site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Görevden Kaçmam

Başterzi: Görevden Kaçmam
19.08.2013
A+
A-

osman-basterzi

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Başterzi, Hürriyet Ege Gazetesine verdiği demeçte, Selçuk Belediye Başkanlığı için göz kırptı.

Hürriyet Ege muhabirine verdiği demeçte Selçuk’a olan vefa borcunu ödemek için verilen görevden asla kaçmayacağını belirten Osman Başterzi, yerel seçimler öncesinde adaylık için talebinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Yıllardır Selçuk siyasetinin içinde olan ve AKP yönetim kadrosunda belli bir noktaya gelen Osman Başterzi’nin adaylık hakkında ki kararını önümüzde ki günlerde açıklaması bekleniyor.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde de aday adaylığı gündemde olan hatta adaylığın en güçlü isimleri arasında yer alan Osman Başterzi’nin sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine aktif siyasete ara verdiği biliniyor.

Kaynak: Büyük Selçuk Gazetesi

YORUMLAR
  1. İ. KAN dedi ki:

    Benden havasını alır. Bu ilçeye ne lazım biliyormusunuz? her gün su bayileri harıl harıl su satıyorlar. gözümüzün içine sokar gibi duruyor su kemerleri. adamlar 2000 yıl önce kilometrelerce ötelerden su getirmişler. bu gün bize ya deniz suyunu içersin ya da bayiden su alırsın diyorlar 6 nüfus,günde bir damacana yetmiyor. haftada en az on damacana ayda eder 40-45 damacana, emekli maaşıyla kalk altından kalkabilirsen.60-70 tl de izsuya, kısa hesap 300 tl su parası SÖYLEYECEĞİM O DURKİ; Kim bu ilçeye içecek su getireceğim derse bu hanenin oyu ona,başkalarını da bu yönde uyaracağım. o parti bu parti farketmez. vefanın bu işi kıvıramıyacağı üç dönemdir belli oldu.

  2. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    bu haberin başlığı “Vefa” sız hiçbişey yapılamayacağını gösteriyo. reklam reklamdır 🙂

    1. Anonim dedi ki:

      izmir rumuzlu arkadaş ve sen sanırım yanyana oturuyorsunuz ya da gün muhabbetlerinize konu bu haber sitesi. vefa sizi maaşa mı bağladı bunlar için. söyleyin bakalım belediyeciler?

  3. akp dedi ki:

    sema yeşilçimen ilçe başkanı olduğu sürece bu selçukta akp kazanamaz akp olan kişilede nefret etmeye başladı. osman bey bence aday olma .sema olmasaydı kazanabilirdin.sema partiye zarar veriyor.partiye gidiyoruz niye geldin diyor. gitmiyoruz niye gelmiyorsunuz diyor böyle bir başkana nasıl oy verirsin.onun yüzünde oyde vermem 30 oyum var hepsi chp

  4. RÜZGAR dedi ki:

    Anonim kardeş fena bozuldun.Takma kafana. AKP’ye senin gibi vatandaşlar da lazım.

    1. Anonim dedi ki:

      CHP ye sizin gibiler lazım değil ama…

  5. Anonim dedi ki:

    BEN ONU BUNU ANLAMAM CHP ye OY VEREN BİR VATANDAŞ OLARAK SAYIN ZEYNEL BAKICI ADAY OLMAZ İSE AKP NİN ADAYI RTE BİLE OLSA OY VERMİCEM!

  6. LAZ OĞLU dedi ki:

    ula siz daha ordamısınız ne zeyneli o kim atı alan üsküdarı geçti zeynel partisiz kalacak bu gidişle CHP si MHP sinin adayları hemen hemen belli bu seçim iki parti arasında çok çekişmeli geçeceğe benzer çalışan ipi göğüsler semayla zeynelle olmaz bu iş sema ayrı telde zeynel ayrı telde pöh kısacası iktidarın partisi burda olmaz benim oyum açık seçik ve net MHP sinin

  7. İZMİR dedi ki:

    Anonim arkadaş çok fena bozuldun. Sen birilerinin kapısında emek vermeden karnını doyurmak için sıra bekliyorsan çalışmıyorsun demektir. Ayrıca ben görevlendirilmiş değilim. Görevli olan sensin. Ağam paşam diyen sensin.

