site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Baskın Oran: Atatürk Faşistti

Baskın Oran: Atatürk Faşistti
23.05.2013
A+
A-

baskın-oran-orta

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen çözüm süreci ile ilgili toplantıya katılan Baskın Oran yine çok tepki çekecek açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında 30 yıldır devam eden terörle mücalede dönemini ‘savaş’ olarak niteleyen Oran, bu sürecin sonuna gelindiğini savunarak “Yıllardır süren bu savaşta TSK’nın kaybı 7 bin 928, PKK’nın kaybı 22 bin 101 kişiyi buldu. Bu savaş içimizi kemiren bir olaydır. Bu durumdan dolayı yıllarca göç etti insanlar” dedi. Çözüm sürecinin aşamalarından uzun uzun bahseden Oran, “Sürecin ilk aşaması çok güzel gidiyor. Ama ikinci aşaması ile ilgili bizim de tedirgin olduğumuz kısımlar var. İki tarafta hasta oldu, kan kaybetti. Artık barışın egemen olması lazım” dedi.

ÖLÇÜYÜ KAÇIRDI
Soru ve cevaplar bölümüne geçildiğinde sözünün kesilmesini gerekçe göstererek defalarca söyleşiye son vermek isteyen Oran, sunucu Ayhan Ongun’un ricası ile toplantıya devam etti. Tartışmalı gecen söyleşiyi bazı vatandaşlar ise terk etti. Bir kadının sorusuna Oran, “Siz yalan söylüyorsunuz, iftira atıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

“ATATÜRK YARI FAŞİSTTİ”

Soru cevap bölümünde Ulu Önder Atatürk’e ‘yarı faşistti’ sözleri ise bardağı taşıran son damla oldu.
“Atatürk’te yarı faşistti” sözlerine sinirlenen bir vatandaş, “Sen Atatürk’e faşist diyemezsin” diyerek tepki gösterdi. Bir anda gerilen toplantıda iki grup arasında tartışma yaşandı. Oran’a söz verildiğinde ise konuşmayacağını söyleyerek toplantıya son vermek istedi. Daha sonra tekrar konuşmaya başlayan Oran, tekrar sözü kesilince, “Formata uyulmadığı takdirde tek kelime duyamazsınız benden. Toplantı bitmiştir” dedi.

Konuşmasına devam eden Oran, sözünün tekrar kesilmesi üzerine tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar salonu terk ederken, toplantı salonunun önünde devam eden tartışmaların ardından Oran söyleşisini bitirerek poliskorumaları eşliğinde toplantı salonundan ayrıldı.

YORUMLAR
  1. tanju beyazıt dedi ki:

    “Atatürk faşist ti” öylemi !..sende bir alçak vatan hainisin,onurun ve şerefin yok ! Bir yabancı devlet projesi için çalışıyorsun !

    1. Misafir 2 dedi ki:

      Sn.Tanju Beyazıt yorumunuz çok isabetli. Keşke herkes kafasını çalıştırsa da, olan bitenden haberi olsa

  2. Anonim dedi ki:

    işte tayip erdoğan ın akil adamı
    işte akepe nin eseri.
    bu çıkardığınız fitnelerle övünün ey akepeliler

  3. Ayıp dedi ki:

    Atatürk düşmanı her kimse Tayyibin AKP nin bir numaralı dostu arkadaşı oluyor yazıklar olsun buna oy veren bunun peşinde koşan herkese yazıklar olsun.

  4. ak görüş dedi ki:

    BASKIN ORANIN beyanatını okudum,atatürke karşı söyleminin detayı anlatılmamış,sizler neyi eleştiriyorsunuz.bu beyanla ak partinin ne ilgisi var,bu ülkede piyanist fadıl kutsal değerlere hakaret ettiği zaman,bu kadar feryat etmiyorsunuz.atatürke yarı faşist diyorsa,sizlerde faşist olmadığını izah edin,herkes sizin düşündüğünüz şekildemi düşünmek zorunda, bu sizin faşist olduğunuzu ortaya kor,onun için karşıdaki farklı düşüncelere saygı göstermiyorsunuz,neticede atatürkte bir insandı o hata yapamazmı,onun dokunulmazlığının var olduğunu biliyorum,buda yanlış,dokunulmazlık dediğin şey kutsal değerlerdir.üzülerek söylemem gerekirki bu ülkede atatürkü peygamber yerine koymaya başladılar.yazık çok yazık halbuki o bir devlet adamı ve komutandı.onunda hataları vardı. anlata bildimmi yine anlamadınız.

