site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bozuk Olan Sokak Taşları Ve Tahrip Olan Parklar Yenileniyor

Bozuk Olan Sokak Taşları Ve Tahrip Olan Parklar Yenileniyor
11.10.2014
A+
A-

TJ3A8312_960

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçeye bağlı tüm mahallelerin muhtelif cadde ve sokaklarında parke taş döşemesi yaparken, tahrip olan parkları da yeniliyor. Toplamda 42 km. yol yapan Selçuk Belediyesi, tadilat olması gereken tüm yollarda da bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyor. Selçuk Belediyesi ayrıca ilçeye bağlı olan mahallelere de sosyal tesis alanları oluşturuyor.

Park ve sosyal tesis alanı oluşturuluyor

Mevcut köy tüzel kişilikleri kalkan mahallelerde ihtiyaçları doğrultusunda park, bahçe ve peyzaj düzenlemesi yapan Selçuk Belediyesi, ayrıca Çamlık Mahallesi’nde gençleri spora teşvik amacıyla sosyal tesis alanı yaratıyor. Acarlar Mahallesi İlkokulu bahçesinde de çocuk parkı yapımına başlayan belediye fen işleri ekipleri, yine Zafer Mahallesi’nde yeşil alan üzerine yeni park alanı oluşturuyor. Mevcut parkların tamamen yenileneceğini ifade eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, buna bağlı olarak Zafer mahallesi 3023, 3024, 3025 ve 3029 sokaklarında mevcut beton yolların tamamını parke taşı döşeneceğini, yapılacak olan bu çalışmayla özellikle kış aylarında su birikimlerinin önleneceği bilgisini verdi. Başkan Yardımcısı Aksoy, Sultaniye Mahallesinde 5 km. yol düzenlemesi ve söz konusu yolun sıcak asfalt yapımı öncesi tüm hazırlıklarının tamamlandığını kaydetti.

Selçuk 14 Mayıs Mahallesi’nde İZSU Ana şebeke borusunun patlaması nedeniyle gerekli yol çalışmasının da tamamlandığını hatırlatan Aksoy, 14 Mayıs Mahallesi Tren yolu hemzemin geçidi yakınlarında şebeke borusunun geçtiğimiz hafta patlaması sonucu İZSU ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmadan sonra toprak zeminin oturması için gerekli sürenin geçmesiyle birlikte söz konusu yola Selçuk Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler tarafından parke taşı ve bordür döşemesinin tamamlandığını belirtti.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    vay anasını be. yahu boşaltılan çöp konteynırlarınıda yazsaydınız ya. bunlar 35 yıldır yapılan işler zaten. biz uçmayı bekliyoruz. bırakın bu zırvalıkları şu yapılan toplamı 42 km olan yolların ADAMSANIZ fotoğraflarını paylaşsanız ya vatandasla. at yalanı koşturayım inananı. selçukta toplamda kaç km yol var biliyormusun acaba atilla

  2. anonim dedi ki:

    sevgili basın mensupları bu 42 km. yol nerde diye sormak aklınıza gelmiyor mu? Yoksa sizde YENİASIR gibi yalan habermi yapıyorsunuz. Gerçi bütün gazetelerin çalışanları belediyede çalıştığından böyle bir şey soramaz

  3. Anonim dedi ki:

    arkadaşın birinin bahçesinede bu taşlardan paket paket gitmiş..soranlara ortaklardan geldi diyormuş

  4. anonim dedi ki:

    O arkadaş başkanın yakın çevresinden Karahanlar ailesinden mi ?

  5. Anonim dedi ki:

    bozuk olan yol arıyorsanız buyrun 14 mayıs mahallesi fikri üyücü caddesine tren yolunun hemen girişinde ki yerlerin taşları söküldü bir daha takılmadı yapılabilirse seviniriz.

  6. anonim dedi ki:

    20 yıldır Selçuk’tayım ve şu Lisenin öğretmenevine giden yan sokağındaki kaldırımlar hiç tadilat görmedi. Ağaçlar kaldırımı mantar gibi kaldırmış oraya da bir el atan çıkar inşallah.