site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bu Bir İstifa Mektubudur

26.05.2014
A+
A-

HUSEYİN-TASYAKAN

Bardak Taştı
Özellikle yakın çevrem çok iyi bilir ki; olağan üstü denilecek kadar sabırlıyımdır. Çevremdeki veya tanışık olduğum insanlar (özellikle dostluğum veya arkadaşlığım söz konusuysa eğer) üzülüp kırılmasın diye çok defa sineye çektiklerim olmuştur.

Tabi ki bu yazı benim kişilik analizim üzerine kaleme alınmış bir metin değildir. Başlıktan da anlaşıldığı üzere;

Muhatabı; çatısı altında bulunduğum CHP’nin Selçuk İlçe yönetimi ile beraber, Genel Başkanlık makamının da olduğu bir istifa mektubudur. İçeriğinde ise, sineye çektiklerimizle dolan bardağı taşıran son damlanın son damlanın açılımını bulacaksınız.

Öncelikle bu mektubun daha başında belirtmeliyim ki; şahsi düşünceme göre Selçuk CHP’nin, özellikle son ve bir önceki yönetimi (kayyumdan bahsetmiyorum) partiyi kendi vesayeti altına almak isteyen bir zihniyetin ürünü ve onun emir eri gibi davranan yönetimler olmuştur. Tezimin en büyük ispatı da, kongreler öncesi teşkilata tek başına hükmetmek isteyen zihniyetin ”Bu listeyi seçtirmeden çıkmayın karşıma” şeklindeki tehdit dolu söylemleridir. Öncekiler için bir iddiam olmayacak zira, parti üyesi değildim ve CHP ile, gönül bağının ötesinde bir bağım yoktu. Ancak o dönemler için de yine aynı vesayetçi zihniyetin parti teşkilatı üzerinde nasıl bir tehdit ve ”benim istediğim olacak megalomanlığıyla” baskı kurduğu her sokak başında konuşulan bir mevzudur.

Bardağı dolduran sebepleri kısadan geçerek son damlayla taşan sabrıma geleceğim. Daha 2009 yerel seçimlerinde 3. defa aday gösterilen kişi için, tasvip etmediğimi o günlerdeki bir köşe yazımda belirtmiştim. Bu benim şahsi değil Selçuk’ ta yaşayanların çoğunlukta birleştiği bir düşünceydi. O zamanki yönetimin tavrı ile aday olan kişi, Selçuk gibi bir yerde ancak, dört beş yüz oyla seçim kazandı. Seçimden sonra yine Selçuk halkının alışık olduğu üzere bu kişinin yüzünü gören cenneti de görmüştür diye düşünüyorum. Her zaman ki gibi halktan kopukluk, kendini dev aynasında görmeler ve her platformda her dediğini emir telaki eden acziyet içindeki yönetimlerle zaman su gibi akıp geçti ve 2012 Nisanında ki kongreye geldiğimizde ise (benim üyeliğimin ardından, şu anda da devam eden ilçe delegesi olduğum dönemdir); Bir belediye Başkanı’ nın mensubu olduğu partiye ve delegelerin oylarına nasıl ipotek koymaya çalıştığını, kendi istediği yönetimi oluşturmak adına hangi kirli pazarlıklara girdiğini ve uzlaşma sağlanamamasının ardından, pazarlık yapanların kongre salonunda bizlerin önünde, birbirlerini şerefsizlikle suçladığına şahit oldum ve mensubu olduğum parti adına utanç duyduğum andır. Bağırtılar, hakaret ve kavga gürültüyle biten bir kongredir ki; sonrasında kaleme aldığım ”Selçuk’taki Recep Tayyip” başlıklı yazımın 2 günlük yayınının ardından, üzerime kıramayacağım, üzülmesinden hicap duyduğum insanların yazıyı yayından kaldırtmam için ricaya gelmesi bile, parti yönetimi üzerindeki baskının açık göstergesi olmuştur.

