site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bluetooth Hoparlör

Bluetooth Hoparlör
24.08.2020
A+
A-

Müzik ruhun gıdasıdır denir. Ruh hallerimize göre dinlediğimiz müzikleri bazen hoparlör ile bütün evde, bahçede, arabada vs. yerlerde dinlemek isteriz. Bunun için ses kalitesini iyi veren ürünler tercih edilmelidir. Hem şık farklı tasarımları hem de sunduğu özellikler ile bluetooth hoparlör çeşitleri isteklerinizi karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Kolay taşınabilen bu hoparlörler uzaktan kumandası sayesinde şarkı değişimi yapabilir, aramalara cevap verebilirsiniz. Farklı tasarımlarının olduğundan bahsetmiştim. Örneğin; klipsi hoparlörü çantanıza, kıyafetinize, hatta kemerinize takabilirsiniz. Farklı renkleri olan bu ürünler su geçirmez dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Geçmişin esintilerini sevenler için masaüstü bilgisayar şeklinde tasarlanmış birçok rengi mevcut olan şirin görünümlü hoparlör sizlere göre.

Bluetooth Hoparlör Modelleri
Geniş model havuzuyla kullanıcıların istek ve beklentilerine göre tasarlanmış desibela bluetootoh hoparlörler bütçenize göre fiyatlarla sizlerin beğenisine sunulmakta. Çizgi film karakterli bluetooth hoparlörler yüksek ses kalitesi ile anaokulu ya da çocuklara yönelik organizasyonlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. IPX7 standartlarında suya dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilen ürünlerin garanti süresi 2 yıldır. Sağlam dış yüzeyi çatlaklara ve çizilmelere karşı dirençlidir. İnsan figürlü hoparlör hafif ve yer kaplamayan tasarımı arabanızda görsellik açısından farklılık katacaktır. Çift modlu led ışıklı hoparlör 4 saate kadar kesintisiz ses aktarımı yapar ışıkları daha eğlenceli hale getiri bulunduğunuz ortamı. Saat ve radyo özelliği olan Avengers kahramanlarının yer aldığı hoparlör Avengers hayranlarını beklemektedir. https://www.desibela.com/bluetooth-hoparlorler sitesinden bu ve birçok ürüne tek bir tuşla ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.