site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi’den Selçuk’u Uçuracak Projeler

Başterzi’den Selçuk’u Uçuracak Projeler
24.10.2013
A+
A-

BASTERZI-PROJLERI

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi; “Selçuk’ta temiz bir sayfa açacağız” dedi.

Selçuk Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adaylığını açıklayan AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi, Selçuk’un AK Parti’nin belediyecilik ve hizmet anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi. Başterzi, “2014 yılında yapılacak yerel seçimler, Selçuk siyasetinde yeni, genç, dinamik, donanımlı yüzlerin siyasi aktör olarak yönetimde yer alacakları bir milad olacaktır. İnanıyorum ki, Selçuk halkı da hasretini çektiği, bu değişim iradesine sahip çıkacak. Selçuk’un  hizmet, daha doğrusu hizmetsizlik noktasında geldiği durumda, artık AK Parti’nin hizmet ve belediyecilik anlayışına ihtiyacı olduğu kaçınılmaz bir gerçektir” dedi.

Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü, “31Mart 2014 sabahı Selçuk’ta yeni bir başlangıç yapılacak, halkımızla birlikte beyaz bir sayfa açacağız, bu inanç ve heyecan bizlerde fazlası ile var. Selçuk halkında da olduğunu görüyoruz. Artık Selçuk’a yatırım zamanıdır. Halkımız için hep birlikte yaşanabilir bir Selçuk oluşturacağız” diyen Başterzi, projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, ilçenin uzun süreden beri çözüm bekleyen gündemdeki sorunlarını çözmeye ve Selçuk halkına hizmete talip olduğunu belirterek projelerini şöyle sıraladı:

– Turizmde markalaşma
– Turizmden yeteri kadar pay alan, kazanan esnafın olduğu bir Selçuk
– Doğal gazı olan bir Selçuk
– Kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme projesi
– Efes Spor’da mutlak başarı sözü
– Selçuk gençliğimize spor kompleksleri ile yabancı takımların
  kamp yapabileceği KAMP tesisleri
– Kapalı Pazar Yeri
– Trafik ve otopark sorunu olmayan bir Selçuk
– Evde sağlık-bakım hizmetleri
– Psikolojik danışmanlık hizmetleri ile Kadın sosyal yaşam merkezleri
– Kadın koruma ve destekleme merkezleri
– Selçuk esnafı ile bütünleşen turizm
– Kültür ve sanat merkezi
– Tarımda markalaşma
– Köy turizminin canlandırılması
– Pamucak sahil düzenlemeleri
– Musluklardan içilebilir SU
– Efes-Meryemana Evi arası yıllardır hayalini kurduğumuz teleferik projesi

YORUMLAR
  1. cnyt cygr dedi ki:

    gecekonduya cami unutulmuş…selçuka kadar metro gelecek unutulmuş…yeni hastahane unutulmuş…parkların güvenliği unutulmuş…daha çok var sema istemedi galiba

  2. vatandaş dedi ki:

    Selçuk halkı artık uyanmak zorunda 15 yılda Selçuk’un değiştiğini söyleyenler en büyük yalanı söylüyorlar hem kendilerine hem Selçuk’un geleceğine Belediye seçimlerinde partinin bir önemi yok kim en iyi hizmeti yapacaksa ona oy verilmeli

