site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Belediyeden Örnek Davranışa Teşekkür

Belediyeden Örnek Davranışa Teşekkür
08.08.2012
A+
A-

Yıllardır ambalaj, pil ve yağ atıklarını toplayarak belediyeye teslim eden Yalçın Keski bu örnek davranışı ile takdir topladı.

Selçuk ilçesinde sigortacılık yapan54 yaşındaki Yalçın Keski’nin 3 yıldır ambalaj, pil, yağ atıklarını toplaması üzerine Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Tek, Selçuk Belediyesi adına Yalçın Keski’yi iş yerinde ziyaret ederek örnek davranışından dolayı teşekkür belgesi verdi.Çevreye duyarlı davranışı ve bu konuda göstermiş olduğu özveri için Keski’yi tebrik eden Başkan Yardımcısı Tek, gösterilen bu hassasiyetin ve örnek davranışın tüm vatandaşlar tarafından yapılmasını temenni etti.

Ambalaj, pil ve yağ gibi atıkların çöplerle birlikte atılmaması gerektiğini ve vatandaş olarak çevreyi kirletmemek adına insanlara büyük bir rol düştüğünüdile getiren Keski “atıkları toplamanınyanı sıra engelli vatandaşlara da destek olmak amacı ile mavi kapak toplama kampanyasına destek oluyorum. Ayrıca kullanılmış gazeteleri veya kitapları Acarlar İlköğretim Okulu’na göndererek bu konuda da öğrencilerimize yardımcı oluyorum. Dünyayı daha da yaşanılabilir bir hale getirmek istiyorsak bizlere çok önemli bir pay düştüğünü düşünüyorum. Umarım herkes üzerine düşeni yapar ve çevremize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz” dedi.

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    Bu görevi kendileileine bir görev bilen bu degerli arkadaşımızı canı gönülden kutluyoruz….