Bu arada hakikati yazıp kamuoyu ile paylaşmamdan ötürü beni veya çevremdeki insanları ötekiler diye tabir ederek, adeta düşman gibi gören bakışlara maruz kalsam da umursamayıp; doğru bildiğim yolda yürümeye devam ettim. Bu yüzdendir ki; Son yerel seçimlere yaklaşırken, Selçuk’ ta 2 günlük yayınıyla bile oldukça gündem yaratan yazımı hatırlatma baabında tekrar gazeteci dostlarıma yayınlatmış ve Parti teşkilatının bir daha aynı hataya düşmemesi için ciddi uyarılarda bulunmuştum. Ancak biz eleştiri yapanları, sürekli parti düşmanlığıyla itham eden aklı evveller uyarılarımızı kale almadıkları gibi, seçim sathı mailinde bizlerle barışık durmayı bile kendilerine zul saymışlardır. Aklıma gelenlerin başlarına gelmesinden sonra ise en çok şaşırdığım, bizi ihanetle ve 25 yıllık iktidarı kaybetmelerinin baş müsebbibi olarak suçlamaları olmuştur ki; bu kadar vicdandan yoksunluk ve bu kadar kin duyulan bir muhalif duruş ancak Recep Tayyip Erdoğan’ ın duruşudur ve partim adına ikinci defa utanç duyduğum andır. Oysa bize bu vicdan yoksunu suçlamayı reva görenler, İzmir Büyük Şehir Başkanlığına kıyasla, Selçuk’ ta kaybettikleri yaklaşık altı bin oyun hesabını halen vermemekte ve vermeye de niyetli görünmemektedirler. Ancak bundan kaçışınız yok, Bu seçimlerde insiyatifi üzerine almak zorunda bıraktığınız genel Başkanı yanıltıp kaybettiğiniz seçimlerin hesabı İl Başkanı ve şürekâsı ile beraber tüm suç ortaklarınızdan ve sizden sorulacaktır.

Ancak olanların üçte birine tekamül eden yukarıdaki sineye çektiklerim sadece bardağı dolduran sebeplerdir.
Daha bir kaç gün öncesinde sosyal medyayı takip eden her Selçuk’lunun şahit olduğu ve sonrası olanlar ile de bilinen ancak her nedense; Üfürükten teyyare ne kadar oluşum varsa sosyal medyayı ayağa kaldırabilen (günlerdir ilgisini gösterip destek çıkan dostlarımızı tenzih ediyorum) CHP li arkadaşlarımızın hiç ölçüsünde ilgilerini çekmemiş olan bir durum ise bardağı taşırmıştır.

Kendilerini tanıdığımdan bu yana, dün ve bugün CHP teşkilatında görev almış bir çok kişiden çok daha fazla bugünkü yobaz zihniyete karşı mücadele verdiğine şahit olduğum bir arkadaşımın çakallar sürüsünün ortasında, sahipsiz korunmasız ve tek bir satır kınama metni yazma zahmetinin bile gösterilmediği kadar kimsesiz bırakılmıştır.

Bu gün bu ülkenin Başbakanlık koltuğunda oturan şahsın kin ve nefret dolu söylemlerinden cesaret aldığına emin olduğum, bir RTE yalakası sosyal medya üzerinden, CHP ile gönül bağı olduğunu bildiği bir insanın ismini ve işyerinin adını kullanarak ahlaksızca hakaret ve iftira dolu söylemler kullanarak hem onuru ile hem de ticari itibarı ile oynamıştır. Ardından ise sanal ortamdan reel duruma yansıyan gerginlikte ise bu arkadaşımın yanın da eşi de bulunduğu halde hastaneye gitmeleriyle beraber etraflarını tehditkar ve nefret dolu bakışlarıyla bazı AKP yandaşlarının sardığı sırada, en azından manen destek vermek adına bile CHP saflarından hiç kimsenin bulunmaması, ancak ”satılmak” ifadesiyle anlatılabilinir. Benim yaklaşık 600 Km mesafeden daha ilk dakikalarda (Gösterdiği ilgiye buradan bir kez daha teşekkür ediyorum) gerginliğin önlenmesi için Selçuk Belediye Başkanı’ na kadar ulaşmam neticesinde, kendisinin hastaneye kadar giderek orada bulunması muhtemel bir arbedeye engel olmasına rağmen, Selçuk CHP teşkilatından hiç kimsenin olmamasını hiç bir bahane masum gösteremez.

