site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi: Bende Sana Hodri Meydan Diyorum Ülgür

Başterzi: Bende Sana Hodri Meydan Diyorum Ülgür
13.11.2013
A+
A-

osman-basterzi-basinla-bulustu

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi  geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün mecliste yaptığı bir konuşmaya cevap verdi.

Osman Başterzi’den Çok Sert Açıklama

Osman Başterzi Carpouza Cafe’de basınla buluşmasında şunları söyledi;

“Yerel seçimler yaklaştı. Bizlerde geçtiğimiz günlerde partimizden aday adaylığımızı sizlerin huzurunda açıkladık. Medya ve sosyal paylaşım siteleri günümüzde halkımızın gözü ve kulağı. Öncelikle sizlere şu seçim arifesinde başarılar diliyor, Bizler sizleri belediye başkanı Sn Vefa Ülgür’ün dediği gibi  “insanların hafızaları ile alay ediyor” diye görmüyor, bizzat yayınlarınızla halkın hafızalarını tazelediğinize inanıyoruz, öncelikle konuşmama başlamadan evvel bunu belirteyim”diyen Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü.

“Sayın Hüseyin Vefa Ülgür geçtiğimiz günlerde bir meclis toplantısında bildik bir biçimde yağmış gürlemiş, sizler gibi biz siyasilere de veryansın yapmış, “hodri meydan”  demiş.

Vefa Ülgür’ün bu açıklamalarına AK Parti’den belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan biri olarak, Osman Başterzi olarak cevap verme gereksinimi hissettim“ dedi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi daha sonra şunları söyledi.  “Vefa Ülgür’ün içi rahat olsun. Öyle onun dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin değerleri, özellikle laik, demokratik, hukuk devleti tartışmaya açılmaya çalışılmıyor, farklı dillerden, farklı dinlerden, farklı mezheplerden insanların aynı cephede savaşarak kanıyla canıyla kurduğu laik, demokratik cumhuriyet yaralanmaya çalışılmıyor. Türkiye’de ciddi bir hesaplaşma süreci de yaşanmıyor. Vefa Ülgür ne kadar laikse bizler de o kadar laik’iz. Vefa Ülgür ne kadar Cumhuriyete bağlı ise bizlerde o kadar bağlıyız. Vefa Ülgür ne kadar dindar ise biz ondan daha fazla dindarız. Vefa Ülgür’ün içi rahat olsun. Toplumumuzun her ferdi Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkıyor, buna bir örnek vermek gerekirse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı ilçemizde yaşanan fener alayını gösterebiliriz. Meydanlara nasıl koştuğunu bayrağını alıp Cumhuriyet coşkusunu yaşadığını gösterebiliriz.”dedi.

Başterzi “ Oysaki bu tür Cumhuriyet elden gidiyor, Atatürk’e sahip çıkmamız gerekir söylemleri ile halkı ayrıştıranlara, alternatif Cumhuriyet kutlamaları yapanlara ise halk gereken dersi veriyor, bu tür eylemlere itibar etmiyor ve katılmıyor” dedi.

Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü. “Vefa Ülgür açıklamalarının bir bölümünde ise insanları ayrıştırırcasına “Yaşama dair ne varsa bu ilçede Cumhuriyet Halk Partililer yapıyor” diye de bir cümle kurmuş. Bizler AK Partili olarak tüm siyasi parti üyelerine bir Selçuklu olarak müteşekkiriz. MHP’li olsun, CHP’li olsun tüm partililerimiz bu ilçenin mihenk taşları. İlçemiz için yaptıkları yok sayılamaz, bu ilçede tüm çalışmaları CHP’liler yapıyor demek halkı ayrıştırmaktır, diğer partililerimizin çalışmalarını görmezden gelmektir, Vefa Ülgür’ün bu söylemini kınıyorum ve 15 yıldır Selçuk’u yöneten birine bunu hiç yakıştıramıyorum“ dedi.

Başterzi daha sonra “İlçeyi ayrıştıran sensin, insanları ötekileştiren sensin, sosyal demokrat parti kimliğin olmasına karşın demokrasiden nasibini almamış olan yine sensin. İnsanların yüzüne baka baka bu ilçede yaşama dair ne varsa CHP’liler yapıyor diyecek kadar da halkla insanlara alay ediyor, sana oy vermeyenleri, CHP’li olmayanları yok sayıyorsun. Sonrada çıkıp “HODRİ MEYDAN” diyorsun.

Evet bizde şimdi sizlere “HODRİ MEYDAN” diyoruz.Belediyenin borcu yok diyen Sn Ülgür; Sizlerin sırf popülizm adına oy avcılığı yapmak insanların, geleceğine ipotek koymak için Belediye Spor bünyesinde açtığınız “BELEDİYE SPOR DERSHANESİ”NDEN kaç para borcunuz var? Bunları siz deklare edemezsiniz. Biz söyleyelim. SSK pirim borçları, öğretmenlerin kıdem tazminatları, ödenmemiş öğretmen maaşları toplamı tam tamına 840 milyar. Yasalar gereği borcun sorumlusu tabii ki dernek yöneticileri, yani siz borçlu değilsiniz değil mi Vefa Ülgür. Yazık hem de çok yazık bu kente.