  3. Anonim dedi ki:

    1- SAYIN BAŞTERZİ SELÇUK ZATEN KENDİ ÇAPINDA TÜRKİYEDE SON 15 YILDA MARKA OLMUŞ BİR ŞEHİR.
    2- TURİZMDEN PAY ALAN BİR KENTTİ ZATEN SELÇUK ANCAK AKP HÜKÜMETİNDEN SONRA ÖREN YERLERİNİN %40 OLMAK ÜZERE ALMASI GEREKEN PAYLAR MEVCUT HÜKÜMET TARAFINDAN ENGELLENMİŞTİR.
    3-DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI ŞU AN Kİ MEVCUD BELEDİYE TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE 2014 YILI İÇERİSİNDE KENT İÇERİSİNDE YAPILACAK OLAN TEMİZ SU BORULARININ DEĞİŞİMİ ESNASINDA ANA ARTEL BORULARI ATILARAK DOĞAL GAZIN SELÇUGA GELMESİ İÇİN GERİ KALAN ÇALIŞMALARA BAŞLANACAKTIR.
    4-KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ SELÇUK BELEDİYESİ 10 YILDIR ZATEN YAPMAKTADIR. YARATILAN YEŞİL ALANLAR VE KAMUŞALTIRILAN ALANLAR BUNLARA BİRER ÖRNEKTİR.
    5-EFES SPORDAN BAHSETMİŞKEN SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM. GEÇEN SEÇİM DÖNEMİNDE EFES SPORA SAHİP ÇIKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜP HATTA OĞLUNUZU BİLE YÖNETİMİNE SOKMUŞTUNUZ. VE EFES SPORDAN BELEDİYE ELİNİ ÇEKTİKTEN SONRA HALİNİ GÖRDÜK MÜMKÜNSE BİR DAHA ARACINA MAZOTU DAHİ ALAMADIGINIZ EFES SPORA SİZ SAHİP ÇIKMAYIN ÇÜNKÜ SİZİ GÖRDÜK.
    6-KAPALI PAZAR YERİNDEN BAHSETMİŞSİNİZ. ÇOK MERAK EDİYORUM SELÇUGUN MERKEZİNDE SİZİN BAKANLARINIZIN DEĞİMİYLE O UCUBEYİ NEREYE DİKECEKSİNİZ.
    7-EVDE SAGLIK VE BAKIM HİZMETİ DEMEKLE NEDEN BAHSETTİĞİNİZİ ANLAMIŞ DEĞLİM. ZATEN SELÇUK BELEDİYESİ HER GÜN EN AZ 3 HASTAYI ÇEŞİTLİ BÖLGE HASTANELERİNE ÜCRETSİZ TAŞIYARAK VE DAR GELİRLİ AİLELERE İLAÇ YARDIMINDA BULUNARAK SAGLIK KONUSUNDA DEVLETİN BAŞARAMADIGI BİR HİZMETİ YERİNE GETİRMEKTEDİR.
    8-KADIN YAŞAM MERKEZİNDEN BAHSETMİŞSİNİZ. SELÇUKTA SEGEM DİYE BELEDİYENİN BİR KURULUŞU VAR. BURADA KADINLARA HEM PİSİKOLOJİL DESTEK HEMDE SOSYAL DESTEK VERİLMEKTEDİR.
    9-SELÇUK ESNAFIYLA BÜTÜNLEŞEN TURİZİMDEN KASTINIZ, EFESİN SATILIP ORADAKİ ESNAFI YOK ETMEKTEN ÖTEMİ BİLMİYORUM. AMA TÜRKİYEDE BU GÜN BAKILDIGINDA KÜÇÜK ESNAFI BİTİREN PROJELER AKP HÜKÜMETİ TARAFINDAN ÇIKARILMIŞ YASALARDAN KAYNAKLANMAKTADIR. AKP NİN SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI OLARAK MENSUBU OLDUGUNUZ PARTİNİN KARŞISINDA MI DURACAKSINIZ MERAK EDİYORUM DOĞRUSU.
    10-SELÇUK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN TARIMSAL ALAN DAKİ TESİSLERİ ELEŞTİREREK VE BURAYA BİR SANAYİCİYİ GETİRİCEĞİM DİYEREK NE DERCESELÇUKLU ESNAFIN VE TARIMA YAPILAN YATIRIMLARIN ARKASINDA OLDUGUNUZU BU GÜNDEN GÖRMEKTEYİZ.
    11-2011 YILI İÇERİSİNDE PAMUCAK SAHİLİNDE BELEDİYENİN BAŞLATMIŞ OLDUGU AÇIK HAVA MÜZESİ YATIRIMLARINA KÖSTEK OLARAK, YAPILMIŞI BOZDURAN BİR EKİP OLARAK PAMUCAK SAHİLİNDE YAPACAK OLDUGUNUZ YATIRIMLARIN ÖZELLEŞTİRMEDEN ÖTESİ OLDUGUNU DÜŞÜNEMEMEKTEYİZ.
    12-MUSLUKLARDAN İÇİLEBİLİR SU HUSUSU ZATEN ÇÖZÜLMÜŞ. 2011 YILI İÇERİSNDE KEÇİKALESİ ALTINDA YENİ AÇILAN SU KUYULARI İLE SELÇUK BELEDİYESİ ZATEN BU İŞİ 2014 YILI İÇERİSİNDE EVLERİMİZE GETİREREK BİTİRMİŞ OLACAK.
    13-EN SON OLARAKTA SİZ EFES VE MERYEM ANA ARASINDA TELEFİRİK DÜZENİNİ ASLA KURAMAZSINIZ. EFESİ GÖZDEN ÇIKARIP ÖZELLEŞTİRMİŞ OLAN AKP HÜKÜMETİ. HER YIL MİLYONLARCA TURİSTİ EFESTEN MERYEM ANAYA TAŞIYAN İKTİDAR YANDAŞI BÜYÜK TUR ŞİRKETLERİNİ KARŞISINA ALAMAZ.

