇIK OLACAK
Ufuk ÖZBAŞ; ‘’Kaliteli eğitim herkesin hakkıdır” vizyonu doğrultusunda spor ve sanatta da kampüsümüzün mükemmel fiziki imkânlarından, alanında uzman eğitimcilerimizden faydalanmasını hedefliyoruz. Bu nedenle, bu yıl okulumuzun öğrencisi olmayanları da kış okulumuza kabul edeceğiz. Program doğrultusunda okullarımızın fiziksel ve bölgesel koşullarına göre hafta içi ve hafta sonu olmak üzere alternatif seçimler uygulanmaktadır. Ayrıca voleybol kursları için profesyonel Altekma Spor Kulübüyle ve Suna Tenis Kulübüyle birlikte voleybol, tenis spor kursları açtık.’’ Dedi.
ÖZBAŞ, “Bu yıl kış okullarımızda öğrencilerimizin tabiatla iç içe yaşamalarını sağlamak ve yaşam becerilerini geliştirmek için kampüsümüz içerisinde bulunan hayvanat bahçemiz, tarım alanlarımızda etkinlikler yapacağız. Kış okulumuzun programına kayıt yaptırmak isteyenler 232 855 66 61-62 Nolu telefon numaralarından bizlerle bağlantı kurabilirler. “ Dedi.

Kış okulunun hedefleri;
-Spor eğitim ve ahlakını geliştirmek,
-Zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak,
– Tabiatla uyumlu, yaşam becerilerine sahip bireyler yetiştirmek,

-Düzenli ve modern antrenman yapan biriyle sportif etkinliklere katılmalarını sağlamak,
-Arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı, rekabeti yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp topluma kişilik sahibi, sağlıklı, dinamik, genç insanlar kazandırmak,
-Sportif anlamda ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkararak kendi alanlarında geleceğin şampiyon ve rekortmenlerini arasına katılmalarını sağlamak,
-Spor okullarımızdan alt yapıya seçilen çocukların ilerleyen dönemlerde büyük takımlarımızı oluşturmalarını sağlamak temel amaçlarımızdandır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.