site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediyeden Yol Yapım Rekoru

Belediyeden Yol Yapım Rekoru
20.03.2013
A+
A-

18 Yollar (41)

Selçuk Belediyesi ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışmalarında 8 ayda 80 bin metrekare yol düzenlemesi yaparak bir rekora imza attı.

Selçuk Belediyesi 2012 yılında yapılan halk toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kentin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarına hız vererek vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 80 bin metre karelik yol çalışmalarını tamamladı.  Kanalizasyon, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarını başarıyla tamamlayan belediye ekipleri üst yapı çalışmalarında da üstün performans gösterdi.

14 Mayıs, Zafer ve Cumhuriyet Mahallelerinde üst yapıda birçok cadde sokak, yol ve kaldırımlardaki çalışmaların tamamlandığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür son bir yıl içerisinde yaklaşık 80 bin metrekarelik yol çalışmalarımızı bitirdik. Yeni sokak ve cadde düzenlemelerimiz için ihalelere çıkmaya devam ediyoruz. Belediye personelimiz kentin dört bir yanında vatandaşımız için çalışıyor. Yaptığımız tüm bu yatırımlar Selçuk’umuzun bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor.  Bu yılda yapacağımız halk toplantılarının ardından vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendireceğiz. Selçuk’u halkımız ile birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.

Selçuk Belediyesi Basın Bürosu
18 Yollar (15)

18 Yollar (17)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Yolları izmir büyüksehir belediyesi yapmıyormu kardeşim, resimlerde de yazıyor izmir büyük şehir belediyesi diye ben mi yanlış okuyorum yoksa. İyi ki büyükşehire geçmişiz o zaman.

  2. Anonim dedi ki:

    ŞU ANDA 14 MAYIS MAHALLESİ 8 EYLÜL İLKOKULU VE ÇEVRESİNE BİR GÖZ ATARSAN SELÇUK BELEDİYESİNİN EKİP VE EKİPMANLARINI GÖREBİLİRSİN. BÜYÜKŞEHİRLE ALAKASI YOK.

  3. erdogan arna dedi ki:

    selcuk güzel şeylere laik

  4. madurlar dedi ki:

    SAYIN BAŞKAN BU KADAR YOLU YAPTINIZDA 5055 SOKAK NE SORUNUNUZ VAR BÜTÜN SEMT SAKİNLERİ ANLAMIŞ DEĞİLİZ UMUYORUZKİ SEÇİM DÖNEMİ GELDİĞİNDE DE YOLLARIMIZ TOPRAK YOL OLARAK KALMAZ . HANGİ YÜZLE OY İSTİYCEKSİNİZ O ZAMAN.

  5. Celal B. dedi ki:

    Yol yapıyorsunuzda merkezdeki kaldırımlara neden dokunmuyorsunuz. Merkezdeki kaldırım işgal terörüne neden dur diyorsunuz. Çarşıdaki esnaftan mı korkuyorsunuz. Tahsinağa Camiinin ordan hiç geçmiyormusnuz? Bu ilçeye gelen turistler nerde yürüyecekler ? Valizlerini nasıl çekecekler ? Bırakın reklamı. Merkeze yapın bişeyler artık MERKEZE. . Eleştiriye açık olun ve Halkın sesini dinleyin artık !!

  6. Ömür dedi ki:

    Çevre il ve ilçelere baktığımızda Selçuk’ta yapılışmış gerçekten mükemmel alt ve üst yapı çalışmalarını görmek çok zor olmasa gerek arkadaşlar. Yık, sonra yenisini yap mantığı olmadığı için mi farkedilmiyor acaba. Kuşadasına bir bakın. Her yıl o yolları kaldırımları yıkıp tekrar yapıyorlar ama ilginçtir yapamıyorlar da. Bırak kaldırımda yürümeyi yolda aracınızla gitmekte zorlanıyorsunuz. Selçuk’a baktığınızda hiç bugüne kadar böyle sorunlar olduğunu görmedim. Tamam haklı olduğunuz noktalar vardır. Yapılamamıştır, zaman olmamıştır yetişmemiştir. Eminim yapılmak için sırada bekliyordur. En azından sitem etmek yerine ilgililere maduriyetinizi belirtip belki de hızlandıracaksınız çalışmaları. Lütfen arkadaşlar yapıcı olun artık, yıkmayın. Yapılanları görmezden gelmeyin…

