Selçuk Haber

Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler

Selçuk’un köklü ailelerinden ve tanınmış simalarından Kemal Yurdakul’un oğlu Yiğit ile Erdal Subaşı’nın kızı Cansu, Ulusoy Tesislerindeki, Abuhayat Düğün Salonunda görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Subaşı ve Yurdakul ailelerinin evlatları Cansu Subaşı ve Yiğit Yurdakul bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Davetiyelerinde evliliği bir mutluluk filmi olarak gördüklerini anımsatan çift, gelin arabasının arkasına da yazdırdıkları “Bir tane vardı onu da ben aldım” sloganıyla ilgi odağı olmayı ve dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Gece boyunca müziğin ritmine uyarak yaptıkları danslarla da bu heyecanı davetlilerle paylaştılar.

Subaşı ve Yurdakul çiftinin bu mutlu gecesinde, evliliğe adım atan evlileri arkadaşları, akraba ve dostları da yalnız bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan damat ve gelin pistten hiç ayrılmazken Genç çifte eşlik eden davetliler gece boyunca dans ederek, halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde, Düğüne gelen misafirler şıklıkları ve zarafetleri ile dikkatleri çekerken, gece mutlu bir şekilde noktalandı.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version