Selçuk Haber

Başterzi: Yaşanılabilir Bir Selçuk Yaratacağız

osmanbasterzi-adaylik

AK Parti Selçuk Belediye Başkanı Aday Adayı Osman Başterzi’nin Açıklaması…

Aynı zamanda Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi de olan ve Ak Parti’den Selçuk Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Osman Başterzi protokol bayramlaşmasında Selçuk ve Selçuk’un geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, ilçenin tarım ve turizm yatırımlarında bir arpa boyu yol alamadığını savunarak, “Selçuk 25 yıldır küçük olsun benim olsun diyen bir Chp zihniyeti ile yönetiliyor. Geçen yıllara baktığımızda şirin ilçemizde ne tarımda, ne turizmde bir arpa boyu yol kat etmemişiz. Esnaf yıllardır boğazında bir ilmik ile yaşıyor. O banka bu banka diyerek kredi peşinde koşuyor. Çünkü yerel yönetim esnafın aşını, işini arttıracak, Selçuk’u cazibe merkezi yapacak hiçbir yatırıma imza atmamış. Devletin yatırımlarına da hep köstek olmuş” dedi.

Kaymakamı, ilçe bürokratları ve hatta bakanları ile kavgalı bir şekilde yıllardır ilçeyi yönetenlerin, bugün çıkıp kendileri ile gurur duyduklarını ve göreve tekrar talip olduklarını belirtmelerine bir anlam veremediğini belirten Başterzi, Selçuk’ta 25 yıldır süren bu zihniyetin 30 Mart seçimleri ile tarih olacağını söyledi.

Efes ve Meryemana Evi ile bütünleşmiş, tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak Selçuk’u cazibe merkezi yaparak, esnafın boğazındaki ilmiği çıkaracaklarının altını çizen Başterzi; “İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Profesyonel ekibimiz ve projelerimiz hazır. Selçuk’u emekliler kenti olmaktan çıkarıp, yaşanabilir bir Selçuk yaratacağız. Tüm bunları halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Başterzi, Selçuk’u baştan yaratacak projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekledi.

Exit mobile version