site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bu Anket Çok Tartışılır, Son Seçim Anketi

Bu Anket Çok Tartışılır, Son Seçim Anketi
27.08.2013
A+
A-

Iste_son_5_secim_anketi_sonuclari_

Yerel seçimlerde kimin oyu ne kadar olacak? SONAR anketinden çıkan sonuç epey tartışılacağa benziyor

SONAR Araştırma’nın Ağustos 2013 tarihli son anketi yayınlandı. Bu pazar seçim olsa hangi parti ne kadar oy alır? Yerel seçimlerde kimin oyu ne kadar olacak? İşte bu sorulara yanıt arayan SONAR anketinden çıkan sonuç epey tartışılacağa benziyor.

12 Haziran genel seçim sonuçlarını neredeyse birebir doğru tahmin eden SONAR’ın anketinen çıkan sonuç, Erdoğan’ın dün Rize’de yaptığı konuşmada “Yüzde 50 yetmez yüzde 75 neden olmasın” sözlerini hatırlattı.

Sonar’ın anketine göre AK Parti’nin oy oranı Haziran 2011’deki oranın altına indi ve %44,64 olarak belirlendi.

CHP ve MHP’nin oy oranları ise artış gösterdi.
Anket sonuçlarına göre, (kararsız seçmenin oyu da partilere göre dağıtıldığında) bu pazar günü seçim yapılsa seçmenin % 44,64’ü AK Parti’ye, % 28,14’ü CHP’ye, % 16,07’si MHP’ye, % 6.11’i ise BDP’ye oy verecek.

Sonar’ın anketine göre kararsız seçmenler ise %6,67 gibi bir orana sahip.

sonarhaber.com1

sonarhaber.com2

sonarhaber.com3

sonarhaber.com4

sonarhaber.com5

sonarhaber.com6

sonarhaber.com7

YORUMLAR
  1. Derviş dedi ki:

    BIRAKIN BU ÇAKMA HABERLERİ SİZ SELÇUKTA NELER OLUYOR ONLARI ANLATIN SELÇUK HALKINA. BUGÜN SEÇİM OLSA AKP 50’DEN AŞAĞI OY ALMAZ CHP 25’İ GEÇMEZ ASIL SIKINTI MHP’DE..

    1. tarık dedi ki:

      göreceğiz bakalım asıl sıkıntı kimde mhp olarak tüm kadrolarımızla birlikte el ele gönül gönüle seçime hazırız, selçukta neler mi oluyor selçukta iktidar partisinin yandaşları ihaleler kapıyor arazi zengini oluyor 2 B Arazilerinin peşinde koşanlar mı demezsin, batık olanların zengin olduğunu görüyoruz. PTT yi görüyoruz, hastaneyi görüyoruz, müze yi görüyoruz. iktidar sayesinde kurulan arpalıkları görüyoruz.
      ve tabi ki akepe bunları yaparken chp hiç boş durur mu 25 yıldır selçuğun anasını ağlatan bir chp politikasını görüyoruz, ve Türkiyeyi ayrıştıran kutuplaştıran akepe yi görüyorum ben, tabi ki görmek isteyen görür bunları

    2. Anonim dedi ki:

      dervişle vakit harcamaya gerek yok ..zırvalamış klasik chp zihniyeti..mhp mazotlamı gazlamı calışıyor hesabı..kendinizi fazla kasmayın gaza ihtiyacımız yok..bizim siyasetimiz hak için halk içindir.siz istediniz diye hareket etmeyiz..eskidendi o insanları birbirine düsürmek.bizim tek derdimiz var ruh ikizi akp ve chp yi sandıga gömmek.teminatımız imanımızdır..

  2. Anonim dedi ki:

    hani atamızın bir sözü vardı ya geldikleri gibi giderler
    o günlerede az kaldı insallah

  3. Anonim dedi ki:

    yahu bu seçimlerde nedense herkezde bir gaz herkezde bir heyecan var. ne oluryor yaaaa. vefa ülgür daha koltugu boşaltmadı. bakıyorumda salyalarınız şimdiden akmaya başladı. ben 3 seçimdir hatırlarım hep böyle atıp tutarsınız. yok gümbür gümbür geliyoz yok kaleye bayrak dikicez. ama seçim sonrası bi bakıyoruz bu kahramanların hiç biri piyasada yok. bak bidaha söylüyorum daha önceki 3 te ne olduysa bu seferde o olacak. kirli ellere selçuk belediyesini teslim etmiyecegiz. önce dürüstlüğü öğrenecekler sonra gelip adam gibi görev isteyecekler. bizlerde buyrun koltuk senin destegimiz seninle diyeceğiz. avcılar kulübünde belediye başkanı olunmuyor. hele heleki hal binalarında hiç olunmuyor. eline fotograf makinesini alıpta hangi belediye çalışanı ne yapıyor diye fotograf çekmekle hiç olmuyor. hasan efendi senin sayende akp sadece 1000 tane oy kaybetti. her önünden geçtiğin belediye çalışanı işini bırakıp küfür ediyor sana. nasıl destek versinler senin içinde oldugun partiye.

    1. Anonim dedi ki:

      vefa ülgür yapışmış o koltuğa vazgeçemez. hele bi başkan olmasın sokakta yüzüne bakçak adam yok.nası vazgeçsin.