site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Yaşanılabilir Bir Selçuk Yaratacağız

Başterzi: Yaşanılabilir Bir Selçuk Yaratacağız
19.10.2013
A+
A-

osmanbasterzi-adaylik

AK Parti Selçuk Belediye Başkanı Aday Adayı Osman Başterzi’nin Açıklaması…

Aynı zamanda Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi de olan ve Ak Parti’den Selçuk Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Osman Başterzi protokol bayramlaşmasında Selçuk ve Selçuk’un geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, ilçenin tarım ve turizm yatırımlarında bir arpa boyu yol alamadığını savunarak, “Selçuk 25 yıldır küçük olsun benim olsun diyen bir Chp zihniyeti ile yönetiliyor. Geçen yıllara baktığımızda şirin ilçemizde ne tarımda, ne turizmde bir arpa boyu yol kat etmemişiz. Esnaf yıllardır boğazında bir ilmik ile yaşıyor. O banka bu banka diyerek kredi peşinde koşuyor. Çünkü yerel yönetim esnafın aşını, işini arttıracak, Selçuk’u cazibe merkezi yapacak hiçbir yatırıma imza atmamış. Devletin yatırımlarına da hep köstek olmuş” dedi.

Kaymakamı, ilçe bürokratları ve hatta bakanları ile kavgalı bir şekilde yıllardır ilçeyi yönetenlerin, bugün çıkıp kendileri ile gurur duyduklarını ve göreve tekrar talip olduklarını belirtmelerine bir anlam veremediğini belirten Başterzi, Selçuk’ta 25 yıldır süren bu zihniyetin 30 Mart seçimleri ile tarih olacağını söyledi.

Efes ve Meryemana Evi ile bütünleşmiş, tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak Selçuk’u cazibe merkezi yaparak, esnafın boğazındaki ilmiği çıkaracaklarının altını çizen Başterzi; “İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Profesyonel ekibimiz ve projelerimiz hazır. Selçuk’u emekliler kenti olmaktan çıkarıp, yaşanabilir bir Selçuk yaratacağız. Tüm bunları halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Başterzi, Selçuk’u baştan yaratacak projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR
  1. hasan taşkın dedi ki:

    Ak Parti gümbür gümbür geliyor. Partinin tozunu yutmuş, kurumsal kimliğini iyi okumuş, halkın içinden bizlerden biri olan Sn. Başterzi bu işin üstesinden gelir sanırım. Çünkü Selçuk’ta yaşayan biri olarak halkın ortak sorunlarını çok iyi okumuş. Durmak yok yola devam. 2014 değişim yılı olacak.

  2. Selim Taçlı dedi ki:

    Osman bey doğru söylüyor. CHP zihniyeti hep aynı. Her ilçede, her beldede sorun aynı.s Küçük olsun benim olsun zihniyeti. Böyle olunca da esnaf hep aç, hep birilerine muhtaç. Bu banka olur esnaf kefalet kooperatifi olur. Ezilir de ezilir. Bu durum değişeçek kardeş. Dayan Selçuk az kaldı. AK Parti Osman Başterzi ile çıkır açacak.

  3. Ahmet dedi ki:

    Selcuk icin buyuk kazanc osman abi.insalah halkimiz kiymetini bilir

  4. Ahmet yada Mehmet ne farkeder dedi ki:

    Söylediklerinize kendinizde inanıyor musunuz aceba. 11 yıldır iktidardasınız. Geriye dönüp baktığımda insanları ayrıştırıp birbirine düşman eden, 80 yıl içinde yapılanları 11 yılda yabancılara satan, buna rağmen borçları 2-3 kaç katına çıkaran ve bundan hiç bahsetmeyen, bahsedenleride hapse tıkan bir hükümet var ortada, dağdan inen teröristleri davul zurnayla karşılayıp serbest bırakan, ordusunun genelkurmay başkanını ve komutanlarını hapse gönderen bir hükümet.
    Her şeyin ne kadar ak ne kadar bo. (ş) olduğu ortada 11 yılda bütün komşu ülkelerle boğaz boğaza geldik ”Sıfır problem” ya hani.
    Başbakan demokrası paketi yapıp göndermiş belki seçimden önce yersiniz diye. Ama ben yemedim.
    Ortadoğuyu kana bulayan BOProjesinin eş başkanıyım diyebilen bir başbakanımız var şükürler olsun. Sahi şimdi sizde bu partiden aday olunca, kendinizi BOP’un neresinde görüyorsunuz, ondanda bahsedermisiniz..
    zira durduğu yer önemli bir belediye başkanı adayının.

    1. metin cakir dedi ki:

      11 yılda ne lerin olup nelerin lmadığını hala göremediysen..sana söylenecek söz olmaz..
      Paranın sonundaki sıfırlar uçtu..
      Enflasyon 45 lerden tekli rakamlara indi..
      ülke metrolarla,duble yollarla tanıştı..
      Mafyalar mufyalar tarih oldu..
      Kişi başı milli hasıla 12 dolar oldu..sağlıkta devrim yaşandı..daha neler neler..

