site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bayrak direği için sponsor arıyorlar

Bayrak direği için sponsor arıyorlar
02.09.2015
A+
A-

Bayraka-direk2

Selçuk’ta 3 yıldır yapımı süren Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu binasının yapımının sonuna yaklaşıldı. Bununla birlikte Meslek Yüksek Okulu’nun Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu, “Kurum binasına ait flama ve bayrak direğinin bir hayırsever tarafından yapılması için çağrıda bulundu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Hatipoğlu , eğitime katkı yapmak isteyen gönüllüler için bir çağrıda bulundu. Hatipoğlu, “Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en yeni kurumu olarak Selçuk’ta kurulan Efes Meslek Yüksek Okulu, akademik teşkilatlanmasını ve idari yapılanmasını tamamlamak üzeredir. Önümüzdeki yıldan itibaren 6 farklı programda öğretime başlayacaktır. Yüksek okulumuzun büyük kısmı biten binasında bir bayrak ve flama direğine ihtiyaç duyulmaktadır” şeklinde konuştu.

“BU ESERİ SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ”

Açıklamasında bayrak ve flama direğinin yapılması için hayırseverlere çağrıda bulunan Murat Hatipoğlu, “Bu direk Selçuk için simge olabilecek ve çevreden rahatlıkla görülebilecek özel, Selçuk ilçesine yakışan bir şekilde yapılmasını istemekteyiz. Bir devlet kurumunu kurum yapan önünde göndere çekilmiş bayrağı ve o kurumun flamasıdır. Biz de bunun gönüllü kişilerce yapılması için bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu görkemli binamızın önüne yakışacak, görkemli bir Türk Bayrağı’nı’ ve üniversitemizin bu kurumuna ait flamamızın bayrak direğini yapabilecek, buna sponsor olabilecek gönül veren kişiler aramaktayız. Böylece sponsorluğu karşılayabilecek kişilerin de bayrak direği üstüne ismini yazarak, sonsuza kadar eserini yaşatmak istiyoruz” diyerek cümlelerini noktaladı.
Haber :Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. Eski dost dedi ki:

    Memet abi günün en anlamlı haberini yapmışsın,yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde bayrağımızı Selçuk’un zirvesinde dalgalanıyor görmekten daha güzel bir duygu olabilir mi?

  2. ayyıldız dedi ki:

    bravo hocam tebrik ederim. yıllardır heryerde dillendiriyorum ilçemiz kuşadası kavsagındaki dönerin ortasına böyle ihtişamlı bir bayrak yapılması için ama kımse takması. sözüm ona ilçemiz cumhuriyetçi atatürkçü geçinir. evlere bayrak dağıtılacağına büyük bir direk ve her yerden gözükecek bir bayrak güzel olurdu. en küçük ilçelerde bile var ortaklarda bile var cumhuriyetçi selçukta kimsenin umrunda değil

  3. gulcin sağlam dedi ki:

    Ben tanesi 4000tl ye kugu yapip satacagim.geliri ile hayli hayli yapilir.Selcuk Belediyesi bu yilda bana isik tuttu.Maliyeti de yok.Sunnet düğünü susleri ile kapliyorsun etrafini…o yuzden tamamina yakini kar….Ama bu is malesef selcuk ta tutar…Baska kimse almaz.O yuzden oraya geldikçe yapacağım biraz gecikebilir o nedenle, sanatci kimligimi çöpe atip…

  4. Anonim dedi ki:

    Bayrak direği bütün Selçuk’a mal edilmeli. Herkes buna katkı koymalı. Hatta iddialı bir bayrak ve batrak direği tasarlanmalı. (Bölgenin en büyük bayark direği veya en bütyük bayrağı gibi..)Bayrak direği kampanyası başlatılırsa buna herkes destek verir.