site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Belediyeden Okullara Bank

Belediyeden Okullara Bank
23.09.2013
A+
A-

bank (2)

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kentte yer alan okulların banklarını yeniliyor.

Eğitime destek anlamında kent içerisinde yer alan okulların bugüne kadar bahçesini düzenleyen ve tadilatlarını yapan belediye şimdide okullara banklar yerleştiriyor.

Çalışmada Atatürk İlköğretim Okulu’na 9 adet, Fatma Günay İlköğretim Okulu’na, 8 Eylül İlköğretim, Gazi İlköğretim Okulu’na, Selçuk, Selçuk Anadolu Lisesi’ne, Turizm ve Otelcilik Lisesi’ne, Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne  (METEM) toplamda 81 adet bank yerleştirildi. Ayrıca inşaatı devam eden İsabey İlköğretim Okulu için ise bankların yapımı tamamlandı. İnşaatın tamamlanması ardından montajı yapılacak.

YORUMLAR
  1. AKP Selçuk Ilçe dedi ki:

    Seçimler yaklasinca bizim belediyenin birden is yapma hevesi kabardi

  2. toprak dedi ki:

    Anonim senin belediye hizmetleri ve belediye başkanına sallamaktan başka işin yokmu?

  3. Anonim dedi ki:

    benim mesela mesaim bitti. belediye başkanına bol bol sallayabilirim 🙂 gerçi onun elemanlar da bütün gün sosyal paylaşım sitelerinde ya da yerel basını takip ediyorlar. yazabildikleri yerde de bolca başkana yağcılık yapıyorlar. e tabi bir parmak da bal çalınıyor ağızlarına. sen de onlardan mısın yoksa toprak?