Özel işlerinizde kullandığınız 35 LAM 17 plakalı araç belediye spor demirbaşında kayıtlı olmasına rağmen, siz kullanıyorsunuz. Araç Belediye Sporun borçlarında dolayın hacizli değil mi Vefa Ülgür. Aracın her türlü masrafı da Selçuk Belediyesinden karşılanıyor değil mi Ülgür?
Sizde çıkıyorsunuz borçsuz belediye diye hava atıyorsunuz. Sosyal demokrat başkan…

Gelelim şu belediyenin alacaklarına hem de yüklü olanlarına.

Ünal Tarım Ltd Şti. Belediyeye kaç lira borcu var? Bu şirket ne iş yapar, çalışma ruhsatı, Pazar tatil ruhsatı var mıdır? Biz söyleyelim başkan Ülgür. Bu şirketin belediyeye 1 trilyon borcu var. Bu borç Hal rüsumları ve kiralardan değil mi Vefa Ülgür?

Birde şu Şirince Baharat Ltd, Şti. var. Bu şirketin belediyeye kaç lira borcu var Ülgür. Ne iş yapar, şarap mı imal eder, ruhsatı var mı? Yok değil mi Vefa Ülgür?  Yine biz söyleyelim. Bu şirketin belediyeye 400 milyar borcu var başkan.

Bu iki şirketin belediye toplam borcu 1, 5 trilyon. Bu borçları neden tahsil etmiyorsun Ülgür? Bu şirketlerle bir kan bağın mı var?  Bu paralarda tüyü bitmemiş çocukların hakkı yok mu başkan…

Şimdi Sayın Vefa Ülgür’e sesleniyoruz.

Popülizm yaparak belediyeyi yöneteceksin, Cumhuriyetin değerlerinin, halkın Atatürk’e olan bağlılığının arkasına sığınarak insanları ayrıştıracaksın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını birilerinin yemesine göz yumacaksın, belediyenin alacaklarını tahsil edemeyeceksin, sonrada çıkıp basını, siyasileri suçlayıp, 78 yaşındaki baban ile ajitasyon yapıp, halka şirin gözükeceksin.

Vefa Ülgür artık “KRAL ÇIPLAK”

osmanbasterzi_basin

AKP SELÇUK BELEDIYE BASKAN ADAY ADAYI OSMAN BAÞTERZÝ DHA VEYSEL

DSCN3734

[poll id=”3″]

YORUMLAR
  1. isabeyliii dedi ki:

    osman bey bu basınla şimdi carpouza cafe,de bidahaki sefere kent belleğin de dahasonra gezi parkında (açıldığızaman )buluşun

  2. selcuk dedi ki:

    burdan o anonimlere sesleniyorum adam olunda hodri meydan gercek isimlerinizi yazin ….. oyle duvar arkasina saklanip nara atmayin

  3. KRAL ÇIPLAK dedi ki:

    KALENİN IŞIKLARI İLE İLGİLİ SELÇUK BELEDİYESİ KAMİL SUBAŞI DÖNEMİNDEN BERİ TEDAŞ A ABONEYDİ.H.VEFA ÜLGÜR 15 YIL GELEN FATURALARI ÖDEMEDİ.BİLİNÇLİ BİR SENARYO
    SONUCU IŞLIKLARI KESTİRENLER UTANSIN.SEVGİLİ SELÇUKLULAR.AMACIMIZ LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYET DEMEKLE DEMOKRAT OLUNMUYOR.TEDAŞ A GİDİN SORUN 15
    YIL O ELEKTRİK SAATİNE SELÇUK BLEDİYESİ 1 KURUŞ ÖDEMİŞ Mİ? KESİLMEDEN ÖNCE SELÇUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI NA BİLGİ VERİLİP SÜRE TANINMIŞ MI.SAYGILARIMLA….

    1. adem yiğit dedi ki:

      iyi yapmış vallaha hep melih gökçekin borclarınımı ödeyecek bu millet

  4. mehmet b dedi ki:

    vefaya istediginiz kadar sallayabilirsiniz ! Chp liler de zaten memnun degiller! Chp nin adayi zaten vefa degil ! O yuzden vefaya sallamak seçim kazandirmaz akp sevdalilari !Bosuna nefes tuketmeyin ! Ben chp li degilim ! hayatimda da hep sag partilere oy vermistim! ama akp ile hersey degisti! selcugu akp gibi bir partiye teslim etmeyecegiz ! Akp den aday olanlar once partinizin ismi geçtiginde Selcuklularin Midesi bulaniyor ! bunu goremiyorsaniz siz zaten hiç bir sey anlamamissiniz demektir ! Hiç bir sey anlamayan bir belediye baskani da istemiyorum

  5. adem yiğit dedi ki:

    olmaz olmaz bu iş olamaz