site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Binali Yıldırım’dan Operasyon İçin İlk Açıklama

Binali Yıldırım’dan Operasyon İçin İlk Açıklama
07.01.2014
A+
A-

yildirim-ilk-aciklama

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme eski Bakanı, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, TCDD’ye bağlı İzmir Liman İşletmesi’ne yönelik operasyonu yorumlarken, “Zamanlaması manidar” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, “2011’de başlayan bir soruşturmaya üç yıl aradan sonra operasyon yayılmasının zamanlaması manidardır. Üç yıl oturacaksın, üç yıl sonra düğmeye basacaksın. Suçla mücadele edeyim derken, suçu teşvik eden bir anlayışla hukuk tesis edilmez” diye konuştu.

BACANAĞI DA SORULDU

Bu arada operasyon kapsamında gözaltına alınan holding patronu M.C.B.’nin yanında çalışan ve halen aranan C.H.’nin, Binali Yıldırım’ın bacanağı olduğu belirtildi. Bu durumun sorulması üzerine Yıldırı, “Alınıp alınmadığını bilmiyorum. Haberim yok” dedi.

ADAYLIK ÇALIŞMASINA MESLEK ODALARINDAN BAŞLADI

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kentte seçim çalışmalarına iş dünyasının örgütlü olduğu oda ve borsa ziyaretleriyle başladı. İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, makamında ağırladığı Yıldırım’a “Belediye başkanı olacak kişiden çok büyük beklentimiz var. Umarım siz başarırsınız. Bu yarıştan galip çıkarsınız” dedi. Yıldırım, “Anadolu’ya, yurtdışına gittiğimizde acıyarak İzmir’in halini anlatmaları ağrıma gidiyor. İnşallah bu kenti ayağı kaldıracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sayın bakanım keşke siz belirleyip söyleseydiniz operasyon zamanını , olmadı şimdi böyle habersiz seçim zamanı operasyon falan zaten izmiri alamayacaksınız da
    zaten bunları da gördük ya sizlere belediye hiç emanet edilmez onu da anladık.

  2. esnaf dedi ki:

    ne istiyordun yani hırsızlığın açıklanmasının zamanımı olur..başladınız kıvırmaya..birgünde hırsız suçlu deyin yahu bu kadarmı zor

  3. Ömer dedi ki:

    Okuma Yazmayı CİN ALİ’den öğrendik. Yolsuzluğu İse BİN ALİ’nin bacanağından öğreniyoruz.

  4. SELÇUK MEYDAN dedi ki:

    DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMAYIN AĞLAYA AĞLAYA MEMLEKETİN ANASINI AĞLATTINIZ BİRAZDA EMEKLİYİ ÇİFTÇİYİ ASGARİ ÜCRETLİYİ GÖRÜÜN HEP KESER OLDUNUZ HEP BANA HEP BANA BİRAZDA TESTERE OLUN Bİ SİZE Bİ BİZE YETER ULEN MEMLEKETİ BİTİRDİNİZ

  5. ÖZEL HAREKAT dedi ki:

    AYIP ETTİ POLİSLER SAVCILAR GEÇ KALMAYIN GÖREVLERİNDEN ALIN BELKİDE ALINMIŞ OLABİLİRLER SABAH OLA HAYIR OLA

  6. Anonim dedi ki:

    Yıldırım bu açıklamayı yapmak yerine bu olayların içerisinde kimler yer alıyorsa sorgulanması, suçlu ise cezalandırılması gerektiğini söylemesi gerekmez mi? Öyle anlaşılıyor ki, bir iktidarın sonu geliyor.
    Hiçbir yolsuzluk operasyonunun zamanlaması olmaz. Eğer yolsuzluk varsa geç yapılmış ise kamu görevlilerin sorgulanması, neden bu olayların geç soruşturulduğunun sorulması gerekir.