site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediyeden Ramazan Paketi

Belediyeden Ramazan Paketi
18.07.2014
A+
A-

ramazan paketi2

Selçuk Belediyesi Ramazan ayında dar gelirli 700 aileye erzak paketi dağıttı.

Ramazan ayı nedeniyle bayram öncesi kuru bakliyat, kahvaltılık, makarna, yağ, şeker ve içecek gibi ürünlerin bulunduğu erzak paketi belediye ekiplerince ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildi.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ihtiyacı olan her vatandaşın yanında olacaklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “ Erzak paketlerinde 4 kişilik bir ailenin bir ay boyunca ihtiyaçlarını giderebileceği temel besin maddeleri yer alıyor.Belediyemiz bünyesinde bu ve benzeri sosyal yardım faaliyetlerini yürütecek Sosyal Yardım Müdürlüğü adıyla yeni bir birim kurduk. Bu birimimiz köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerimizi de kapsayacak şekilde güncellenmiş haliyle dar gelirli ailelerimizi yeniden belirleyeceğiz. Bundan sonraki sosyal yardımlar bu Müdürlüğümüz tarafından yürütülecektir” dedi.

ramazan paketi1

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. mek dedi ki:

    Geçen ramazan bayramı döneminde vefa yönetiminde ki belediye yönetimi ramazan pakaeti haberini hatırladım birden akepe li arkadaslar saydırıyordu bunun da haberi reklamımı olur diye, peki şimdi aynısını siz yaptınız buna ne diyeceksiniz bakalım.

  2. Anonim dedi ki:

    e hadi belediye meclis üyeleri belediye başkanı bağışlasınlar bir maaşlarını da görelim, öyle milletin parası ile şov yapmayın

  3. Anonim dedi ki:

    Ya hergun goruyorum paketlerin hangi insanlara gittigini bi kontrol etsinler on tanesinden 6 si ihtiyac sahibi deyil

  4. Anonim dedi ki:

    biri sormuş bunun adı ne diye. çok basit ne olacak bal tutan parmağını yalar.

  5. Anonim dedi ki:

    mek arkadaşım. bu devede kulak. seçim döneminde vefa belediyenin paralarının dağıtıyor diye bir günde 3 kez özel gazete çıkartıp selçukun her köşesine adam koyup o gazetelerin dağıtılmasını sağlayanlar şimdi 3 mislini yapıyorlar ama benim halkım her zamanki gibi uyuyor. ziraat bankasına şu anda takip eden yok. o çok bilen sözüm ona gazetelerde boy boy atıp tutanlar her nedense 3 maymunu oynuyorlar. e tabi hedefe ulaşıldı nasıl olsa bundan sonra her yol ankara.

    1. mazlum dedi ki:

      Ne yani dağıtmadı mı millet bankanın önündeki insanları görmedi mi güzel bir iş yapmış gibi anlatıyorsun madem ok dar güzel bir iş yaptıysa belediyeden anons ettirseydin-iz Birde bankayı takip eden yokmuş niçin etmiyorsunuz imalarda bulunacağına takip etsene hikaye anlatmayı bırakın siz Eski başkanınızın yaptığı suç duyurusunu takip edin 15 yıl görme seçimden bir gün sonra aklına gelsin suç duyurusunda bulun ondan sonra devede kulakmış hep beraber yargı sonucunu göreceğiz

  6. anonim dedi ki:

    AKP meclis üyesi Nalan hanım belediyenin yardım paketlerini kendi özel arabası ile dağıtıyor 19 .07.2014 saat18.40

    1. Anonim dedi ki:

      Normal. AKP zihniyeti milleti kendi kölesi, milletin malını de kendi malı gibi görüyor.

  7. Anonim dedi ki:

    BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN OGLUNUN BELEDİYEDE NE İŞİ VAR ÇALIŞAN OLARAK. 60 YAŞ ÜSTÜ EMEKLİLER NEDEN BELEDİYEYE İŞE ALINIYOR. HER GÜN GÖRDÜĞÜMÜZ ROMAK ROMAK TAŞLAR ÖZEL TRAKTÖRLERLE KİMLERİN ARAZİSİNE TAŞINIYOR. SAYIN ZEYNEL BEY BUNLARDAN HABERİNİZ VARMI. SEÇİMLERDEN SONRA BELEDİYEYE İŞE ALINANLAR NEDEN BİZ 5 YIL YATMAYA GELDİK ÇALIŞMAYIZ DİYORLAR. NEDEN PERSONEL MAAŞLARI ÖDENMİYOR. SELÇUK BELEDİYESİNİN BAŞKANI KİM. KAÇ TANE BELEDİYE BAŞKANI YARDIMCISI KAÇTANE SEKRETER VAR. LÜTFEN BU KONULARA AÇIKLIK GETİRİRMİSİNİZ.

  8. anonim dedi ki:

    Romork romork taşlar başkanın yaveri ulaşın babası Sait karahanın acarlardaki bahçe evine gidiyormuş. Ama kızmayın ihtiyaç sahibi fukara insan onlar hoş görün

    1. Anonim dedi ki:

      yaw eski başgan yenikentteki evinde belediye personelini çalıştırırken niye kimsenin sesi çıkmıyoduuu. şimdi çamur atmaktan başka bi derdiniz yok. ayıp be ayıp.

  9. CENGAVER dedi ki:

    İSRAİL MALLARI BELEDİYE İŞLETMELERİNDE SATILMASIN.BOYKOT İSTİYORUZ.HAYDİ BAŞKAN CESUR OL…

    1. Anonim dedi ki:

      Neyin boykotu. Tayyip iki yıl önce Malatya Kürecik’e füze kalkanlarını İsrail için koymadı mı. Bu katliamların olacağı o gün belliydi.

    2. Anonim dedi ki:

      BOYKOT MU DEDİN ? TAYYİP MALATYA KÜRECİK’E İSRAİL LEHİNE FÜZE RAMPALARINI KOYARKEN O GÜN BUNLARIN OLACAĞI BELLİ İDİ…O ZAMAN NERDEYDİN ?

      (Sayın editör bu yorumu ikinci kez yazdım. Yayınlamazsanız özgür olmadığınızı düşüneceğim)

  10. Anonim dedi ki:

    Malatya kürecikteki radar üssü israil lehine kurulmadı oblar nayoya aiit israilde nato üyesi olmadığına göre orayı kullanamaz.