site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belevi İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Sergi

Belevi İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Sergi
05.06.2014
A+
A-

belevi sergi (3)

Belevi ilköğretim okulu öğretmen ve öğrencileri harika bir sergiye imza attı. Öğrenci ve öğretmelerin yıl içindeki çalışmalarından oluşan sergi büyük beğeni topladı.

Belevi ilköğretim okulu resim öğretmeni Özden Bozan Kaya, Ana sınıfı öğretmenleri Seda Akbacı ve Aylin Çınar ile Özel Eğitim öğretmeni Tuba Kuduğ’un öğrencileri ile birlikte yıl içinde hazırladığı bir birinden güzel resimler, kuklalar, masklar, rölyef heykel çalışmaları ve atık malzemelerden üretilmiş objelerden oluşan sergi büyük beğeni topladı.

Sergiyi öğrenci ve velilerle gezen Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, Selçuk Lisesi Müdürü Hüseyin Çakal bu güzel çalışmalardan dolayı Belevi İlköğretim Okulu Müdürü Uğur Adagüme, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Sergilenen eserler içinde özellikle özel eğitim sınıfı öğrencisi Yasmin Evkaya’nın çalışmaları büyük beğeni topladı. Eserleri ile neredeyse serginin bir duvarını dolduran Yasmin, sergi ziyaretçilerinden Özel Eğitim öğretmeni Tuba Kuduğ ile birlikte bol bol övgü aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.