site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Beşiktaş’ta Larin ve Aboubakar, devlerle yarışıyorlar

26 gole ulaşan Larin ve Aboubakar, Avrupa’da zirveye oynuyor. Beşiktaş’ta 13’er gol atan iki futbolcu, 13 ve üstü gol atan takım arkadaşları sıralamasında Tottenham’lı Harry Kane (13)-Son (13) ikilisini yakaladı. İlk sırada ise İnter’li Romelu Lukaku (17) ve Lautaro Martinez (13) bulunuyor.

Beşiktaş’ta Larin ve Aboubakar, devlerle yarışıyorlar
27.02.2021
A+
A-

Beşiktaş’ta Denizli karşısında fileleri havalandıran Cyle Larin ve Vincent Aboubakar, Avrupa’nın gollerde en iyi ikilsi olma yolunda ilerliyor. Siyah beyazlıların iki futbolcusu da Süper Lig’de şu ana kadar 13’er kez gol sevinci yaşamayı başardı.

LUKAKU’DAN 4 GOLLÜ FARK

Larin – Aboubakar ikilisi, 13 ve üstü gol atan takım arkadaşları sıralamasında Tottenham’lı Harry Kane (13) – Son Heung-Min (13) ile ikinci basamağı paylaşıyor. Listenin zirvesinde ise İnter adına 30 gole imza atan Romelu Lukaku (17) – Lautaro Martinez (13) ikilisi yer alıyor.

BEŞiKTAŞ KUPALI SEZONU YAKALADI

Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı 25 karşılaşmada 56 kez gol sevinci yaşadı. Siyah beyazlılar, 2002-2003’ten bu yana 25 mücadelede 56 gole sadece bir sezon ulaşabilmişti. Kartal, 2015-2016’da bu başarıyı yakalarken, Süper Lig’de sezonu zirveye bitirmişti.

HASiC ATAMADI LiDERLiK KAÇTI

Maçın 87. dakikasında Beşiktaşlı Ajdin Hasic, net pozisyonda Denizlispor kalecisi Cenk Gönen’i aşamadı. Genç futbolcu bulduğu bu fırsatı gole çevirse, siyah beyazlılar Süper Lig’de averajla Galatasaray’ın önünde ilk sıraya yükselecekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.