site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bayan Gözlük

Bayan Gözlük
23.12.2019
A+
A-

Yaz aylarının en çok tercih edilen aksesuarları arasında yer alan gözlük modelleri bayan gözlük ve erkek gözlük olarak iki kategoriye ayrılıyor. Yaz aylarında gözleri güneşin zararlı ışınlarından korumak ve gözlere bir zarar gelmesini önlemek amacıyla daima bu gözlük modellerini tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Bayanlar için daha çok süslü ve şık modeller yer alırken erkekler için daha sade ve şık modeller yerini alıyor.

Bayan Gözlük Modelleri

Bayan gözlük modellerinde kullanılan taş ve çizimli desenler, son döneme damgasını vurmakta olan modellerdir. Daha çok Harry Potter gözlüğü olarak adlandırılan modeller yuvarlak cam ve çerçeveye sahip olan modellerdir. Aynı zamanda büyük ve kare yapılı gözlükler de kullanım açısından rahat ve şık bir kullanıma sahiptir.

Bayan gözlük modelleri ve diğer tüm güneş gözlüğü modelleri mutlaka yüz hatlarına uygun şekilde temin edilmelidir. Yüz hatlarınıa uygun olmayan gözlüklerden uzak durmak gerekir. Şıklık ve renk açısından pek çok çeşide sahip olan tüm gözlük modellerine https://www.fashiontarz.com/gozluk/gunes-gozlukleri/kadin-gozlukleri adresinden ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.