    1. Anonim dedi ki:

      terbiyesizlikte de sınır tanımıyorum diyorsun yani. çamur at izi kalsın. sayın belediyeci! hep aynısınız. bu kafayla bir arpa boyu gidemeyeceğiniz gibi sapı samanı da birbirine karıştırısınız.

    2. Anonim dedi ki:

      sen siyaset yapmak için değil, hizmet vermek için ordasın unutma. işine bak. işini yap.

  8. RÜZGAR dedi ki:

    Terbiyesizlik sınırında sizi yakalamamız mümkün değil. Ayrıca ne yapıp ne yapmayacağımı ne bana ne de başkasına söyleme hakkın yok bunu unutma. Ben işimi yapıyorum. Sen kendi işine bak.

    1. Anonim dedi ki:

      ooo pampalar! Sizlerin herkese saymaya hakkınız var. benim yok öyle mi? komiksiniz cidden. üzerine vazife olmayan konularda fazla konuşuyosun. memuriyete güven, gerisini merak etme sen diyosan yanlış yoldasın. bi sene sonra bu sözlerimi hatırlarsan…. görüşürüz.

      1. İSİM SOYiSİM dedi ki:

        komik dedektif kardeş sen neden bu belediyeci kardeşlere (ben bu arkadaşlar belediyeci mi bilmiyorum bu arada senin gibi)bu kadar takıksın. yoksa bi sene sonra sen mi memur olacaksın? o zaman vay halimize….

      2. İSİM SOYiSİM dedi ki:

        yanıp yanıp tutuşcaz vatandaş olarak. artık YAKINIMdır kartları bulundururuz bol bol cebimizde dimi? sen hemen insanları onlar bunlar diye ayırıyon ya..artık işimizi yapana kadar senden oluruz dimi?

        1. Anonim dedi ki:

          oo pampa hemen inkar yolunu seçmişsin. nası olsa ismini afişe etmiyosun. yalanlasan da kim bilecek 🙂 ama biliyoruz. sen bu yollara çıktığında biz sana işaret veriyoduk yavaş ol diye ama. zafer sarhoşluğu ile farketmedin 🙂

        2. Anonim dedi ki:

          şimdiki yakinimdir kartları bitti ya yenilerini bastırın . nası olsa seçim öncesi tüm işlerinizi orda yapıyonuz.

  9. Ghost dedi ki:

    Osman Başterzi’ye sözüm yok. Adaylara tarafsız bakıyorum. İçlerinde en mantıklısı Halil Düztaş gibi geliyor. Selçuğa çok şey kazandırabileceğinden ve çok çalışacağından şüphem yok.

  10. apasaslı dedi ki:

    yukarıda benim rumuzumu kullanan bir …..! ………. şeklinde yorum yapmış.bilgilerinize sunarım. inanmayan yozlar ip den tespit ettirsin…yalçın KAN

  11. Ghost dedi ki:

    Bence Halil Düztaş en tecrübeli ve çok şey yapabilecek, bana göre en mantıklı adaydır.

  12. Derviş dedi ki:

    OSMAN ABİ YALAKALARI GÖR, ZEYNEL BAKICI ADAY OLMAZSA YİNE CHP ALIR. BİZ SOKAK SOKAK GEZİP KONUŞUYORUZ, AKP YE RAĞMEN MİLLET ADAYIMIZ ZEYNEL BAKICI DİYOR. SEN ETRAFINDAKİ ŞAK ŞAKÇILARA GÜVENME, ONLAR VEFA VE ÇETESİ TARAFINDA HAZIRLANMIŞ BİR GRUP PROVAKATÖR. EĞER SEÇİM ALINSIN İSTENİLİYORSA TEK ADAY Z EYNEL BAKICI’DIR.

  13. halil dedi ki:

    madem osman başterzi bukadar dürüst neden bukadar yolsuzuklar yapan akpden adaylığını koyuyor bağımsız aday olsun göreyim

    1. Anonim dedi ki:

      yolsuzluğu yapan bi akp di mi? iş yerele gelince gözünüzü gönlünüzü açın da akp chp diye takım tutar gibi parti tutmadan gerçekten selçuk için iyi bişeyler yapıcak bi adama yönelin. geçti rakı sofrasında devrim günleri. yenilenin artık.

      1. SelçuK dedi ki:

        SerbesT bırak usta boşveerr

  14. ak dedi ki:

    imardan sorumlu tek yetkili meclis üyesi kim olur acaba merak ettim:)) ama kanunlarda yeri varmı acaba :))