Seçim arefesinde seçim bürolarınıza kadar götürüp, rozet takma törenleriyle mikrofonlardan isimlerini anons geçtiğiniz insanların, siyaseten çıkmış bir gerginlik esnasında saçlarının teline dahi gelecek halel sizin sorumluluğunuzdadır ve hiç kimsenin özel ya da kişisel nedenlerle bu sorumluluktan kaçma lüksü de yoktur. Bu gün itibariyle bu hakaret dolu saldırıya uğrayan arkadaşımın sosyal paylaşım ağındaki sayfasında paylaştığı, duyuruda, ”Sahipsiz bırakılmış olmamdan ötürü, CHP ile gönül bağımdan istifa ederek, her zaman olduğu gibi mücadeleme yalnız devam edeceğim” cümlesinden ötürü utanmayan ise bizden değildir.

Bu arada çıkan gerginliğin ardından kendi sayfamda paylaştığım ”Neredesiniz CHP li arkadaşlar” söylemiyle sitem ettiğim yazı için aynı günü gecesi telefonla bana dönerek sitemlerini ve incilmiş olduğunu ileten sevgili arkadaşım, değerli kardeşim ve yönetimdeki tüm arkadaşların olduğu gibi, kişiliğinden ve iyi karakterinden zerre kadar şüphe duymadığım sevgili İlçe Başkanım, sanırım yazımdaki ifadelere alınganlığın verdiği bir temaşayla bana o gece 3 defa dava açılması ile ilgili beyanda bulundunuz. Eğer, sosyal medyayı kullanan teşkilattaki her bireyle beraber, ilçe yönetimine hitaben kaleme aldığım yazıyı daha dikkatle okursanız ben sizin hukukçu kimliğinizle değil, siyasi kimliğinizle ”en azından yapılan ahlaksızlığı kınamak gibi” bir adım atmayışınızı irdeledim. Daha da kaç gün geçmesine rağmen, her nedense birçok paylaşımlarınızı görmeme, okumama rağmen; Henüz tarafınızdan tek bir kınama cümlesi dahi görmedim.

Baştan itibaren saydığım tüm bu nedenlerden ötürü, Selçuk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütünün, Recep Tayyip Erdoğan benzeri despotların vesayetinden kurtulacağı güne kadar dönmemek üzere;

CHP İlçe delegeliği görevimden ve parti üyeliğinden istifa ediyorum…
Hüseyin TAŞYAKAN

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
6 Ocak 2024
YORUMLAR
  1. Anarşist dedi ki:

    Türkiyede RTE neyse Selcukta Vefa o dur hala anlamadınız mı sayın taşyakan

  2. Börülce dedi ki:

    Ya neden beklediniz bu kadar başkanken yazsaydınız ya

  3. Börülce dedi ki:

    Sayın Taşyakan seçim öncesi bunları yazmakdan niye korkdunuz
    Vefa size baskı yapar diye mi korkdunuz şimdi yazıyorsunuz
    Korkunun gerci kimseye faydasının olduğu görülmedi

