site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül
30.05.2013
A+
A-

gazimustafakemal-ortaokulu-selcuk (1)

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Bilgi yarışmasında derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 24 Mayıs tarihinde yapılan bilgi yarışmasında Ortaokullar arasında Puanda ikincilik ama yapılan kurada üçüncü olan yarışmada yarışmacı öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğünün Katkılarıyla birer çeyrek altınla ödüllendirdi. Selçuk Esnaflarının da hediyeler verdiği törende hediyeler yarışmacılara verildi.

Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek‘inde katıldığı törende; Özer Baki Şimşek ” Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu zaten başarılı bir okulumuzdu bilgi Yarışmasında da derece yapması bu başarının açık bir göstergesi oldu. Bu anlamda yarışmaya katılan 3 öğrenciyi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum, bu öğrencilerin eğitimlerinde emeği olan tüm öğretmenleri kutluyorum. Emekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca ailelerini de tebrik ediyorum” dedi.

Okul Müdürü İlyas KIROĞLU‘da törende yaptığı konuşmada “Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun bu yarışmaya ilçe birincisi olarak sürekli katıldı ancak daha önceki yıllarda finale kalamamıştık. Bu yıl bunu başardık ve finali gördük. Her ne kadar puanımız ikincilik olmasına rağmen kurayla 3. olduk. Yarışma da okulumuzu finale kadar getirip bizi onurlandıran 3 öğrencimize, arkadaşlarını yalnız bırakmayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, final yarışmasında izmir’e kadar gelerek yarışma salonunda bizi yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Özer Baki ŞİMŞEK ve Şube Müdürümüz Hüseyin ÇAKAL’a, Finalde öğrencilerimizin taşınmasında katkı yapan Belediyemize, çocuklarımızı hediyelerle onure eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, esnaflarımız Hitit Otel’e, Eğitim Kırtasiye’ye, Tuğba Kuruyemiş’e teşekkür ediyor, öğrencilerin ailelerini kutluyor öğrencilerimizin başarısının hayat boyu mutlu ve sağlıkla devam etmesini diliyorum” dedi.

gazimustafakemal-ortaokulu-selcuk (2)

gazimustafakemal-ortaokulu-selcuk (3)

gazimustafakemal-ortaokulu-selcuk (4)

gazimustafakemal-ortaokulu-selcuk (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.