site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bir günde 7 köy gezdi

Bir günde 7 köy gezdi
13.10.2015
A+
A-

Bir günde 7 köy gezdi

Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran MHP Milletvekili adayı Halit Dalgıç, bir günde 7 köy ziyareti yaparak bir rekora imza attı. Çapak, Bozköy, Saipler, Çakırbeyli, Dağkızılca, Karaot ve Karakızlar’da vatandaşlarla bir araya gelen Dalgıç, Torbalılı olması ve henüz 28 yaşında milletvekili adayı olması nedeniyle gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanıyor

Çapak: KÖYLÜLERLE DÜĞÜN YEMEĞİ YEDİ

Torbalı’nın merkezine en yakın mahalle olması sebebiyle gelişime en açık olan Çapak, bugüne kadar gerek yerel belediye, gerekse de genel iktidar tarafından hep ihmal edildi, görmezden gelindi. Gerekli altyapı, imar düzenlemeleri ve kamusallaştırma ile ilgili sıkıntılar ve yıllardır çözülemeyen sorunlar yumağı nedeniyle Çapak, hak ettiği değeri bir türlü bulamadı. Halbuki bölgede gelişime en müsait mahalle olan Çapak, Torbalı merkezdeki şehir yoğunluğundan bunalan vatandaşlarımızın adresi olabilecek bir konuma sahip” diyen Halit Dalgıç, Torbalı’yı ve Çapak’ı iyi bilen bir milletvekili adayı olarak seçilmesi halinde Çapak’a hak ettiği değeri vereceğinin sözünü verdi. Dalgıç, Çapak’ta bir de düğüne katıldı. Köylülerle birlikte düğün yemeği yiyen genç milletvekili adayı, evlenen gençlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Bozköy: GENÇLER KÖYLERDE DURAMIYOR

Köy ziyaretlerine Bozköy ile devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Halit Dalgıç, kahvehanede köylülerle bir araya gelip sohbet etti. Köy hakkında muhtardan bilgi alan Halit Dalgıç, özellikle gençlerin köyde durmaması ve çiftçilik yaparak geçimini sağlayan köylülerin oranının yüzde 20’nin altına düştüğünü belirten muhtara, bunun sebebinin 13 yıldır memleketin başında olan hükümetin yanlış tarım politikaları olduğunu, MHP iktidarında ithalata değil milli üretime dayalı tarım politikalarını hayata geçireceklerini söyledi. MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan tarım, üretim ve köyler hakkındaki düzenlemelerden bahseden Dalgıç, MHP iktidarında kalkınmanın ve büyümenin köylerden başlayacağını söyledi.

SAİPLER: ÇİFTÇİLİĞİN GELECEĞİ TEHLİKEDE

Seçim çalışmalarındaki bir sonraki durağı Saipler Köyü olan Halit Dalgıç, köy kahvehanesinde köylülerle yaptığı toplantıda, MHP’nin tarım politikalarını anlattı. Çiftçiye mazotu 1 lira 75 kuruştan vereceklerini, gübre, ilaç, yem ve fide gibi tarım girdilerindeki KDV’yi kaldıracaklarını, teşvik ve desteklerle çiftçinin yanında olacaklarını belirtti. Dalgıç, “Köylerimizde genç nüfusa rastlamak imkansız hale geldi. Gençlerimiz ata topraklarını geçim sıkıntıları nedeniyle terk etmek zorunda kalıyor. Bu gidişle 50 yıl sonra Türkiye’de çiftçilik bitecek. Kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biriydik, şimdi üretimde sondan 7’nciyiz” dedi.

ÇAKIRBEYLİ: HAKLILIĞIMIZ SANDIKLARA YANSIMALI

Çakırbeyli’de yoğun bir ilgi ile karşılanan MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, muhtar ve köylülerle yaptığı sohbette ülkedeki terör olayları öne çıktı. Ülkedeki kutuplaşmanın tehlikeli boyutlara ulaştığını, milli birlik ve beraberliğin tartışılır hale geldiğini sözlerine ekleyen Dalgıç, “Terör belası ve etnik ayrışma ancak milli irade ile son bulabilir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak terör konusundaki dik duruşunu koruyan, gerek dış ülkelerin, gerekse de içerdeki siyasilerin ülkemiz ve Ortadoğu üzerine yaptıkları hesaplara karşı direncini ilkelerinden taviz vermeden sürdüren tek siyasi partiyiz. Bugüne kadar tüm uyarılarında haklı çıkan bir parti olarak, bu haklılığımızın milletimiz tarafından sandıklara yansıtılacağına inanıyorum” dedi.

DAĞKIZILCA: MİLLİ KADROLARIMIZ HAZIR

Bir sonraki durağı Dağkızılca olan MHP Milletvekili adayı Halit Dalgıç, köydeki esnaf ve kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim vaatlerini anlattı. Ülkenin acilen milli bir hükümete ihtiyacı olduğunu belirten Dalgıç, “Türkiye’nin içine düştüğü durum tamamen dış kaynaklıdır. Dışarıda hazırlanan birçok senaryo ülkedeki birlik ve beraberliğimizi bozmak için içerde sahneleniyor. Ama biz binlerce yıldır bir arada kalmayı başarmış, barış ve huzur içinde yaşamış bir neslin torunlarıyız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hazırladığımız milli politikalarla, gerek teröre, gerek dışarıdaki ve içerdeki düşmanlarımıza en güzel cevabı vermeye hazırız. Milli kadrolarımızla ülkemize huzur ve refah getirmeye talibiz” dedi.

KARAOT: KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ

SEÇİM ziyaretlerine Karaot ile devam eden Milletvekili adayı Halit Dalgıç, köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesi ile köylümüzün ve çiftçimizin yanındayız diyen Halit Dalgıç, “Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesi ortada. Milli politikalarımızla, üreten Türkiye hedeflerimizle çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Zaten bizden başka da köylüyü, çiftçiyi düşünen yok. 1 Kasım’da sandık başına gidecek olan milletimizin tercihini Miiliyetçi Hareket Partisi’nden yana kullanacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

KARAKIZLAR: DÜĞÜNE KATILDI, KEŞKEK YEDİ

Karakızlar’da büyük bir ilgi ile karşılanan MHP Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, Karakızlar Muhtarı Yahya Güven’in oğlunun düğününe katıldı. Kendisine ikram edilen düğün keşkeğini yiyen Dalgıç, evlenen gençleri tebrik edip, mutluluklar diledi. Köylü kadınlarla da bir süre sohbet eden genç milletvekili adayı Halit Dalgıç, “Köylümüz başımızın tacıdır. Gittiğimiz her köyde büyük sevgi ve ilgi ile karşılanıyoruz. Yüreği büyük, misafirperver köylümüz bizleri bağrına bastı. Hepsine ayrı teşekkür ediyorum. Torbalılı bir milletvekili adayı olarak siz değerli köylülerimizden destek istiyorum. Bizleri meclise güçlü bir şekilde gönderin. Köylerimizin ihtiyacı olan atılımları el birliği ile gerçekleştirelim. Bugüne kadar AKP ve CHP eksenine sıkışan köylülerimiz hep oyalandı. Köylerimiz siyasi çekişmelere hep kurban edildi. Gelinen noktada bütün köylülerimiz bankalara borçlu, tarlasını ekemiyor, atalarından kalan topraklarını satıp şehre göç etmek zorunda kalıyor. Köylerimizin tekrar eski ihtişamına kavuşması için politika üreten tek siyasi parti MHP’dir. Bu nedenle 1 Kasım’da sizlerin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kaynak: Büyük Torbalı Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.