    YANİ İŞİN KISACASI SAYIN BAŞTERZİ, SENİN SAYMIŞ OLDUGUN BU PROJELERİ SELÇUK BELEDİYESİ ZATEN YAPMAKTA VE BİR ÇOGU İÇİN SONA ULAŞMA NOKTASINDADIR. BAHSETMİŞ OLDUGUNUZ PROJELERİ GİDİNDE ŞIRNAGIN ERATLAR KÖYÜNDE SAYIN BELKİ BİRİLERİ İNANIR.

    1. Ahmet s. dedi ki:

      Vay be bunlari belediye yapti ha miami de mi pardon nu kadar komik adam bence cem yilmazi sollar

    2. cnyt cygr dedi ki:

      sağlık hizmetleri ile ilgili şu anki belediyenin katkısı yok. olsa idi yeni hastane için zemini kötü yerleri göstermezdi.daha çok var da kapak olacak konu çok vaktin var mı?

      1. ANONİM dedi ki:

        Saçmalayın beyler,Belediye bir yerel yönetimdir.Bizler vergimizi harcımızı,veriyormuyuz,veriyoruz,devler aldığı vergilerin karşılığı olarak halka hizmet olarak ,hastahane,okul,yol gibi varandaların en kısa zamanda erişebileceği hizmetleri getirecek,kim hastahane yapma diyor,Devlet! isterse kamulaştırır ve yapar o kadar basit.

    3. Mehmet dedi ki:

      Bizim selcuk belediyesi bildiginiz paris’mis de biz bilmiyomusuz.bunlari kesin yazan belediyede calisan yada vefanin bir numarali adamlarindan biri bu kesinde.bunlari yazmak ayiptir ya .ne yaptiniz be kardesim utanmadan bunlari yaziyonus.siz simdi butun adaylarin projelerine bunlari biz yapiyoruz yapim asamasinda dersiniz utanmadan ama bu sefer halk 15 senedir lafontenden masallarinizi dinlemicek

      1. ANONİM dedi ki:

        Evet ,tabiki Selçuk ilçemiz Paris,Selçuk’un dışına çıkmayanlar bu güzel kentin güzelliğini ,yaşanılası bir yer olduğunu anlamazlar.Yerel yönetim bir sürü sülüğün talanına izin verse idi ,hanyayı,konyayı görürdünüz.

