Selçuk Haber

Bir Buz Pisti Eksikti

buz-pateni

Kafe Carpouza yanına kurulan buz pisti ücretsiz olarak halka açılmasına rağmen ilgi görmedi. Sosyal hayatı canlandırmak adına kurulan buz pateni pisti sadece bir kaç gün miniklerin ilgisini çekti, daha sonra ki günlerde ise gereksiz bir şekilde yer kapladı.

Selçuk Belediyesi bünyesinde ve İlçede birçok sorun varken, buz pistine 15 bin TL ödenmesi halkın tepkisini topladı. Ödenen ücretin boş yere olduğunu savunan vatandaşlar, “Bu ilçede aşılması gereken birçok problem var. Çok mu gerekliydi buz pisti. Belediye de çalışan personel maaş bile alamazken, ilçe de bu kadar işsiz varken 15 bin TL boşu boşuna heba ediliyor” dediler.

Bazı vatandaşlar ise bu tür gereksiz faaliyetlerin sadece tuzu kuru insanlar tarafından dikkat çektiğini belirtti. Carpouza kafe yanında bulunan buz pisti, günlerce bomboş bir şekilde buz pateni meraklılarını bekledi. Yapılması gereken önemli işlerin geri plana atılıp, var olan bütçenin boşu boşuna harcanması bazı vatandaşları da isyan ettirdi.

“Ben ailem için gece gündüz çalışıyorum. Çocuklarımın geleceğini garantiye almak ve ailemin refah içinde yaşamasını sağlamak benim en büyük görevim. Selçuk’ta sorunlar bitti, işsizlik sona erdi de bir tek buz pistimiz kaldı sanki. Selçuk’ta iş olanağı olmadığı için sayısını tahmin edemeyeceğim birçok arkadaşım tarla bahçe işlerine gidiyor. Onun da garantisi olmuyor tabi ki… Bu tür aktiviteler tuzu kuru olan elit insanları mutlu eder. Maalesef ki bizim hayatımızın sonuna kadar çalışmamız gerekiyor. Bu kadar gereksiz aktiviteler hangi kafadan çıkıyor merak ediyorum. ” diyen bir vatandaş ise sürekli çalıştığı için bazen çocuklarını görme fırsatının dahi olmadığını söyledi.

Exit mobile version