Selçuk Haber

Bayrak direği için sponsor arıyorlar

Bayraka-direk2

Selçuk’ta 3 yıldır yapımı süren Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu binasının yapımının sonuna yaklaşıldı. Bununla birlikte Meslek Yüksek Okulu’nun Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu, “Kurum binasına ait flama ve bayrak direğinin bir hayırsever tarafından yapılması için çağrıda bulundu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu , eğitime katkı yapmak isteyen gönüllüler için bir çağrıda bulundu. Hatipoğlu, “Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en yeni kurumu olarak Selçuk’ta kurulan Efes Meslek Yüksek Okulu, akademik teşkilatlanmasını ve idari yapılanmasını tamamlamak üzeredir. Önümüzdeki yıldan itibaren 6 farklı programda öğretime başlayacaktır. Yüksek okulumuzun büyük kısmı biten binasında bir bayrak ve flama direğine ihtiyaç duyulmaktadır” şeklinde konuştu.

“BU ESERİ SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ”

Açıklamasında bayrak ve flama direğinin yapılması için hayırseverlere çağrıda bulunan Murat Hatipoğlu, “Bu direk Selçuk için simge olabilecek ve çevreden rahatlıkla görülebilecek özel, Selçuk ilçesine yakışan bir şekilde yapılmasını istemekteyiz. Bir devlet kurumunu kurum yapan önünde göndere çekilmiş bayrağı ve o kurumun flamasıdır. Biz de bunun gönüllü kişilerce yapılması için bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu görkemli binamızın önüne yakışacak, görkemli bir Türk Bayrağı’nı’ ve üniversitemizin bu kurumuna ait flamamızın bayrak direğini yapabilecek, buna sponsor olabilecek gönül veren kişiler aramaktayız. Böylece sponsorluğu karşılayabilecek kişilerin de bayrak direği üstüne ismini yazarak, sonsuza kadar eserini yaşatmak istiyoruz” diyerek cümlelerini noktaladı.
Haber :Mehmet Uyaroğlu

Exit mobile version