  4. KUBALI dedi ki:

    Sayın Taşyakan Niçin şimdi
    Anladığım kadarı ile CHP de siyaset yapmaya başlamanız son bir yılda olmadı.Vefa beyin Belediye yönetiminde etkili olması Sayın Kamil Subaşının ilk dönemiyle başlar. Kısaca 25 yıldan beri
    Belediyemizin yönetimin de Vefa bey ve CHP var.İsterseniz geriye dönüp hafızalarımızı tazeleyelim.
    Rahmetli Adıgüzel Hocamızın (Hocamın aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum) Seçimi nasıl kaybettiğini hatırlayalım sadece posterinin üzerine eklenen renkler yüzünden Hocam seçimi kaybetmişti kazanalar 25 yıl sürecek yolculuğa başlamışlardı. Sayın Kamil Subaşı 2 dönem hizmet etti ilçemize eserler bıraktı ( huzur evi, havuz, belediye binası, hal binaları, bayram yeri,garaj vb)en önemlisi halkımıza hizmet ederken Selçuk halkının bir kısmını ötekileştirmedi.
    Sayın Kamil Subaşının kaybettiği Vefa beyin kazandığı seçim 15 yıllık sizin deyiminizle padişahlık dönemi başladı.İlk devir teslimde de bu anlaşılıyordu. Sayın Kamil Subaşı ve Sema hanımı( sonra sultan diyecekler) fiziki ve sözlü saldırılarla uğurladılar.Belediyeyi devraldıktan sonra ilk icraatları yapılanları yıkmak ve onlara oy vermeyen çalışanları işten çıkarmak oldu.CHP ilçe örgütü ve sizler
    bunlara ses çıkarmadığınız gibi destek oldunuz.bu yapılanlar 3 dönemde de artarak devam etti. her dönem halkın desteği azaldı sesinizi çıkarmadınız.5 yıl öce kıl payı kazandığınız ama aslında kaybettiğiniz zamanda sesinizi çıkartmadınız.Bir şeyler yapmak aklınıza bile gelmedi. bireysel çıkarlar parti çıkarlarının önüne geçti. Sayın Taşyakan benim gibi düşünenler şimdi size soruyor Niçin şimdi emekçilerin partisi deyip emekçiler sokağa atılırken niçin İstifa etmediniz insanlar ötekileştirirken niçin istifa etmediniz Belediye spor batarken havuz kapatılırken belediye sizin deyiminizle padişah gibi yönetilirken niçin istifa etmediniz seçimden sonra kendinize göre istifa sebebi saydığınız olay olana kadar niçin beklediniz. Vefa bey kazansaydı 5 yıl daha bekleyecek miydiniz? Yani kaç tane bardağınız var hangisi ne zaman dolardı?
    Sayın Hatice hanım ve Sayın Taşyakan küfre Hakarete sonuna kadar karşı çıkalım hakarete uğrayan insanlar bazen kendilerini kontrol edemeyebiliyorlar haklı iken eleştirilere maruz kalabiliyorlar ama herkes için aynı şeyi düşünelim kendinizi birazda Başbakanın yerine koyun Başbakana yapılan hakaretle-rede karşı çıkın ki samimi olduğunuz anlaşılsın

  5. Düşünce.... dedi ki:

    Günlerce, parti üyesi ve belediye çalılışanı olup ,sosyal medyada çeşitli hakaretlere maruz kalan kişileri görmedi mi?acaba(onursuzlar,omurgasızlar,hala yüzsüzlükle çalışıyorlar,istifa etmiyorlar vs.gibi).Taşyakan..Tepkisini göstermesi için illaki arkadaşı mi olması lazım?

    1. Anonim dedi ki:

      seçimden önce kanlı eller diyerek insanların ellerine vuranlar, seçimden sonra o elleri öptüler. bu insanlar için onur ve omurgadan bahsetmek bile yanlış olur. tek hücreli eril organizma demek belki daha yerinde olurdu.

      1. ANONİM dedi ki:

        Öperken yanında mıydınız?

        1. Anonim dedi ki:

          hı hı ordaydım. o elleri önce vuran , sonra öpenlerin yanında. segem çadırında. göbek atıyorduk.

      2. Anonim dedi ki:

        Anonim kardeş sen hastasın..Psikolojin bozulmuş. Halüsinasyonlar görüp, olmasını istediğin şeylerin hayalini kuruyorsun. Vahim olan ise daha sonra bunlara kendin de inanıyorsun… Yazık sana….

        1. Anonim dedi ki:

          evet yazık bana. sizden olmadığım için. sizin gibi düşünmediğim için. siyaseti böylesine çirkin ve pislik bir hale dönüştürmediğim için. düşündüklerimi özgürce söyleyebildiğim için. haksızlığa, adaletsizliğe tahamül edemediğim için. yıkama yağlama yapmadığım için. kendi çıkarlarım uğruna başkalarını harcamadığım için…..

  6. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    bence huseyin bey kendine is ariyor ve bulmak için de senaryolar yaziyor!!! bunun baska bi açiklamasi var ise beri gelsin… CHP li ler boyle neferleri zaten kayita almaz!!! huseyin bey’ e is hayatinda basarilar diliyoruz… (hilmi seni isten attigindan beri fena olmussun sen beeaaa!) çok agressif olmussun partine karsi??? sakin olalim elbet birileri sana selçuk ta is verir sabirli ol huseyin abiiiiiiiiiii. 🙂 sahte apasasli lara dikkat lutfen!!!