    1. AKGÖRMEZ dedi ki:

      Atatürk’e faşist diyenler yada kötüleyenler, bu görüşleri arkadan kurma oyuncaklar gibi ,yada Onlar zaten Türk değil hangi kandan olduğu belli olmayan zamanında Atatürk’ün hainlik ve sömürücülüklerine izin vermediği canlılardan,O zaman haklılar tabii kimsenin seni haksız görme hakkı yok .Çünkü bu ülkede Yurtsever,Emperyalizmin ne olduğunu bilen,Kurtuluş mücadelesi veren dedelere,atalara sahip,Onurlu,Devletten tek bir kuruş yardımı tenezzül etmeyen,Kanında bozukluk olmayan herkes Atatürkü sever ve kurtuluşlarının,özgürlüklerinin ve onurlarının hatta insanlıklarının klavuzu olan ATATÜRKÜ Sever ve ona saygı gösterir.Unutmamak lazım ki.İslam dinide bizim dinimizdir ancak savaşarak kazandığımız yada kanımızdan gelen bir tercih değildir.Dinini seçip değiştirebiliyor ancak kanını asla.Kısacası Ne mutlu Türküm Diyene,ve Atatürkü Allaha ,Gerisini Atatürk’e borçu o kadar aksini söylemek hainlik yada ajanlıktır.

  5. Hasan DURUCAN dedi ki:

    Yahu insanda ( varsa tabi ) birazcık Allah korkusu olmalı, vicdan olmalı ! Senin ölmüş anandan, babandan dedenden ne idüğü belirsiz konuşmalar yapılsa içine sindirebilir misin be şaşkın ! Edep yahu, kör ol ama nankör olma hiç olmazsa, adamdan saydıklarından mıdır nedir bilinmez yeter ve sus be adam !

  6. ccc dedi ki:

    seni adm yerine koyan haa unuttum birde anan faşistti

  7. bahattin nazlı dedi ki:

    Faşizm : Emperyalizmin en kanlı diktatörlüğüdür, faşist olmak için ya emperyalist yada onun uşağı olmak gerekir.Bu Amerikan uşağı kendi faşistliğini Atatürk gibi dünyada emperyalizme karşı savaşın en büyük örneğine saldırarak gizleyemez.Uşaklar faşist olur. Kahramanlar ise o faşistleri tarihin çöplüğüne gönderir. Bugünün Atatürkleri baskın oran faşistini daha öncekilere yaptığı gibi sıçtığı yere kadar kovalayacaktır.

  8. RÜZGAR dedi ki:

    AKP’NİN SEÇTİĞİ SEÇMELER. … BU DANGALAKLARI AKP ÖZELLİKLE SEÇTİ. KENDİ SÖYLEYEMEDİKLERİNİ SÖYLESİNLER DİYE..

  9. Anonim dedi ki:

    ŞEREFSİZ KARAKTER MAGDURU YARATIK. ULEN ATATÜRK OLMASAYDI BABANIN KİM OLDUGU BELLİ OLMAYACAKTI BE. BİDE BU ŞEREFSİZE SAHİP ÇIKAN AK GÖRÜŞLÜ SEN NEYİN NECİSİSİNBE ADAM. NE MERAKLIMIŞIN DEVLETİN BÖYLE YOBAZLARINI ALKIŞLAMAYA BE. YAZIKLAR OLSUN SANADA ARKASINDA DURDUGUN ADAMADA

  10. ak görüş dedi ki:

    Mustafa kemal Atatürkle, benim hiç bir sorunum yok,sorunumda olamaz,benim ülkem için mücadele veren,tüm ecdadımı hayırla yad ederim,söylediğimiz cümleler düşünceyle ilgilidir.

