site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bebeğiyle birlikte kayıplara karıştı

Bebeğiyle birlikte kayıplara karıştı
23.04.2016
A+
A-

İzmir’in Selçuk İlçesinde 16 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da 6 aylık kızı ile evinden çıkan ve geriye dönmeyen 19 yaşındaki Esma Ceylan’dan 7 gündür haber alınamıyor. Genç kadının anne babası, Aydın’ın İncirliova ilçesindeki akrabaları aracılığıyla kapı kapı dolaşarak kızlarını ve torunlarını arıyor.

“KIZIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ”
Kayıp haberini bir gün sonra alan baba Can Sefer Kökkaya (39) ve anne Yasemin Kökkaya (38), ellerine fotoğrafları alarak önce Selçuk’ta sonra da İncirliova’da kızlarını ve torunlarını aramaya başladı.
”Kızımın ve torunumun hayatından endişe ediyoruz” diyen anne Yasemin Kökkaya, “Kızımı ve torunumu bir haftadan beri arıyoruz. Emniyete gittik, damadın ifadesini aldılar. Kızımın kaybolmasının ardından eşi ve kayınpederi bizim kadar arayış içerisinde değiller. Biz torunumla kızımı kapı kapı ararken, dünürüm ve damadımın parklarda rahat rahat oturmaları bizleri şüpheye düşürüyor. Kızım biriyle gitse de kötü yola da düşse de ne olur bulunmasına yardımcı olun. Kızımın sağ salim bulunmasını istiyorum. Buluncaya da kadar da aramaya devam edeceğim” dedi.

30 TL İLE KAYIP
Kızının yanında sadece 30 TL olduğunu söyleyen anne Kökkaya, “Kızım 6 aylık çocukla ne yapar, nereye gider? Birisiyle kaçsa bile ne olur bizi arasın, nerede olduğunu söylesin. 30 TL ona nereye kadar yetecek? Damadımın kızımın kaybolmasının ardından boşanma davası açacağını öğrendik. Bu da bize ikinci şoku yaşattı. Ne olursa olsun, kızımı ve torunumu bulayım, başka bir şey istemiyorum” diye konuştu.

İNCİRLİOVA’DAN SELÇUK’A TAŞINDILAR
İki yıl önce evlenen Ali Ceylan ve Esma Ceylan, önce İncirliova’da ikamet etti. Ali Ceylan, kahvede garsonluk yaparak evinin geçimini sağlarken ekonomik sıkıntı nedeniyle Selçuk’a göç ederek Esma Ceylan’ın ailesinin yaşadığı mahallede ev kiralayıp yerleştiler. Ancak burada da geçimsizlik başladı. 16 Nisan Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında 6 aylık kızı Emire İlayda Ceylan’ı da yanına alarak evden ayrılan Esra Ceylan bir daha geriye dönmedi. (BURHAN CEYHAN)

9bf8b1325a5eabcc72a499073cb32206

c173005061816a3abc52a84e808969d7

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.