    1. Anonim dedi ki:

      görülen o ki saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz. birilerinin birilerini işten atıyor olması size ayrı bir mutluluk vermiş. köşelerden de köşe olmuşsunuz. tanımadığınız ve bilmediğiniz her konuda yorum yapmak da yaşınızla alakalıdır herhalde 🙂 ancak sizin gibilerden çok var. vız gelir tırıs gider. ha bi de rahvan var ki… o da başka bir mecrada tartışılabilir 🙂

      1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

        sayin huseyin bey burda isiminizi yazamayarak cevap vermeniz olmamis!!! baskalarina isim yazmiyor diye kiziyorsunuz ama bu arada birine cevap yazarkende elestiriyorsunuz??? eger elestirilere açik degilseniz neden istifa mektubunuzu burda yayinladiniz??? sizin gibi ileri goruslu biri nasil oluyorda yok koselerden koseye yok her konuya yorum yazan biri gibi ve benim gibilerden bi suru oldugunu soyluyorsunuz? size ben ilk once bi buyugunuz olarak hatirlatayim burasi istfa mektubunuzun alel adele yazicaginiz yer degil dir. ozel sorunlarinizi gider chp de halleder ve kimseye reklam olmadan çekilirsiniz… vefa bey ile sorununuz var ise ayni sekilde onunla da isinizi sessizce halleder ve konuyu kapatirsiniz. sizin burda ki yazdiginizi yorumlar ile ne yapmak istediginizi halk anlamakta zorluk çekiyor herhalde!!! gelecek is hayatinizda basarilar diliyorum…

        1. Hüseyin TAŞYAKAN dedi ki:

          Yalçın bey(apasaslı35920), büyüğümsün severim sayarım ama hiç bir tarihte senin cehalet örneği zırvalıklarına cevap vermeyi düşünmedim cevap ta vermedim. Her kim senin yorumuna cevap vermişse bence saygısızlığına istinaden böyle bir karar vermiş olmalı ki; Zaten sana cevaben da yazmış olduğu yorumda da görünüyor. Sonuç itibariyle cehaletini bukadar ortaya dökmek zorunda değilsin diye düşünüyorum, benim için iddialarda bulunmadan önce de haddini bil ondan sonra klavyenin başına geç. Bak yukarıdan hariç, ayrıca buraya da adımı yazıyorum. Hüseyin TAŞYAKAN

          1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

            huseyin bey verdiginiz cevap benim yorumuma bi cevap degil??? madem sizin adiniza baskalari yaziyor o zaman o yaverinizin ismini açiklayin da halkimiz ogrensin… haa bi de su yani sizin fikirlerinize uymayanlari sizin gibiler karsisinda ki leri hep cehaletle suçlamaktasiniz? istifanizi burda yaparak hata yaptiginizi anladiniz ama is isten geçti gariii tren kaçtiiii huseyin bey. siz artik bu durumda chp nin neferi degilsiniz! ne tarafa yoneldiginiz de yavas yavas yorumlarinizdan belli oluyor maalesef!!! partilerle ve sahislar ile olan ozel sorunlarinizi boyle halka açik olan platformlarda yapmaniz siz eski bir chp li olarak hiç etik degil huseyin bey kardesim. bu istifa mektunuza kadar sizi sever ve taktir ederek yazilarinizi takip ederdim çevremedekilere tavsiye edersim sizin yazilarinizi, ama bu saaten sonra fikirlerinize ve yazilariniza saygi duyan biri olmiyanlardan biriyim artik!!! ve sizde bunu zamanla anliyacaksiniz bunu bi zamanlar birileri bana yazmisti diye hatirliyacaksiniz huseyin bey. keske eskisi gibi kalsaydiniz!!! sizinle artik tartismayacagim yazicaginiz her kelimeye itibar bile etmeyecegimi belirtirim hosca kal yeni is yerinizde! hayirli isler dileriz… paris ten yalçin KAN

        2. Anonim dedi ki:

          hüseyin beye gereksiz yere yüklenmişsiniz. ismimi yazmıyorum çünkü sizin gibilerden öyle çok var ki… klavye başına geçtiğinde kendinden de geçen. ancak saygısızlığa ve hadsizliğe tahamül edememdir yorumunuza cevaben iki kelam etmem.. sizi gerçek hayatta tanımam bile. daha önce bana da boş boş giydirmişlikleriniz var. bin düşünsen bir laf söylesen eyvallah. ama söylediklerinin ne kadar yaralayıcı ve yıpratıcı olduğunuzun farkına bile varamayacak kadar insani duygularınızı yitirmişsiniz. tıpkı vefa ülgür gibi. allah sizi ıslah etsin. daha da söylenecek birşey yok.

