site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bigjoy Protein

Bigjoy Protein
27.06.2022
A+
A-

Düzenli spor yaparken günlük harcanan enerji kaybından fazlası kaybedilir. Vücudun dengelenmesi gün boyunca zinde kalınması için bigjoy protein kullanılması en doğal içeceklerden biridir. Günlük olarak bir kaç kez kullanılması tavsiye edilen bu protein içeceği kas oranını arttırmaya ve daha güçlü kemiklerin oluşumunu sağlar.

Bigjoy protein hiçbir katkı maddesi içermez. Oldukça sağlıklı bir tür içilebilir çaylar arasındadır. Süt ile katılarak tüketilen bu takviye gıda ürünü içeriği paket içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Çikolata, çilek, kapuçino, muz gibi doğal meyvelerle hazırlanan bu içecek gün boyu enerjinizi dengeleyebilmektedir.

Bigjoy Protein Ne İşe Yarar?
Bigjoy protein kas yapma amaçlı günlük spor, egzersiz gibi faaliyetleri tamamlarken kullanılır. Vücutta giden yağ, protein, enerji kaybı gibi nedenlerin oluşumunu engellemek için ve kaybedilen tüm besin miktarını dengelemek için kullanılır. Tavsiye edilen kullanım şekli sabah kahvaltıdan önce ve sabah egzersizi yaptıktan sonra tüketilmesi önerilir.

İlk tüketilmesi başlandığı anda kutu içerisinde bulunan günlük tüketim miktarına mutlaka dikkat edilmelidir. Vücudunuzu dengelemek ve doğal sağlıklı içeceklerle sizde protein almak isteyenlerdenseniz https://www.protein34.com/bigjoy-sports sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.