  11. bozo reis dedi ki:

    ATATÜRKE DİL UZATAN YAV..KTIR

  12. Anonim dedi ki:

    AKP İLÇE BAŞKANI SEMA YEŞİLÇİMEN BELEDİYEDE AHKAM KESERKEN BÜYÜK ATATÜRKÇÜDÜN NE OLDU SENDE GENEL BAŞKANIN GİBİ GÖMLEKMİ DEĞİŞTİRDİN ATATÜRK DÜŞMANLARINA SELÇUK HALKI HESABINI SANDIKTA SORAR ZEYNEL BAKICI SENDE SOSYAL DEMAKRATTIN DİMİ

  13. RÜZGAR dedi ki:

    AK GÖRÜŞ.. ATATÜRK’E DİL UZATARAK HADDİNİ AŞMAYA BAŞLADIN.. SENİN DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜN ÖRÜMCEKLİ BEYNİN İÇİN GEÇERLİ. AĞZININ YAYLARI ÇOK GEVŞEMİŞ. AĞZINI TOPLA…

  14. ak görüş dedi ki:

    mustafa kemal Atatürke, benim hakaret ettiğimi nereden çıkardınız,siz müneccimmi siniz,yoksa kahinmi,Mustafa kemal Atatürk, benim ülkemin yetiştirdiği büyük devlet adamlarından birtanesidir.cumhuriyetin kurucusudur,kurtuluş savaşında mücadele veren onurlu komutanlardan birtanesidir.kazım karabekir gibi, fatih gibi yavuz gibi, anladığım şu ak parti görüşüne sahip olduğum için bu kadar saldırıyor sunuz,ağır cümleler kullanıyorsunuz,chp zihniyetinin nede güzel fikir tartışmasını ortaya koyuyorsunuz, birazdaha onurnu,haysiyetli yorumlar yapmanızı tavsiye ederim.

    1. Birisi dedi ki:

      Ya bırak bu işleri AKP beyaza siyah dese siyah diceksiniz. Gidin padişahınızın bi yerlerini öpün önünde diz çökün. Evlerinize boy boy resmini asın okul kitaplarına onun resimlerini basın zaten 10 yıl sonra olacak olan o. Sizde ondan sonra kına yakarsınız. Öperken dikkat edin başka yere denk gelmeyin.

  15. RÜZGAR dedi ki:

    AK GÖRÜŞ SEN HASTAMISIN ? 23 MAYIS 2013 SAAT 11.54 ZAMANLI YORUMUNDA ATATÜRK HAKKINDA YAZDIKLARINI BİR KEZ DAHA GÖZDEN GEÇİR. .atatürke yarı faşist diyorsa,sizlerde faşist olmadığını izah edin,herkes sizin düşündüğünüz şekildemi düşünmek zorunda, bu sizin faşist olduğunuzu ortaya kor, DİYEN SENSİN. SEN BUNA AĞIR KONUŞMAK DİYORSAN BENDE SANA HİÇ AĞIR KONUŞMA GÖRMEMİŞSİN DERİM.

  16. AK GÖRÜŞ dedi ki:

    şu yukarıdaki birisi denilen yorumcunun yorumuna bakın,kimse bu,ahlaktan yoksun,ne söylediğini bilmeyen,tam bir manyak,kafa bomboş,tam takır kuru bakır,birde ,ahlak dersi vermek lazım bunlara,insanlıktan nasibini almamış bu zavalılara acıyorum.,siz çatlasanızda patlasanızda,bu millet size ahlak dersi vermeye devam edecek, kendi yorumunuzu ortaya koymaya çalışın,hakaret ederek,tahrik ederek,hiç bir yere varılamaz.AKPARTİ türkiyede,alışa gelen,alışkanlıkların,altını üstüne getirmiştir.onun için hazımsızlık vardır.RÜZGAR atatürkle ilgili yorumumu ben yaptım,ATATÜRKEkarşı herzaman saygı duymuşumdur. baskın oranın görüşü noktasında o yorumu yapıyorum,sizde baskın orana MUSTAFA KEMAL FAŞİST DEYİLDİR DE DİYORUM,SİZ GÖRÜŞLERE SAYGI GÖSTERMESSEN SENDE FAŞİSSİN DİYORUM, SADECE MUSTAFA KEMALİ SİZMİ SEVİYORSUNUZ,MERAK ETME EN AZ SİZİN KADAR,ATATÜRKÜ BİZDE SEVİYORUZ,BİZİM SEVDİĞİMİZDEN DOLAYI,NEDEN TELAŞLANIYORSUNUZ.ELİNİZDEKİ SON KALE OMUYDU,NEDE GÜZEL ONU YILLARCA MASKE OLARAK KULLANMIŞTINIZ. BİZLER GERÇEKTEN MUSTAFA KEMALİN, GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİĞİ,HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. GÖRÜŞÜNÜ TECELLİ ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.

