site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler

Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dediler
26.08.2012
A+
A-

Selçuk’un köklü ailelerinden ve tanınmış simalarından Kemal Yurdakul’un oğlu Yiğit ile Erdal Subaşı’nın kızı Cansu, Ulusoy Tesislerindeki, Abuhayat Düğün Salonunda görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Subaşı ve Yurdakul ailelerinin evlatları Cansu Subaşı ve Yiğit Yurdakul bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Davetiyelerinde evliliği bir mutluluk filmi olarak gördüklerini anımsatan çift, gelin arabasının arkasına da yazdırdıkları “Bir tane vardı onu da ben aldım” sloganıyla ilgi odağı olmayı ve dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar. Gece boyunca müziğin ritmine uyarak yaptıkları danslarla da bu heyecanı davetlilerle paylaştılar.

Subaşı ve Yurdakul çiftinin bu mutlu gecesinde, evliliğe adım atan evlileri arkadaşları, akraba ve dostları da yalnız bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan damat ve gelin pistten hiç ayrılmazken Genç çifte eşlik eden davetliler gece boyunca dans ederek, halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde, Düğüne gelen misafirler şıklıkları ve zarafetleri ile dikkatleri çekerken, gece mutlu bir şekilde noktalandı.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. Memiş Esener dedi ki:

    Allah mutluluğunuzu daim etsin abim, hayırlı olsun…

  2. Anonim dedi ki:

    sehriban toparlak ömür boyu mutlu olun

  3. Görkem Çam dedi ki:

    Sonsuz mutluluklar dilerim

  4. doğan dedi ki:

    sonsuza kadar mutluluklar hayırlı olsun

  5. SABAHATTİN iZCİOĞLU dedi ki:

    Çoluk çocuğa karışıp ömür boyu bir yastıkta kocayın.

  6. Anonim dedi ki:

    allah mesut etsin kahramanmaraş göksundayım mutlu gününüzde bulumak isterdim nasip değilmiş selamlar