    4. Anonim dedi ki:

      1-SELÇUĞU VE BELEDİYEYİ KENDİ ÇİFTLİĞİ SANMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLABİLSEYDİ,
      2-ÖREN YERLERİ VE TURİZMDEN ALINAN PAYLA İLGİLİ OLARAK, OTOPARK GELİRLERİ İLE YETİNMEYİP AÇGÖZLÜ DAVRANIP HİÇBİR HİZMET VERMEDEN, KURUL İZİN VERMEDİ KANDIRMACASI VE AĞLAMA,SIZLANMA,KAVGA, İŞBİLMEZ TAVIRLAR YERİNE GERÇEKTEN YATIRIMA YÖNELİK BİR ZİHNİYET OLABİLSEYDİ BAK GÖR O ENGELLER NASIL AŞILACAKTI. HAK HUKUK GUGUK DEMEK YERİNE YAPTIK,OLDU DENEBİLECEKTİ.
      3-MADEM 2014 TE YAPILACAK TEMİZ SU ÇALIŞMALARI DOĞALGAZ BORUARI İLE BİRLİKTE YAPILACAKTI DA NEDEN ONCA YOL YAPIYORUZ DİYE ÇIĞIRTKANLIK YAPMAYI, ONCA ENTE İŞ PEŞİNDE KOŞTURCAKLARINA BUNU DUYURSALARDI,
      4-KENTSEL DÖNÜŞÜM KİSVESİ ALTINDA, RANTSAL DÖNÜŞÜM PEŞİNDE OLMAYIP, BETON YIĞINLARI YERİNE DOĞRU DÜZGÜN DÜZENLEMELER YAPSALARDI, YEŞİL ALANLARA KOYULAN TRAFOLARA ENGEL OLABİLSELERDİ, ÖNCE DOĞRU DÜRÜST PLANLAMA YAPSALARDI, YENİ YAPILAŞMADA KİŞİLERİN ÇIKARLARI YERİNE KENTİN ÇIKARLARINI ÖN PLANDA TUTSALARDI, DARACIK YOLLARA 5 KAT İMAR VERMESELERDİ, NUH EBİDEN KALMA KORUMA AMAÇLI İMAR PLANI İLE KENTSEL SİTİ, GELENEKSEL DOKUYU TALAN ETMESELERDİ….
      5-KİMİN KİMİ HANGİ YÖNETİME SOKTUĞU VE SOKMAYA ÇALIŞTIĞI ORTADAYKEN TRAJİKOMİK OLAYLAR YAŞANMASAYDI,
      6-KAPALI PAZARYERİ KONUSUNDA SİZE KATILMADAN EDEMEYECEĞİM MALESEF,
      7-HERGÜN ENAZ ÜÇ HASTAYI AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRMENİN NE KADAR YETERSİZ BİR HİZMET OLDUĞUNUN FARKINA VARILABİLSEYDİ, YAŞLI VE ENGELLİLERDEN EVDE TAHSİLAT YAPMAYI BİR HİZMET SANIP ONLARI SOKAĞA ÇIKARABİLECEK PROJELER GELİŞTİRİLEBİLSEYDİ DE SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI DA UCUNDAN KIYISINDAN GÖRSEYDİK,
      8-KALKINMA AJANSININ DESTEĞİ İLE FİNANSE EDİLEN ŞEYLERİ KENDİLERİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTEREREK KADINLARI PATİK ÖREN, DANTEL YAPAN, EZİLEN VE YARDIMA MUHTAÇ DURUMA GELMİŞ GİBİ GÖSTERİP SAHİP ÇIKMA POZLARINDAN VAZGEÇİP SOSYAL YAŞAMIN BİR PARÇASI HALİNE GETİREBİLSELERDİ,
      9-SELÇUK ESNAFINI İŞGALİYEYDİ, TABELAYDI,VERGİYDİ, HARÇTI DİYE UĞRAŞTIRACAKLARINA, BİR TARAFTAN DA HAKSIZ REKABET YARATAN MEKANLARI KENDİLERİ AÇMASALARDI (AMA OLMAAAAAAZ TABİ PARA KAZANMALARI LAZIM), ÖZELLEŞTİRMELERE İSYAN EDER GÖZÜKÜP, BELEDİYEYİ ŞİRKET HALİNE GETİRMESELERDİ,
      10-TARIMSAL ALANDAKİ TESİSLERİN HEMEN YANIBAŞINA SELÇUK ESNAFINI BİTİREN PROJEYE İNŞAAT RUHSATI VERMESELERDİ,
      11- 2011 YILI İÇERİSİNDE PAMUCAK SAHİLİNDE BELEDİYENİN BAŞLATMIŞ OLDUGU AÇIK HAVA MÜZESİ (YATIRIMI BİLE DENEMEZ ÇÜNKÜ YATIRIMCILIK AYRI Bİ ZİHNİYETTİR) İLE İLGİLİ GİRİŞİMLERİ YERİNE ÖNCE Bİ SELÇUĞUN PAMUCAK SAHİLİ İLE İLİŞKİSİNİ GÜÇLENDİREBİLSEYDİ, DENİZE YAKIN OLDUĞUNU BİLE UNUTMUŞ DURUMDA SELÇUKLU,
      12- ANTİK DÖNEMDE BİLE SU KEMERLERİ İLE SU GETİRİLEN KENTİN SUYUNUN TARTIŞMASINI BİLE YAPMAK KOMİKKEN, HALEN YAPTIK, YAPICAZ YAPMIŞTIK DİYEREK DAHA DA KOMİK HALLERE SOKMASALARDI,
      13-ÖNCE Bİ ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZSÜN Kİ (ALEN MERYEMANAYA TAKSİ DIŞINDA Bİ ULAŞIM SÖZKONUSU DEİL, OTOPARK GELİRİNİ ALIRKEN İYİ AMA Dİ Mİ.. .) TELEFERİK YORUMUNA SONRA GELELİM,
      YANİ KISACASI…… HALAMIN DA BIYIĞI OLSA AMCAM OLURDU. GEÇİN BUNLARI…

