site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi’den İftar Yemeği

Başterzi’den İftar Yemeği
24.07.2014
A+
A-

osman-basterzi-iftar (2)

Selçuk Belediye Başkan Vekili ve AK Parti Meclis Üyesi Osman Başterzi, düzenlediği iftar yemeğinde “Başbakanımıza borcumuz var” diyerek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Selçuk’ta bulunan İpekyolu Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine bugüne kadar Ak Parti’de görev almış yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri, eski meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları, eski ilçe başkanları ve AK Parti gönüllüleri katıldı. İftarın açılması ve ardından bereket duası sonrası Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, birlik ve beraberlik mesajları vererek başladığı konuşmasında; “Arkadaşlar, Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bildiğiniz gibi ramazan ayı boyunca farklı guruplarla iftarda buluştuk. Mübarek ayımızın son günlerine gelmek üzereyiz. Bölgemizin, ilimizin çevre ilçelerimizin belediye başkanları, ilçe başkan ve yöneticileri ile bu tür birlikteliklerimizi ramazan ayı boyunca sürdürdük. Teşkilat ve başkanımız ile sayısız iftar açtık. Bugünde istedim ki partimize bugüne kadar emek vermiş arkadaşlarımızla bir arada olalım. Katılımız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partisine gönül vermiş tüm dostlarından destek istediğini belirten Başterzi; “Malumunuz olduğu üzere önümüzde ilk kez halkımızın seçeceği bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve bu seçim bizim başbakanımıza borcumuzu ödemek anlamında büyük fırsat olduğunu düşünüyorum. 12 yıldır ülkenin geleceği için her türlü olumsuzluğa göğüs geren, ülkemizde yatırımları ve hizmetleri ile çığır açan başbakanımıza minnet borcumuzu ödememiz için bir fırsatımız var. Bu günde 10 Ağustos günüdür. 11 Ağustos günü ülkemizde güneş bile farklı doğacaktır. Sayın Başbakanımızın siyasi hayatını, birlik ve beraberliğimizle Cumhurbaşkanı olması ile taçlandırmamız gerekmektedir ve bu güç bizde vardır” dedi.

Daha sonra 12 yıldır Ak Parti’ye emeği geçen katılımcıların birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği, konuşmaların ardından son buldu.

osman-basterzi-iftar (4)

osman-basterzi-iftar (5)

YORUMLAR
  1. hakan dedi ki:

    osman abi ramazanda verdiğin yemeklerden dolayı allah razı olsun. abi artık bu bizim partiye sema yeşilçimen hiç yakışmıyor. özünde sağcı allah korkusu olan cakma değil gerçek ak partili bir ilçe başkanına ihtiyacımız var bu görevde sana düşüyor.

    1. Anonim dedi ki:

      Ramazan ayı bu yıl daha bir Coşkulu ve güzel yaşanıyor.Selçuk ilçe meydanına kurulan İftar sofraları nedeniyle oruç tutan tutmayan yerli yabancı her siyasi görüşten insanlar bir araya geliyor.İftar sofralarının kurulmasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
      Hakan bey merakımı bağışlayın Ak partili olma kriterleriniz nelerdir Osman beyi gerçek ak partili olarak görüyorsunuz onu diğer Ak partililerden ayıran özelliklerinden bahsederseniz bizde Zeynel bey ve Sema Hanıma güvenip Ak partiye oy vermekle nerede yanlış yaptığımızı sorgulamaya başlayalım.

  2. Anonim dedi ki:

    12 yıldır herkesi birbirine düşüren, milletini bankalarda borç batağına düşüren, her türlü yasakları getiren, kendi gibi düşünmeyenlerin yaşamasını istemeyen birine mi oy vereceğiz yani… Bu arada selçuğa akp ne yaptı…. Müze 3 yıldır kapalı

  3. Anonim dedi ki:

    iftar yemeğimi….siyasetmi….oy istencek yermi orası

  4. akkartal dedi ki:

    hakan sen ne dediğini farkında mısın ya. sema abla bu partiye seçimi kazandırandır. onun hakkını ödeyemezsiniz. ayrıca belediye başkanı çakma mı değil mi, sema abla çakmaysa belediye başkanı gerçek mi? ayrıca o iftirda kaç kişi oruçluydu merak ediyorum. mesela fotodaki mustafa türkcan ve bülent arıbeyi oruçlu muydu. tövbe estağfurullah.

  5. nurettın albaş dedi ki:

    ramazan ayı dolayısıyla selçukta herkesı kucaklayan yıllardır verdığı ıftar yemeklerıyle fakır ve zengını aynı masada buluşturan sıyasette herzaman ıstışareye onem veren teşkılatını dınleyen halkın adamı osman başterzıyı tebrık edıyorum.