site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bere Modelleri

Bere Modelleri
26.04.2020
A+
A-

Yaz ve kış ayrımı yapmaksızın en çok kullanılan aksesuar ve takılar içerisinde  bere  ve şapka modelleri yer alıyor. Şapka modelleri daha çok yaz aylarında kullanılırken, berelerin en çok sonbahar ve kış aylarında karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Kullanımı rahat olan ve kafa bölgesini soğuğa karşı korumakta olan bu modeller rengarenk çeşitleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Bere Modelleri İle Kışı Karşılayın
Birbirinden renkli ve birbirinden şık örgü desenlerine sahip olan bere modelleri ile kışı en güzel şekilde karşılayabilirsiniz. Kış aylarında yağmurdan, kardan korunmak, aynı zamanda kulak bölgesini de sıcak tutabilmek için özel olarak tasarlanan bu modeller kadınlar için ayrı erkekler için ayrı ve unisex olarak sizlere sunuluyor.

Gerçek Örgü Bere Modelleri
Üzerlerinde tamamen gerçek örgü desenlerine yer verilen bere modelleri sayesinde, kış kombinlerinizi de en güzel şekilde tamamlayabilirsiniz. Renk renk desen desen ve tamamen gerçek örgü kıvamında sunulan modelleri temin etmek için https://www.kostebek.com.tr/bere adresine giriş yapabilirsiniz. Bu adreste yer alan tüm modeller sizleri bekliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.