      1. atma metin çakır dedi ki:

        başbakan kürsülerden bağırıyor: “4.5 yılda türkiye’yi uçurduk, uçurduuuuk.”

        şimdi tayyip bey’in türkiye’yi nasıl ve nereye uçurduğuna bakalım:

        dünyanın en yüksek faizi türkiye’de…

        dolarlarını getirip türk parasına çeviren yabancılar yüzde 22 faizi cebe indiriyorlar.

        bu nedenle türkiye’ye giren sıcak para 80 milyar doları geçti.

        borsanın yüzde 72’si yabancı yatırımcıların elinde.

        bankacılık sisteminin yüzde 42’sini yabancılar satın aldı.

        bir kez daha akp iktidar olursa bu oranın yüzde yüze yaklaşacağına kuşku yok.

        akp iktidarında 80 yıllık cumhuriyet dönemindeki kadar borç yapıldı…

        türkiye’nin borcu 407 milyar dolar oldu. yoğun özelleştirmelere karşın borç azalmıyor hızla artıyor.

        işsizlik facia…

        resmi rakamlara göre 3 milyona yaklaşıyor. gerçek rakam nedir bilinmiyor.

        avrupa’nın en pahalı mazotu türkiye’de satılıyor…

        türk insanı elektriğe avrupalı’dan on kat fazla para ödüyor…

      2. ERKAN dedi ki:

        Mafyanın yerini AKP hükümeti aldı. Ödediğiniz elektrik ve su faturalarında kesinti kalemlerine bakarsanız anlarsınız. Akaryakıt zamlarının yanında mafya bile masum kalıyor.

  5. Anonim dedi ki:

    Efes le ilgi kavgayı bakanla sen yapsaydın sayın başterzi ben sana o zaman selçuklunun çıkarlarını gözetiyor derdim ama şimdi olmadı efes te dükkanları olan çalışan kim Selçuk lu değilmi?.Gece başınızı yastığa koyduğunuzda ben ne yapıyorum akp bu ülkeyi bu insanları ne hallere getirdi diye düşünüyormusunuz?.Ama ben ne diyorum ya insanın partisi kişiliğini ideolojisini yansıtır.

  6. Metin dedi ki:

    Birakin geneli yerele bakin.birakin partiyi adama bakin.osman basterzi selcuk icin iktidarin gucunu kullansin selcugumuz icin onemli olan bu.akpden nefret edin ama yerelle geneli ayni kefeye koymayin bu zihniyeti birakin.osman basterzi iktidar gucunu kullanmasa bile kafasini kullansa selcukucar giderli bunuda yapar.basarili bir insan herseyde basarili olir.15 yildir belediyeyi kime teslim ettik ki ne gorduk yeter artik .osman gibi halil gibi zeynel gibi adam gibi adamlar gelsin selcugun basina.birakin bu siyasi dusunceleri fanatizmi selcuk fanatigi olunda biraz selcugu dusunun!.yoksa bende cocuklarim gibi ilcemi terk edip dogdugum buyudugum yeri terl edip gitmek zorunda kalcam.biraz dusun selcuk birazcik.

  7. Anonim dedi ki:

    sayın başterzi isterseniz önce bi aday olunda ondan sonra bu konuları konuşalım. henüz ortada folda yok yumurtada yok. hatta ve hatta tavuk bile yok. akp nin adayı selçukta zeynel bakıcıdır siz olsanız olsanız birinci sıra meclis üyesi adayı olursunuz gerisi zavazingo.

  8. Anonim dedi ki:

    din kardeşiyiz osman efesmi kaldı sayenizde..nuket hotarda söz vermişti sende siöz versen ne olurki..

  9. ccc dedi ki:

    hükümet imkanlarını zaten getirdiniz selçuğa daha ne getireceksinizki..emniyet mensuplarını sürdünüz,hastane kamera görüntülerini izlediniz,insanları işten attırdınız,partililerinizi hastane postane müze ve okullara yerleştirdiniz,bazı aileler 5 arazi sahibi, oldu,bazılarının kardeşi yargıtayda iş koşturuyo,birazda seçime saklayayım…NE YAPTINIZ SELÇUK İÇİN 11 SENEDİR ..25 SENEDİR SELÇUK İÇİN TEK HAYIRLI İŞ 1-5000 İMAR PLANIDIR ONUDA MHP ÇÖZMÜŞTÜR GERİSİ HİKAYE,,SENİN PARTİNLE CHP Yİ ÜSTÜSTE KOYUPTA… SANDIĞA GÖMMEK BİZE FARZ OLDU..

  10. Ahmet s. dedi ki:

    Ben akpye hayatimda bir kere oy verdim oda zeynel hoca oldugunda verdim.su an yine oyum akpye olacak cunku osman basterzide zeynel bakicida benim icin selcuga hizmet edebilecek ve gercekten iyi seyler yapabileceklerine sonsuz inandigim ve guvendigim kisilerdir.bakici yada basterzi hangisi olursa olsun ilcemi dusundugum icin oyum onlara sakin yanlis anlasilmasin benim oyum akpye degil basterziye yada bakiciya..artik ideolojileri birakin ve selcugu dusunun cunku ilcemiz artik gerilemeyide birakti durdu.gerilicek biryeri kalmadi cunku son noktadayiz oyuzden bu sefer herkes cok iyi dusunsun ve kararini versin.osman yada zeynel bu ilcemizi ucurur ikiside on numara insanlar.selamlar

  11. Anonim dedi ki:

    Atatürk döneminde, yani 1923-1938 arasında ihracatın ithalatı karşılama oranı ortalama “yüzde 95.1”.