          1. Anonim dedi ki:

            pardon…” paristen” diyince birden sınıf atlamış oluyorsunuz değil mi? ayrıca “halk anlamıyor” derken kendinizden mi bahsediyorsunuz,kendinizi de halktan görerek. ve ya yine bi ötekileştirme şeklinde faşizan bir tavır mı? yoksa paris halkı mı?! fransız kâldim ben de ânlâmâdim 🙂

  7. Hüseyin TAŞYAKAN dedi ki:

    Bir önceki cevabi yorumumda tüm yorumculara saygı duyduğumu ifade etmiştim, ancak sonrasında yorum yapan arkadaşların için de sadece ”börülce” ile ”kübalı” yı ayırıyorum zira, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş (!) bu arkadaşlar. Bir defa börülce lakaplı arkadaş yazıya önce dikkatle bakacaksın, gözlerinde bir sorun var da karıştırıyorsan da gözlük kullanacaksın. Yazı içeriğinde bile geçen tarihler vardır ki ne zaman neyi söyleyip yazdığımdan bahseder, yani şükürler olsun ki inandığım davalar da Allah’ tan başka kimseden korkmadım ve gördüğüm hakikatleri söylemek yada kaleme alıp almamak için de kimseden icazet almadım. Yani senin iddialarının aksine, bilakis seçim sonrası yazıp söylediklerim seçim öncesindekilerin ancak devede kulak kalacağı ölçüdedir. Bu ifadelerim ayn-ı ile vaki KÜBALI için de geçerlidir. ancak kendisine ilaveten yazmam gereken de şudur ki; Yazdıklarından belli olduğu kadarıyla beni zerre tanımadan hakkımda ahkam kesmişsin. Benim yazdıklarımın altında Hüseyin TAŞYAKAN yazar sen bu ismi Selçuk ta kime istersen sorabilirsin, sana benim 15 yıl önce durduğum yerin de, 15 yıl boyunca durduğum yerin de neresi olacağını söyleyecekleri gibi, beni tanıyorsa zaten 15 yıl sonra da aynı yerde duracağımı söyleyecektir mutlaka. Dedim ya benim yazdıklarımın altında ismim yazıyor, sen kimsin ki beni tanıyıp bilmeden ahkam kesebiliyorsun? Kısacası, madem hakkımda onca bilgi sahibi olduğunu zannediyorsun adını niye gizliyorsun. Gelelim senin şu samimiyet dersi vermeye kalktığın kelamına kübalı. İnsanlara samimiyetten bahsedeceğin cümlenin içinde Başbakan’ ının adını kullanarak daha en baştan çuvallıyorsun. Eski atasözüdür ne ekersen onu biçersin, rüzgar eken de fırtına biçer.12 yıl önce de söylemiştim, yine söylüyorum ve sağolsun beni hiç yanıltmadı Başbakanınız. Bu ülkede hakaret ederek, kendinden olmayanı aşşağılamak duygusuyla ve her daim kin ve nefret söylemleriyle konuşup insanları kamplaştıran, birbiriyle çatıştıran bi zati Recep Tayyip Erdoğanın kendisidir.Soma’ daki katliamda hayatını kaybeden iki madenci eşi için dün yaptığı hakaretlerin üzerinden daha 24 saat geçmedi, sen hangi samimiyetten bahsediyorsun?

