site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belevi Kırgın, Belevi Kızgın

Belevi Kırgın, Belevi Kızgın
06.06.2015
A+
A-

IMG-20150529-WA0005

Belevililer bir türlü gelmek bilmeyen iktidarın nimetlerinden şikayetçi. Son yapılan yerel seçimlerde Selçuk Belediyesini kazanan AKP’li Zeynel BAKICI’dan Belevili vatandaşlar şikayetçi. İktidarın nimetlerini Selçuk’a yağdıracağız diyerek sadece 13 oy fark ile Selçuk Belediyesini kazanan Zeynel Bakıcı’ya Belevililer isyan etti. Belevi Mahallesinde yer alan Aroma Alım Yeri ve hal depolarının bu sene açılmamasına tepki gösteren Belevililer, ”Bizler yöremiz gelişsin, büyüsün diye AKP’ye oy verdik. Fakat onlar hizmet getireceğine geçen sene açık olan hal depolarını ve aroma alım tesislerini kapattılar. Bizler tarlalarımızdan topladığımız ürünleri 15-12 km gelerek Selçuk’a getirmek zorunda bırakılıyoruz. Faaliyette olan kantar bile hizmet dışı bırakıldı” dediler.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Belevili vatandaşımız İbrahim EROL gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: ” Sayın Zeynel Bakıcı, sizler Belevi Mahallesini niçin üvey evlat olarak görüyorsunuz? Belevi ile sıkıntınız nedir? Sorun sizde mi yoksa meclis üyelerinde mi? Belevi Mahallesinde belediye belde binası hala yerinde duruyor. Bir meclis toplantısını da Belevi’de halka açık olarak, tüm meclis üyelerinin katılımıyla yapınız. Gelin Belevi’nin sorunlarını görüşelim, konuşa konuşa doğruyu bulalım. Bizleri niçin üvey evlat olarak gördüğünüzü anlatınız. Bizlerin oyları ile o seçimi kazandığınızı unutmayınız. Vatandaşa hizmet götürmeyen bir belediyeyi ve meclis üyelerini düşünemiyorum. Sizlerin yerel seçimlerdeki Belevi’de vermiş olduğunuz sözler hala kulaklarımızda çınlıyor. Belevi ile ilgili 12 vaadiniz vardı. Şuana kadar sadece bir tanesi faaliyete geçti. Belevi’deki hal binası açık açık elimizden gidiyor. Hal binamız geçen sezondan beri kapalı. Suları kesik, temizliği ve bakımı yapılmıyor. Hal binasının bahçesindeki otlar bakımsızlıktan diz boyu oldu. Belevi halkı olarak tekrar söylüyoruz; Mahallemizin istekleri ya olacak, ya olacak! Unutmayınız ki 4 sene kısa bir süre, gelip geçer. Tekrar meydanlara çıktığınızda halkın karşına çıkmaya yüzünüz olsun.

Bunun için diyoruz ki Belevi’yi ötelemeyin, bizlere sahip çıkın. Yoksa gelecek dönem AKP için Selçuk Belediye Başkanlığı hayal olur. Belediye başkanı ve parti teşkilatı, bölge ve mahallelerinden sorumludur. Kendi ilkeleri, kuralları, amaçları ve halkın beklentileri çerçevesinde çözüm yolları arayan ve çözümleri gerçekleştiren kurumlardır. Kendi içlerinde uyumsuz ve problemli bir parti teşkilatının başarılı olması mümkün değildir. Hizmet hareketinin altyapısı sağlam olmazsa tabandan tavana doğru gerçekleşen bir değişim olur. Sayın Zeynel BAKICI, AKP Selçuk İlçe Başkanı Sayın Sema Yeşilçimen; Belevi Mahallesinin elleri nasırlı çiftçi emekçileri sizlerden rica ediyor. Şu çok basit olan hal alım satım yerine sahip çıkmanızı bekliyor.Azınlıkta olan yerleşim yerleri birbirine akrabadır. Siyasetin alasını erkekler kahvede, bayanlar evde ve ovada yaparlar. Bizler Belevi’de AKP dediğimiz zaman hal binasının halini ağzımıza tıkıyorlar, bizler vatandaşımıza cevap veremiyoruz. Oy verdiniz de ne yaptınız, aldınız mı cevabını diyorlar” diyerek tepkini dile getirdi.

IMG-20150529-WA0006

İbrahim EROL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.