Selçuk Haber

Belediyeden Yol Yapım Rekoru

18 Yollar (41)

Selçuk Belediyesi ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışmalarında 8 ayda 80 bin metrekare yol düzenlemesi yaparak bir rekora imza attı.

Selçuk Belediyesi 2012 yılında yapılan halk toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kentin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarına hız vererek vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 80 bin metre karelik yol çalışmalarını tamamladı.  Kanalizasyon, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarını başarıyla tamamlayan belediye ekipleri üst yapı çalışmalarında da üstün performans gösterdi.

14 Mayıs, Zafer ve Cumhuriyet Mahallelerinde üst yapıda birçok cadde sokak, yol ve kaldırımlardaki çalışmaların tamamlandığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür son bir yıl içerisinde yaklaşık 80 bin metrekarelik yol çalışmalarımızı bitirdik. Yeni sokak ve cadde düzenlemelerimiz için ihalelere çıkmaya devam ediyoruz. Belediye personelimiz kentin dört bir yanında vatandaşımız için çalışıyor. Yaptığımız tüm bu yatırımlar Selçuk’umuzun bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor.  Bu yılda yapacağımız halk toplantılarının ardından vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendireceğiz. Selçuk’u halkımız ile birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.

Selçuk Belediyesi Basın Bürosu

Exit mobile version