Selçuk Haber

Başterzi: Selçuk Halkı Hesap Soracak

BASTERZI-OSMAN

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adayı Osman Başterzi, “25 yıldır ilçemizi yöneten CHP zihniyetinin artık son kullanma tarihi dolmuştur”dedi

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday adayı Osman Başterzi 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden sonra Selçuk halkının, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yıllarca hoyratça kullananlardan hesap soracağını söyledi.

Başterzi yıllardır Selçuk Belediyesi bütçesinin, yandaşlara rant sağladığını iddia ederek, “Bugün dershanelerin kapatılmamasını savunanlar, Selçuk Belediyesi Spor Kulübü üzerinden popülizm yaparak açtıkları Belediye Spor Dershanesi’ni  840 bin lira borçla iki yıl evvel batırdılar ve kapattılar” dedi.  Başterzi şöyle konuştu:
“25 yıldır ilçemizi yöneten CHP zihniyetinin artık son kullanma tarihi dolmuştur. Bu zihniyetin sahipleri görev süreleri içinde belediyenin öz kaynaklarını hoyratça harcamışlar, har vurup harman savurmuşlardır. Bugün dershanelerin kapatılmasına karşı çıkanlar, geçmişlerini analiz ederlerse, bugün tek kelime etmeye hakları yoktur. Popülizm yapmak, Selçuk halkına şirin görünmek için Belediye Spor üzerinden açtıkları dershanenin durumu ile Belediye Spor’u düşürdükleri durum içler acısıdır.  Onlarca öğretmen yıllardır ne maaşlarını ne de tazminatlarını alabilmiştir. SSK’ya olan borç ise içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Selçuk yıllardır ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile yönetilmektedir.  Hesap ortadadır. Kapattıkları dershaneden bugün Belediye Spor Derneği’nin 840 milyar borcu bulunmaktadır. Bunun sorumlusu kimdir.”

Başterzi, “Halkımızın içi rahat olsun. Artık bu devir, 2014 yerel seçimlerinde Selçuk’ta kapanacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yerde kalmayacak, halkın geleceğini çarçur edenler bunun hesabını önce sandıkta, sonra yargı önünde verecektir” diye konuştu.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version