site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bir İZSU klasiği daha

Bir İZSU klasiği daha
24.08.2015
A+
A-

bir-izsu-klasigi-daha-15

YAZ aylarında, yaşanılan İZSU’ya ait şebeke suyu boru patlakları ve arızalar oldukça artıyor. İZSU arıza ekibi ise yoğunluk nedeniyle arızalara yetişemiyor. Bu nedenle her yıl yaz aylarında tonlarca su boşa akıyor. Vatandaşlar ve mahalle muhtarlarının tepkisine rağmen sorun bir türlü çözülemiyor. Bu nedenle ilçenin dört bir yanından ‘Başa akan su’ haberleri gelmeye devam ediyor. En önemli yaşam maddemiz olan suyun boşa akması toplumu üzdüğü gibi sokakların göle dönmesi de çoğu zaman vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor. Boşa akan su haberi bu kez Subaşı’dan geldi. Subaşı İsmetpaşa Mahallesi 330 sokakta meydana gelen boru patlağına bir aydır müdahale edilmediğini belirten vatandaşlar isyan ettiler.

“BİR AYDA BİR BORU TAMİR EDİLEMEZMİ?”

Torbalı SUBAŞI İsmetpaşa Mahallesi 330 sokakta meydana gelen boru patlağının bir ay önce meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, İZSU tamir ekibini defalarca aramalarına rağmen bir aydır kimsenin gelmediğini söylediler. Boşa akan suyun, evinin bahçesine sızdığını ifade eden Musa Çelik, “Sular tam bir aydır boşa akıyor. İZSU’yu her aradığımızda bize, sıraya aldıklarını ve çok yoğun oldukları için sıra geldiğinde ilgileneceklerini söylüyorlar. Bir ayda bir boruyu tamir edecek zaman bulunmaz mı? Boşa akan suya mı üzülelim, parasının bizden çıktığına mı yoksa evin bahçesine sızan suların bizi mağdur ettiğine mi? Bilemiyoruz” sözleri ile tepkisini dile getirdi.
Kaynak: torbaliege.net-HASAN DEMİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.