  4. ANONİM dedi ki:

    Anonim,yapmış olduğunuz 13 maddelik yorumunuzu katılıyorum,eğer bu yorumların üzerine başka lehte yorumlar yapılırsa ancak gülünür.Elinize,kaleminize,bu yorumu yayımlayan,haber sitemize kutluyorum.Unutmayalım bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak çok ama çok vatanperver,milliyetçi insanlar var.

  5. vatandaş dedi ki:

    bi tek dogalgazı yaparsın oda sen yapmasanda olacak digerleri hiç ama hiç inandırıcı deil sen sadece anlatırsın her aday gibi bizde okulda başkanlık seçiminde okula havuz yaptırcam demiştim herkez alkışlamıştı o hikaye koyun bulursan bunlara inanacak seçilirsin…

  6. Anonim dedi ki:

    Osman Basterzi yapar kardesim bunlari yapardan ziyade yaptirir hukumete ve selcugu basariya tasir..

  7. Anonim dedi ki:

    Yapilmayacak projeler degil bunu iktidar partisi yapar ve fazlasini yapar.veda ulgur yillardir yapacagim dediklerinin yuzde 5 ini bile yapmadi inancimizda guvenimizde bitmistir kendisine.osman basterziye basariar

  8. ali gencturk dedi ki:

    guzel projeler.ve ınandırıcılıgı yuksek projeler.hayırlısı olur ınsallah

  9. Metin dedi ki:

    Sayın Osman bey adaylığınızı kutluyorum. AK Parti sizi aday göstermekle çok akıllıca davranmış olacak. Siz iş adamı kimliğinizle ilçemizin ufkuna açacaksınız. Zeynel beyin seçimden seçime halkla birlikte olmasından ve ilçe halkının sorunları karşısında tek kelime etmemesinden sıkılmıştık artık.

  10. erkan dedi ki:

    Sayın Başterzi’nin açtığı başlılklar yeni proje değil. Proje olarak daha önce ortaya çıkarılmış ve büyük kısmı gerçekleşmiş,bitirilme aşmasına gelmiş çalışmalardır. Osman Bey’in daha yaratıcı olması gerekiyor. Kaymakamlıkta yapılan yıllık turizm iletişim toplantılarında konuşulanları başlık haline getirip proje diye ortaya koymak Selçuk Halkı’nın zekasını küçümsemek olur. AKP ekseninde dönen “halka hizmet” adı altındaki bütün söylemler samimiyetten uzak. Sayın Başterzi varolan imajını,saygınlığını korumak istiyorsa bu söylemlerinden vazgeçmeli. Selçuk için daha iyi sloganlara ve elle tutulur projelere ihtiyaç var. Özetle: 17 sene önce K.Subaşı’nın ajandasında proje diye yukarıda sayılan başlıkların tümü vardı. Başlık açmakla olmuyor yani.

  11. orhan dedi ki:

    osman abi beni efesspor çok heycanlandırdı. abi sonuna kadar yanındayım başarılar

  12. ali hasan dedi ki:

    Osman bey sizin medeni cesaretinizden dolayı kutluyor ayakları yere basan bu projelerinizi gerçekleştirebileceğiniz belediye başkanlığı yolunda sizlere ailece başarılar dileriz.

  13. endüstri dedi ki:

    herşey iyi hoş güzel. doğal güzelliklerimiz var turizm ve tarım geçim kaynağı. peki arkadaş bu memlekete neden endüstriyel alanda meyve sebze hali dışında tek bir fabrika işletme kurulmaz. nedir sebebi birileri açıklayabilir mi ? hemen yanımızdaki torbalının hali ortada ayrancılar-pancar hattında 2. organize kuruluyor. selçuğun neyi eksik. her türlü ulaşım şartlarını sağlamasına karşı neden fabrika yok. gençler yaz sezonu turizmde kış sezonu kahvede.

