site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Yeni Mahalle Muhtarlarıyla

Başkan Yeni Mahalle Muhtarlarıyla
07.05.2014
A+
A-

Muhtarlar kahvalti

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı Selçuk’un mahallesine dönüşen köylerin muhtarları ile bir araya geldi. Koordinatör Başkan yardımcılıkları oluşturularak mahalle niteliğindeki köylere daha hızlı hizmet götürüleceğini söyleyen Başkan Bakıcı ayrıca muhtarlardan sorunlarını yansıtan bir rapor istedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı Selçuk’un eski köyü yeni mahallesi olan Çamlık, Havutçulu, Barutçu, Şirince, Zeytinköy, Acarlar, Gökçealan muhtarları ile bir araya gelerek beraber çay içti. Bundan böyle düzenli olarak gerçekleştirilecek görüşmelerin ilki Acarlar mahallesinde yapıldı. Muhtarların arazi yolu, dere temizliği gibi çeşitli sorunlarını dinleyen Başkan Bakıcı muhtarlardan acilen çözülmesini istedikleri talepleri ile ilgili bir rapor istedi. Koordinatör Başkan yardımcılıkları oluşturularak mahalle niteliğindeki köylere daha hızlı hizmet götürüleceğini söyleyen Başkan Bakıcı “Selçuk’un Mahallesi olan köylerimize yeni parklar yapılması, var olan parkların yenilenmesi, peyzaj çalışmaları yapılması gibi konularda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle çalışmaya başladık. Görevimiz süresince en çok görüşeceğimiz, fikir alışverişi yapacağımız kişiler muhtarlarımız olacak. Çünkü onlar bizim paydaşlarımız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.