Selçuk Haber

Bilintur’a Ses Çıkaran Yok

muzenin-kahvesi (4)

Önce Efes’in içerisine kurulan Bilintur dükkânları ardından Bilintur A.Ş. ve Tura Turizm ortaklığı ile Selçuk’ta hayata geçen Cittantica Ephesus Park Selçuklu esnafı, turizmciyi bitirme noktasına getirdi.

Kötü giden Turizm sezonu ile birlikte her geçen gün çoğalan sorunlar esnafı sıkıntıya soktu. Gazetemize görüşlerini aktaran Efesli esnaflar; Efes antik şehri içerisinde kurulan Bilintur mağazalarında ilk açıldığında sadece yaşlı ve engelliler oturabilsin diye 3-4 masa katılmasına izin verilmişti. Ancak firma her geçen gün bölgede ki masa sayısını çoğalttı ve bu alanı kafeteryaya çevirdi. Bunlarda yetmezmiş gibi ürünlerini dışarıda sergileyen ve Efes’in içerisini panayır alanı gibi dolduran firma’ya Ankara’dan izinli olduğu için kimse sesini yükseltemiyor. Şuanda buzdolapları dışarı çıkarılmış vaziyette, hediyelik eşyalar ona keza dışarıda yer alan firma Efes’te ki esnafın işlerini bitirme noktasına getirdi.

Ayrıca yasak olmasına rağmen sıkma Portakal suyunu da saatler öncesinden sıkarak tezgâhlarda açık bir şekilde bekleten firmaya tepkiler bitmek bilmiyor dediler.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version