site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bayrak Mitingine Davet

Bayrak Mitingine Davet
29.03.2013
A+
A-

izmir-bayrak-mitingi

MHP İzmir İl Teşkilatı, Genel Merkez tarafından düzenlenen ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ programları kapsamında 20 Nisan 2013 Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek ‘Bayrak Mitingi’ ile ilgili hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçelerde bu çalışmaya ortak olarak kendi bölgesinde yaşayan vatandaşları şimdiden Bayrak Mitingine davete başladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür; Gönlünde Vatan sevgisi olan herkes Mitinge davetlidir dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin çözüm sürecini ‘Milli değerleri koru ve yaşat’ mitingleriyle protesto ediyor. İlki ‘Kuruluş’ temasıyla 23 Mart’ta Bursa’da yapılan mitinglerden biri de 20 Nisan’da ‘Bayrak’ teması ile İzmir’de gerçekleştirilecek. Devlet Bahçeli’nin, 20 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı mitingin görkemli geçmesi için MHP çalışmalara başladı. Selçuk İlçe Teşkilatı da miting ile ilgili şimdiden çalışmaya başlayan teşkilatlardan. MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür ‘Al sancağı alalım, Alsancak’ta olalım’ çağrısıyla mitinge Selçukluları davet ettiklerini söyledi.

İlçe Başkanı Levent Görür sözlerine şu şekilde devam etti;  “Milli birlik ve bütünlüğümüzün zedelendiği, terörün, bebek katilinin ve teröristin mükâfatlandırıldığı bir dönem yaşıyoruz. İktidara geldiği günden itibaren Türklüğe, milli değerlere ve milli bütünlüğe karşı elinden gelen her türlü saldırıyı gerçekleştiren AKP hükümeti Habur rezaletine daha büyüğünü ekleyerek, ‘barış süreci’ adı altında terör örgütünü siyasallaştırma çabası sarf etmektedir. Artık milletimiz AKP gerçeğini görmüş, direnişe geçmiş milli direniş merkezi olarak da MHP’yi seçmiştir. 20 Nisan tarihinde yapılacak olan miting alelade siyasi bir miting değil, kalbinde vatan ve millet sevdası, bölünmez bir bütün fikri olan herkesin katılması gereken büyük bir buluşma olacaktır. İzmir’den yükselteceğimiz ‘Bayrak’ bütün Türkiye’yi kuşatacak ve gaflete dur diyecektir. Yüzbaşı Şerafettin’in İzmir Vilayet gönderine çektiği bayrak sonsuza dek dalgalanacaktır. Bayrak Mitingimiz de bu iradenin yeniden ortaya konması olacaktır. Türkiye ve Türk Milleti aşkına tüm hemşerilerimizi 20 Nisan Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda ‘Bayrak Destanı’ yazmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Selçuk’tan da bu büyük miting için araç kaldıracaklarını söyleyen ilçe başkanı Levent Görür Bayrak Mitingine katılmak isteyenlerin ilçe teşkilatına gelerek miting için kayıt yaptırabileceklerini ya da 05067494580 numaralı telefonu arayarak isimlerini yazdırabilecekleri söyledi.
mhp-izmir-bayrak-mitingi

YORUMLAR
  1. RÜZGAR dedi ki:

    ŞİMDİ BİRLEŞMEK ZAMANI. BAŞARILAR DİLİYORUM.

  2. SEBAHATTİN TÜRKOĞLU TÜRK dedi ki:

    ALSANCAKTA AL SANCAĞA TÜRK BAĞRAĞIMIZI DALGALANDIRALIM. 20 NİSANDA BAYRAKLARIMIZI ALALIM DALGALANDIRALIM.HADİ BÜTÜN VATN SEVDALILARI, BAYRAK SEVDALILARITEK YÜREK TEK BİLEK, TEK SES OLALIM

  3. ALPEREN dedi ki:

    Şehitler orada olacak ya sen?
    HAYDİ İZMİRLİ HAYDİ SELÇUKLULAR BAYRAĞINI AL VE GÜNDOĞDU MAYDANINDA OL.
    HAİNLERE ZALİMLERE VURULACAK İZMİR TOKADI İÇİN VARMISIN?