    Bu dönemde, 1929 Ekonomik Krizi’nin yaşandığını ve kriz yılında dahi ihracatın ithalatı karşılama oranının yüzde 60’ın altına düşmediğini hatırlatalım.

    Diğer taraftan Başbakan Erdoğan’ın her fırsatta CHP zihniyeti diyerek eleştirdiği dönem, yani 1923-1950 yılları arasında da ihracatın ithalatı karşılama oranı ortalaması 108.2.

    Son 13 yılda ihracatın ithalatı karşılama oranı bakımından en kötü iki tablo AKP döneminde görüldü. En son 2000 yılında ihracatın ithalatı karşılama oranı “yüzde 60’ın altında” gerçekleşti.

    Bu oran 2011 yılında “yüzde 56”, 2013 yılının ilk 6 ayında ise “yüzde 59.8” oldu.

    Göstergeler “kırmızı çizginin altında”.

    Adamlara bakıyoruz, pişkin pişkin başarıdan söz ediyorlar.

    İthalattaki patlamayı yok sayıyorlar. İhracatın üçte ikisinin de ithal girdi ile yapıldığını gizliyorlar. Ondan sonra da ihracattaki makyajlanmış başarı (!) sözleriyle halkı kandırmaya çalışıyorlar.

    Tam bir AKP felsefesi

  12. Anonim dedi ki:

    Onceki secimlerde chp ye oy vermistim ancak basterzinin aday olmasi halinde tercihim o olacaktr.

    1. Anonim dedi ki:

      Evet iyi bir secımm

  13. Anonim dedi ki:

    osman abicim halil abinin önünü aç çünkü selçukta seçimi tek kazanacak kişi halil düztaş tır

  14. İSABEYLİ dedi ki:

    Ne zeynel ne osman HALİL DÜZTAŞ olursa uçar gerisi teferruat zeynel i bu kadar büyütmenin anlamı yok cefayı halil çeksin sefayı osman zeynel sürsün gören göz kılavuz istemez halil abi her kesimin oyunu alır il yönetimi akıllı olurda halil le yola çıkarsa başarılı olur kazanmaması hiçten değil bende akp yi zerre kadar sevmem HALİL DÜZTAŞ olursa namusum şerefim üzerine yemin ederim oyum HALİL DÜZTAŞ OLUR

  15. yusuf dedi ki:

    ben Selçuklu olarak Osman Başterzi ye güveniyorum ve sonuna kadar çalışmalarında destek veriyorum, kişiliğine güvendiğim için kendisinin yanındayım.

  16. hüseyin dedi ki:

    BEN AK PARTİYE HİÇ BİR ZAMAN OY VERMEDİM FAKAT CHP BELEDİYECİLİĞİNİ SENELERDİR GÖRÜYORUM SELÇUĞA KAZANDIRDIĞI BİŞEY YOK BENİM OYUM SELÇUĞA BİŞEY KAZANDIRACAK KİŞİYE OY VERMEK OLACAK O KİŞİ DE OSMAN BAŞTERZİDİR. ARTIK SELÇUK GELİŞMELİ DİYORUM….

  17. halktan dedi ki:

    Selçuk ilçesinin gelişmesini istiyorsak Selçuklular olarak oylarımızI Osman BAŞTERZİ’ye verelim…

  18. MEHMET dedi ki:

    İlçemizin tüm sorunlarını bilen ve çözüme ulaştıracak en güçlü isim Osman Başterzi.. Millet vekilleri de kendisini destekliyor.. Halkımızda ona çok inanıyor ve güveniyoruz..

  19. Anonim dedi ki:

    Az kaldi azzzzz gorucem ben osmani zeyneli halili. Vefa meydani az bi bos birakti bal kovanina sarilan sarica ari gibi hepinizin agzinin suyu akmaya basladi. Biz secmen olarak mal miyiz da kimin kim oldugunu bilmicez. Saniyormusunuz gonderdiginiz komurun size oy olarak geri doncegini. Benim paramla bana komur verdin. Cebindenmi verdi tayip komurun parasini. Bide il baskanlari utanmadan selcugu alcaz demis. Alcaniz alcaniz hic merak etmeyin vercez biz size…..

    1. Anonim dedi ki:

      vefa tuttuğu bal kavanozu ile ilgilenirken mi boş bıraktı meydanı acaba! ne çok şakşakçsı var bu adamın. görücez gerçekten az kaldı…

  20. yılmaz hocaoglu dedi ki:

    sayın osman başterzi sizi yürekten kutluyorum dedikodu üreten değil proje üreten olarak sizi selcukun ufkunuzu açmanızı diliyorum başarılar Selçuklu olarak kalbimiz seninle