  8. Anonim dedi ki:

    Sayın Taşyakan niçin sinirleniyorsunuz anlamadım Ben sadece biraz hafızalarımızı tazeleyelim diye 25 yıl önceyi hatırlayalım istedim. Ata sözleri eskimez günümüzde de geçerlidir Rüzgar eken fırtına biçer Ata sözümüzde öyledir. 25 yıl önce Başbakan henüz halkımız tarafından seçilmemişti yani başbakan değildi 15 yıl öncede Başbakan değildi sizinde söylediğiniz gibi 12 yıldan beridir Başbakan.
    İlçemizde de yakın zamanda bir seçim yapıldı Halkımız kimin Rüzgar ektiğini Fırtınayı kimin Biçmesi gerektiğine karar verdi. Size yaptığım yorumda Belediyemizi yöneten parti ve Vefa beyin fırtına ektiğini görmenize rağmen niçin istifa etme gereği duymadığınızı öğrenmek istemiştim.
    Başbakanın adını kullanarak Çuvalladığımı Yazmışsınız.Ben küfür ve hakaret kime yapılırsa yapılsın karşısında olmamız gerektiğini anlatma amacı ile Başbakan örneğini verdim Size göre Başbakan olunca hakaret özgürlüğümü var Halk arasında güzel bir deyim vardır Kaş yapayım derken göz çıkarmak .gibi Tamda göz çıkarmışsınız.İstifa Mektubunuzda Sayın başbakanın ismini katarak onu birazda sertçe hatta eleştiri sınırlarını da zorlamanızın sebebi nedir acaba ? Vefa bey ve takımı CHP den ayrılınca size CHP ye döneceğinizi söylüyorsunuz. sebep bumu acaba Başbakan olmasa partinize dönemeyecek-misiniz? Partinizle yaşadığınız sorunlar sebebiyle istifa etmenize haklılık kazandırmak için niçin başbakanı katarak Kaş yapayım göz çıkarıyorsunuz.
    Yazının altına isim istiyorsunuz ve sizi Selçuk’ta kime istersem sorabileceğimi söylüyorsun
    Yazdığımız düşünceler herkes tarafından okunuyor halkımız isme bakmadan mutlaka fikir sahibi oluyor ve değerlendiriyor kendimizi anlatmak için birilerine sormamıza gerek yok. Aynı ülkemizi kimin yöneteceğine karar verdiği gibi.
    Fikirlerimizi söylemek burada yazmak çok güzel bize bu imkanı verenlere çok Teşekkür ediyorum.
    Sayın Taşyakan siz bile Partinize yazdığınız İstifa mektubunuzdaki gibi değilsiniz artık Recep Tayyip Erdoğan diye yazıyorsunuz Hele TAYYİP 2 Y İLE ne güzel

  9. Anonim dedi ki:

    partide hiç bir etkinliği olmamış hiç bir faaliyette görülmemiştir,
    buradan istifa yazmak hele hiç olmamış??? vardır kendine göre bir sebebi!..

    bu ara selçuk ta bunlardan bolca göreceğiz!!! gibi görünüyor.
    Normal de bu… 25 senenin bir yıpranmışlığı var.

    Tabi ki yıllar sonra sonra anlayacaklar bu arkadaşlar,
    bir davada,,,
    “esas mağlubiyetin bırakmak olduğunu”

    1. Anonim dedi ki:

      eski solcu büyük kapitalistler olarak doğru bir söylem evet.

  10. Anarşist dedi ki:

    Hüseyin bey öyle kolaya kaçmak yok.Bu şahıs 15 sene başkanlık yaptığınızda neden istifa etmediniz.
    Korktunıuz mu?
    Bu istifayı AkP ye yalakalık olarak algılayabilirmiyiz

  11. Anonim dedi ki:

    Sen cumhuriyet halk partili olarak. Bu donem oy verdinmi be. Kac sefer geldin o partiye senin gibi ozcan isik gibi huseyin abin gibi kaciniz oy verdiniz bu partiye onu soyle. Cikip burda reklamyapiyorsun. Ulen gercekten partili olsan sikintini gidip partinin icinde anlatirsin. Sende gidince chp oturup aglicak ya. Allah sizi bildigi gibi yapsin baskada bisey demem

  12. Anonim dedi ki:

    ben de partiliyim. ama selçuk belediye başkan adayına oy vermedim. birçok insan da böyle yaptı. bence oturup ağlayalım hep beraber. kim ne yaparsa kendine yapar.