site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bayraklı: Yalanla, dolanla Selçuk halkının duygularını kimse istismar etmesin

Bayraklı: Yalanla, dolanla Selçuk halkının duygularını kimse istismar etmesin
23.12.2023
A+
A-

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Bayraklı Meryemana konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Hakan Bayraklı’nın açıklamaları şu şekilde;

“Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Sayın Başkanın tavrı çok yanlış Orman Bakanlığı da bizim, Belediye de bizim. Bu tarz ve hareketler Selçuk Belediye Başkanına mı yakışmadığını belirtmek istiyorum.

Sonuç itibarı ile Belediyeye gelen resmi bir yazı yok. Sadece söylemler üzerinden siyasi şov peşinde koşan bir Belediye Başkanı görüyoruz. Buradan şunu net ifade etmek istiyorum. Süreç uzatıldı. Biz Selçuk’ta gelir getirecek hiçbir şeyin gitmesine izin vermeyeceğiz. Bunu da Efes Alt Kapı otoparkında beraber hareket ederek çözdük. Bu konuyu da çözeriz. Ama bu tavır, bu sinirli davranışlar ile ayrıştırıcı dil Selçuk’u nereye götürür esas soru bu. Biz bu süreci üç dört aydan beri takip ediyoruz. Soruyoruz, araştırıyoruz. Zaten Bakanlık Sayın Başkan ile görüştü. Sadece gelen paranın % 90’nı Selçuk Belediyesi, % 10’nu Milli parklar alıyordu. Bunun ile ilgili bir görüşme istemiş Bakanlık. Başkan hanımda % 15’ten fazla veremeyeceğini söylemiş. Şunu da belirtmek isterim tabi ki bu para Selçuk’ta kullanılacak. Bu Orman Bakanlığına geçse de Selçuk’ta kullanılacak bu para. Öyle bir sıkıntı yok. Ben şunu sormak istiyorum. Beş yıldan beri bu paraları sayın başkan alıyor. İşçiye vermiyor, yatırım yapmıyor. Bu paraları ne yaptı acaba sayın başkan merak ediyorum. Bunu Selçuk halkı adına sormak benim en büyük hakkım. Beş sene de İlçede yapılan hiçbir şey yok. Şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Cumhur ittifakı olarak Selçuk’un hiçbir kaybına müsaade etmeyiz. Bu konunun takipçisiyiz. Süre uzatıldı. Bugün yapılacak olan eylem de tamamen siyasi bir şovdur. Seçim kaybetme korkusundan dolayı yaratılan bir tiyatrodur. Sayın Başkan Efes Otoparkı konusunda da aynı dili kullandı. Ayrıştırıcı bir dil kullanarak masaya oturmadı. Filiz Hanım Siyaseten kaybettiğini hissettiği için bu şekilde bir yola başvurdu. Bu olayda Belediye işçilerimizi, memurlarımızı, esnaflarını kullanarak kendi ikbalinin peşinde koştuğunu düşünüyorum. Biz belediye başkanına sakinlik tavsiye ediyoruz. Bakanlıkta bizim, belediye de bizim. Hepimiz kardeşiz. Kırkbin kişi bu ilçedeyiz. Hepimiz birbirimizi tanırız. Selçuk’a zarar verecek hiçbir şeyin arkasında Cumhur ittifakı da olmaz, AK Parti de olmaz.

Sözleşmenin Aralık Ayı içerisinde biteceği biliniyordu. 22 yıldan beri AK Parti iktidarı buraya dokunmamış. Seçime üç ay kalmış o zaman mı dokunacak? Böyle bir şey yok. Bu konuda resmi bir yazıda yok. Bizi üzen asıl konu bir bardak suda fırtınalar kopartılıyor. Sadece kendi siyasi ikbali için Selçuk halkının ve Belediye çalışanlarının duygularını istismar ediyor. Bizler gerekli yerler ile görüştük. Resmi olarak Belediyeye devam edin diye yazı da gönderildi. Salı günü Milli parklar genel müdürümüz valimiz ile bir araya gelecek bu paylar ile ilgili Bakanlıkta bir talepte bulunabilir. Bizde devreye gireriz Ortaya yolu buluruz. Selçuk’un bu gelen geliri kaybedilmedi. Ekonomiye darbe diye bir şey yok. Son olarak şunu söylemek istiyorum Selçuk’ta tam anlamıyla bir tiyatro oynanıyor. Yalanla, dolanla Selçuk halkının duygularını kimse istismar etmesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.