  14. ali dedi ki:

    Selçuğa bu zihniyette insanlar gerekli.Eğerki memur zıhnıyetlı ınsanlar gelırse bu iş yürümez.Osman kardesıme basarılar dılıyorum

  15. yasin dedi ki:

    arkadaşlar endüstri haklı.selçukta hoteller dışında istihdam yok.torbalı ayrancılar pancar bizim selçugumuzun güzellik olarak tırnagı olamaz.selçuk emekli kamu kurum memur ve işçi cenneti oldu.ama belediyede istihdam için yeterli degil.burada aday ismi önemli değil eger kim kazanmak istiyorsa buraya istihdam saglayacak işyeri fabrika adı neyse yer açılması lazım.sit alanıymış bacasız sanayiyiymiş turizmmiş bunlarla kandırmayın.bi savaş çıkıyo turizm bitiyo belediye başkan adaylarının bu konuyu her ne olursa olsun çözmesi lazım kazanmak istiyorsa.insanların çalıştıgı yer cebinde parası oldumu her şey daha iyi oluyor.buradaki işsiz insanları akp ye yada chp ye iş vaatleriyle peşkeş çekmeyin.bu işe köklü bi çözüm bulun bulamıyorsanız gidin torbalıya pancara bulanlardan yardım isteyin.partizanlık yapmayın selçugun gelişmesi için selçuklunun zenginleşmesi için planlar projeler yapın.istihdam istihdam unutmayınnnn.saygılarrrr

  16. Hüsnü Akıllı dedi ki:

    Dogalgaz için tekrar mı kazacaksınız bütün ilçeyi. Hatırlayın esnafın sehir merkezindeki yaşadıgı rezilliği Vefa döneminde. İleri görüşlü bir başkan o zaman döserdi boruları. Bizim başkan başka türlü döşeme yapıyor. Yapılan iyi şeyler görülür zaten. Vefa önceki seçimde debelendi şimdi çukurun kenarında. Yapsaydı birşeyler rahat girerdi seçime. İnsanların bu kadar tepkisini ve sevilmediğini hissetmiyorsa hala onda bir problem var derim. Suçlu aranacaka CHP de VEFA dır. Akıllı ise rezil olmadan çekilsin ve CHP nin önünü açsın.

  17. Selçuklu dedi ki:

    Sayın Osman Başterziye başarılar diliyorum çocukluğumdam bügüne kadar benim en çok ilgimi çeken telefirik ve tarihi efes kanal projesini tamamlamak nasip olur bu güzel şirinilçemiz için harika bir kazanım olur.Tüm adaylarada başarılar diliyorum yolunuz açık olsun
    .

  18. Anonim dedi ki:

    yaşadığı kenti tanımayan yada tanımak istemeyen yerel yönetim muhalifleri. sizin siyaset anlayışınız işte bu… ilçede neyin olup bittiğini bilmeden öğrenmeden klavye delikanlılığı yapıyorsunuz. şu yurda yazılı 13 maddelik yorum. selçukta yapılan işlerin kısa bir özetidir. tabi sizler sadece görmek iistediklerinizi gördüğünüz için ne desek ne anlatsak boş… hoş siz böyle oldugunuz sürece selçugun kahveleri sizin gibi düşünenlerle dolmaya devam edecek. yani sizin gibi boş adamlar da selçuktaki kahvecilerin hayatlarını devam ettirebilmeleri için lazım. siz aynen böyle birilerinin doldurmalarıyla yerel yönetimi kahve köşelerinde ve böyle sanal ortamda vurmaya eleştirmeye devam edin.

    1. Anonim dedi ki:

      senin icraatin nedir?

  19. INCE AYAR dedi ki:

    Oyumu turkiyede olmayacagmdan kullamayacagm.Siyasette lafla gemi yurutulur, osman bey opmeyecegi esegin onune su atmaz.gelen gideni aratir derler ya.ona doner is.kendine gol yapar halka kasikla su icirir bu insanlar…

  20. Anonim dedi ki:

    Osman Bey’i iyi gazlamışlar. Önce kendisi uçmuş…

  21. selçuklu dedi ki:

    dogup buyudugum yer ama bır turlu sevemedıgım yer..ve hıc bır gelısım göstermeyen yer selçuk..hayırlısı olur ınsaallah..

  22. Arif Yargeldi dedi ki:

    Sayın Osman Beyin projeleri akla ve mantığı yatkın yani söylediği her türlü projeler olabilir Selçuk İlçesi için güzel bir aday adayıdır.Başarıları diliyorum Sayın Osman Bey’e Saygılarımla…