  17. AK GÖRÜŞ dedi ki:

    ŞU YUKARIDAKİ BİRİSİ DENİLEN YORUMCUNUN YORUMUNA BAKIN BAŞKA YERE DENK GELMEYİN DEMEK NEDEMEK,ÖNCE EDEPLİ OL,ONDAN SONRA AHLAKLI OL,ONUDA BECERE MİYORSAN,SİTENİN YÜZKARASI OLMA,bu sitedeki arkadaşlarımızla,farklı düşüncelere sahip olabiliriz,lakin düşünceler,söylenirse güze llikler ortaya çıkar,AK PARTİ İKTİDARINA tahammül edmediğini çok iyi anlıyorum, çatlasanda patlasanda bu böyle, ANLADINMI KUŞ BEYİNLİ BİRİSİ PARDON KUŞA HAKARET ETMİYEYİM

  18. damla dedi ki:

    ARKADAŞLAR KAFANIZI YORMAYIN KENDİNİ BİLMEYEN YALAKA KİŞİLERİN SEVİYESİNE DÜŞMEYİN SEVİYENİZE DE ÇIKARMAYIN LİDERLERİ KAÇACAK DELİK BULAMAYACAK AZ KALDI MİLLETİN SABRI TAŞMAYA BAŞLADI MI ÇİL YAVRUSU GİBİ KAÇACAK DELİK BULAMAYACAKLAR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK E DİL UZATANLARIN SONUNU MERAK EDİYORUM OLACAKLARDAN MİLLETİ GALAYANA GETİREN KESİM VEDE YALAKALARI SORUMLUDUR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  19. RÜZGAR dedi ki:

    AK GÖRÜŞ… HA GAYRET BİRAZ DAHA SALLARSAN SENİN SIKI BİR LAİK VE ATATÜRK’ÇÜ OLDUĞUNA İNANACAĞIZ. UNUTMA BİR İNSAN HEM AKP’Lİ HEM ATATÜRK’ÇÜ OLAMAZ. KENDİNİ KANDIRABİLİRSİN AMA BİZİ ASLA.

  20. AK. GÖRÜŞ dedi ki:

    ARAMIZDAKİ FARK,İŞTE BU RÜZGAR,SENİN İNANMAN İÇİN,ÇOK FAZLA MÜCADELE VERMEYE NİYETİM YOK,BENİM KİTABIMDA SALLAMAK YOK,SALI VERSİN DEMEK VAR,SENİ VE SENİNGİBİ ARKADAŞLARIMIZI BİZLER SALI VERDİK..BUNA RAĞMEN VER ELİNİ DOSTUM DİYORUM BU VATAN HEPİMİZİN

  21. RÜZGAR dedi ki:

    AK GÖRÜŞ SEN İKİ ELİNDE DOLU. BİR ELİNİ PKK TUTMUŞ DİĞER ELİNİ DE BDP. BİZE YER KALMAMIŞ….

  22. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ATATÜRK E DİL UZATAN AKP YALAKALARI ATATÜRK ÜN YAPTIĞI ESERLERE BAK BİRDE BENİM DEĞİL SİZİN BAŞBAKANINIZIN YAPTIKLARINA BAKIN TÜRKİYEYİ SATA SATA YİYE YİYE BİTİREMEDİNİZ BE YA BUNLAR SON ÇIRPINIŞLARINIZ ALAYI NIZIN SESİNİ KISMANIN ZAMANI GELİYOR NE AKP NE SEMA NEDE ZEYNEL HOCA HEPİNİZİ SANDIKLARA GÖMECEK BU ATATÜRKÇÜLER AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEEEEEE

  23. AK GÖRÜŞ dedi ki:

    neyse ben sizlere kendimi anlatamıyacağım,en iyisimi,ellerimi semaya açıp yaradanıma yalvarmam lazım, rüzgar kardeşim herzaman yeriniz var yanımızda yaradılanı severiz yaradandan ötürü.parolamız bu