site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Beypazarı Tanıtım Tırı Selçuk’a Geliyor

Beypazarı Tanıtım Tırı Selçuk’a Geliyor
26.11.2012
A+
A-

Beypazarı Ticaret Odası’nın projesi kapsamında yapımı tamamlanan Beypazarı Tanıtım Aracı yola çıkıyor. Bu kapsam da 3 Aralık 2012 Pazartesi günü Beypazarı Mobil Tanıtım Tırı ile Selçuk Merkezde Beypazarı’nın tanıtımı yapılacak.

Beypazarı Ticaret Odası (BTO)’nın Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediye Başkanlığı ortaklığı ile “Gelenekten Geleceğe Beypazarı” projesi kapsamında yapımı tamamlanan “Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı” Aralık ayının ilk günlerinde Denizli, Manisa, Selçuk ve İzmir’de.

Mobil Tanıtım Aracı, Türkiye çapında üne sahip olan Beypazarı karoser sanayi yapımı, yarı römorkun tarihi Beypazarı evi şeklinde giydirilmesi ile hazırlandı. Tanıtım aracı Türkiye’nin her yerini dolaşarak Beypazarı’nı ilçeye gelemeyenlere götürecek aynı zamanda en güzel ve etkili şekilde Beypazarı tanıtımını yapacak.

İlk olarak 01 Aralık Cumartesi günü Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda tanıtıma başlayacak olan araç, 02 Aralık Pazar günü Manisa Merkez, 03 Aralık Pazartesi Günü Selçuk(İzmir)’ta Beypazarı tanıtımını yapacak. 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında ise İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşecek olan Travel Turkey İzmir fuarında İzmirliler ile buluşacak.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Necdet Çalışkan; “BTO’nun bugüne kadar Beypazarı adına yapmış olduğu birçok faaliyet var. Ama Beypazarı Mobil Tanıtım TIR’ı elle tutulur, somut bir proje. Türkiye’deki birçok ili gezerek her yönü ile Beypazarı tanıtımına katkı sağlayacak” dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, Beypazarı’nın sadece turizm değil sanayi ve tarımının tanıtımına katkı sağlayacaklarına inandıkları Mobil Tanıtım Aracı ile Beypazarı yöresel ürünlerinden Beypazarı kurusu, Beypazarı havucu, erişte, tarhana gibi ürünlerin ikramı ve tanıtımının yapılacağı ayrıca ilçede halen yaşatılan el sanatı ustalarının da aracın gittiği yerlerde hünerlerini gösterecek dedi. Ayrıca başkan Özalp, tanıtım için gidilen güzergâhta ki Beypazarılıları da destek için beklediklerini belirtti.

Proje ile ilgili açıklama yapan, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya; tüm Beypazarılılara Mobil Tanıtım Aracı’nın hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Ankara Kalkınma Ajansı’na ve Beypazarı Ticaret Odası yetkililerine projedeki katkılarından dolayı teşekkür eden Kaya, Beypazarı yapılacak tanıtımlarla önümüzdeki turizm sezonunu daha da yoğun geçireceğini söyledi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ramazan ve kurban bayramında akraba ziyaretinde ankara’daydık.beypazarına gittik.tarhanası,kurusu,baklavası,sarması,havuçu,madensuyu….hepsi de mükemmel lezzetler.Yerinde tatmak ayrı bir güzeldi.kültürümüzü yaşatmalıyız

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    memleketim mozaik gibidir. her yorenin kendine ozgu ozellikleri olan bir ulkedir herkes kiymetini bilsin…

  3. Anonim dedi ki:

    beypazarını ve beypazarlıları çok severiz ama belediye başkanı Cengiz Özalp i asla sevmiyoruz..alacak olduğu bir kaç çöp arabası uğruna oy almış olduğu memleketinin insanlarını- ona inananları yarı yolda bırakan satan Cengiz Özalp yapmış olduğun bu hatanın bedelini olacak olan ilk seçimlerde fazlasıyla ödeyeceksin. Ayrıca sana oy veren seçmen öyle bir tokat atacak ki bir daha beypazarını göremeyeceksin bile ayıp ayıp mansur yavaş’ın emanetine ihanet ettin cengiz özalp. birde bu işin öbür tarafı var tabi sattığın insanların hepsinin öbür taraftada iki elleri senin yakanda olacak.
    2014 te yapılacak olan yerel seçimlerde beypazarını beypazarı yapan kadrolar görevi teslim alacak ve sende melih abinin yanına git o zaman. belki sana bi iş verir tabi kendi kalabilirse ankara belediye başkanlığında

  4. selçuklu dedi ki:

    anonim kişi bu kadar uzun mesaj yazma kimse okumaz. ne yazacaksan kısa ve öz yaz ki okunsun anladın mı.

  5. TİRELİ.. dedi ki:

    Umarım bu tanıtımın devamı TİRE ye gelerek yapılır.Sizi TİRE ye bekliyoruz…Beypazarı Kurusu çok güzellllllllll…