  7. selçuklu dedi ki:

    tebrikler belediyemize…ancak benim selçuk belediyesine 02.09.2007 tarihinde vermiş olduğum dilekçem var 10 metrelik kaldırım yapılacak ama yıl 2014 hala yapılacak böyle haberleri görünce gülüyorum artık :)))

  8. antibaskan dedi ki:

    baskan 1041 sokak ataturk mahallesı vergı dairesı sokagı herhalde rusyada veya baska ulkeye aıt. o caddeyi vergi dairesini oldugundan herhalde sevmıyor bu da vergı memurları ıle yasamıs oldugu sorunla apacaık ortaya koyuyor bence ….

  9. Yalan dedi ki:

    Selçuk Belediyesi ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışmalarında 8 ayda 80 bin metrekare yol düzenlemesi yaparak bir rekora imza attı.

    Selçuk Belediyesi 2012 yılında yapılan halk toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kentin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarına hız vererek vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 80 bin metre karelik yol çalışmalarını tamamladı. Kanalizasyon, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarını başarıyla tamamlayan belediye ekipleri üst yapı çalışmalarında da üstün performans gösterdi.

    14 Mayıs, Zafer ve Cumhuriyet Mahallelerinde üst yapıda birçok cadde sokak, yol ve kaldırımlardaki çalışmaların tamamlandığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür son bir yıl içerisinde yaklaşık 80 bin metrekarelik yol çalışmalarımızı bitirdik. Yeni sokak ve cadde düzenlemelerimiz için ihalelere çıkmaya devam ediyoruz. Belediye personelimiz kentin dört bir yanında vatandaşımız için çalışıyor. Yaptığımız tüm bu yatırımlar Selçuk’umuzun bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Bu yılda yapacağımız halk toplantılarının ardından vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendireceğiz. Selçuk’u halkımız ile birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.

  10. RÜZGAR dedi ki:

    BAŞKAN KALDIRIM İŞGALİNİ KALDIRIR ESNAF AYAĞA KALKAR, BAŞKAN MİNİMUM DÜZEYDE KALDIRIM İŞGALİNE İZİN VERİR, ESNAF DİNLEMEZ ABARTIR. VATANDAŞ PERVASIZCA VE FÜTURSUZCA MOTORSİKLET, BİSİKLET VE TRAKTÖRLERİ İLE KALDIRIMI İŞGAL EDER AMA KENDİNİ GÖRMEZ. VARSA YOKSA BELEDİYE. SEN VATANDAŞ OLARAK GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRİYORMUSUN

  11. Anonim dedi ki:

    Rüzgar,sizin her yazınızda belediyeyi bu kadar şiddetle savunmanızın nedenini öğrenebilir miyiz? Yoksa bir çıkarınız mı var acaba?
    Size göre her şeyi bu kadar mükemmel yapan belediye’den niçin AKP yi desteklemeyen insanlar da memnun değil?

    1. Anonim dedi ki:

      belediye çalışanı olması ile alakalı olabilir

  12. Anonim dedi ki:

    Ayrıca, dünyanın hiç bir gelişmiş ülkesinde kaldırımlar esnafa ait değildir. İşgaliye parası diye esnaftan bir para alınamaz çünkü o kaldırımlar insanların yürümesi için yapılmıştır. Ha oralara motorsiklet parkedenlerin yarım akıllıların olması halkın kaldırımlarının esnafın mallarıyla dolması gerektiği anlamına gelmez. Gidin bakalaım, Bim’in önündeki kaldırımlardan iki kişi rahatça geçebiliyor musunuz. Belediye önce bu sorunu çözsün. Bir zahmet işgaliye parası alacağım diye hem esnaftan para alıp, hem de halkın kaldırımda yürüme hakkını elinden almasın.